the Great Awakening G. Edward Griffin


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #118


Voor je vrijheid, zul eerst moeten beseffen dat je een slaaf bent. “Je zit in de gevangenis. Als je uit de gevangenis wilt komen, moet je je eerst realiseren dat je in de gevangenis zit. Als je denkt dat je vrij bent, kun je niet ontsnappen.” – G.I. Gurdjieff


Maar ik zit niet gevangen zul je denken. Fout. De wereld is reeds je hele leven een openlucht gevangenis waar je denkt zelfstandige beslissingen te nemen zonder te beseffen dat de propaganda machine als voortzetting van de opleiding je hele leven al vorm gegeven heeft. Alle rijke mensen konden immers als bloedzuigers rijk worden over jouw arbeid. Daar is een naam voor; “Slavenarbeid”. Maar je zag het niet omdat je “zelfstandige keuzes” maakte en tegelijkertijd konden de rijken je bestelen omdat je niet opgelet had. 

Nu wordt het steeds meer zichtbaar en nog, … zit je in het oude denkpatroon.

De Nederlandse regering is afgetreden en velen denken dat het nu goed gaat komen. Maar de sleutel van Nederland is al lang overgedragen aan het WEF die volgend jaar de wereld regering gaat introduceren. De digitale munt een sociaal krediet systeem het persoonlijk “goed gedrag ID”. Elke overtreding zoals verplichte vaccinatie en de teugels van je slavenbestaan worden verder aangehaald tot je verbannen bent en niet meer mag deelnemen aan “het leven”, of eindigt in een heropvoedingskamp.

Onwetendheid is de doodsteek van je vrijheid

En, … een ieder is voor 100% zelf verantwoordelijk voor die onwetendheid !!

De boeren lieten hun oren hangen naar de valse woorden van BBB Lientje die nu al een handtekening zette onder 15 minuten steden. Onze niet meer zo ‘toekomstige’ openlucht gevangenissen. Een jaar geleden wist niemand van het 15 minuten concept, nu lopen de eerste experimenten al. Bij ongewenste politieke ‘kruisridders” als Nigel Farage werden alle bankrekeningen geblokkeerd, anderen zullen volgen als we denken te kunnen ontsnappen uit het slaven bestaan. 

Ik schat dat zo’n dertig miljoen of meer mensen al geëlimineerd zijn door het “Vaxperiment” en minimaal 70 miljoen staan al voorgesorteerd om via hartaanvallen en turbo kanker het loodje te leggen. En de link naar eerdere vaxperimenten mag niet gelegd of onderzocht worden. Maar het aantal depopulatie gevallen kan ook 1 miljard gaan bedragen als er nog een ander experiment uitgestort wordt over de reeds verzwakte bevolking.

Pas als je dat beseft ga je op zoek naar middelen om je fysieke gesteldheid te optimaliseren. Onwetendheid is hier ook ‘de killer’. 

Op het moment dat de radeloosheid gaat toeslaan, je niet meer weet wat te denken, wat te doen, als je op het bekende kruispunt bent gekomen waar je alleen maar rechts of links kunt afslaan, … Dan ben je op het punt gekomen waar je gedwongen wordt na te denken, vanaf dat punt heb je -de mogelijkheid- zaken ten goede te doen keren. 

Je reis kan hier beginnen, …

Waarom? Omdat een onwetende bevolking een gevaar is voor de vrijheid van het collectief, dat leer je in onderstaande video. KIJKEN !!

Schakel ondertittels in in elke gewenste taal


Noot: Uiteindelijk heb ik alle vertrouwen dat het -net op tijd- allemaal goed gaat komen. Maar of dat voor de onwetenden ook zo is, en ik welke staat van zijn, of wellicht een van de dodelijke slachtoffers.

DAT HEEFT EEN IEDER 100% ZELF IN DE HAND,
WETENDE of ONWETEND !!Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk