De emotionele spanning van 220 naar 380 of hoger!!

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #117


De wegkijk generatie – dè ik wil het niet weten burgers – zullen gaan ervaren dat de emotionele spanning hoog gaat oplopen. Van zwakstroom naar 220, 380 krachtstroom of mogelijk zelfs hoger. En dat is keihard nodig!!


Reeds meer als 2 miljoen Amerikanen zijn al getuige geweest van premiere in de bioscoop, de film “Sound of Freedom”, met Jim Caviezel in een op feiten gebaseerd verhaal over kinderhandel. [meer info]

Vanaf afgelopen zondag kon een ieder daarvan getuige zijn op internet waar ik hem ook heb bekeken.

De meest schokkende misdaad denkbaar in de gehele wereldgeschiedenis. 

En het gebeurd al decennia, velen moeten er van gehoord hebben maar keken weg.

Dé; “Wat kan ik daar aan doen” burgers hadden daar op zijn minst de verantwoording kunnen nemen om luid en duidelijk hun ongenoegen daarover te uiten. Medemensen informeren over deze monsterlijke misstanden.

Velen kozen om te zwijgen, en het is juist met name – deze groep – die emotionele hoogspanning gaan ervaren als het geweten onherroepelijk begint te knagen. Had ik maar wat gezegd !!

Het kan nu niet anders dan dat mensen hierover gaan praten, zeker met de vermiste kinderen in Nederland en overal ter wereld, ze moeten hun emoties uiten en uiteindelijk gaat het overgrote deel van de gehele wereldbevolking kennis nemen van de film als hij gratis vertoond gaat worden op Twitter. Overal zullen mensen gaan praten over hun ervaring en dit nieuws ontlopen zal dan niet meer mogelijk zijn.

Zo zal de bewustwording zich ook gaan vormen over de misstanden in de vaccinatie industrie en eenmaal daarmee op de hoogte als vervolg alle medisch praktijken onder een vergrootglas komen te liggen. Dokter, verpleegkundige, wetenschappers, ze zullen niet meer te koop lopen met hun beroep en de prachtig uitgevoerde satanische dansjes. 

Mensen zullen oncomfortabele vragen gaan stellen, wat wist jij en waarom heb je hieraan meegedaan [?]

Dat zelfde gaat gebeuren met de kroegen die mensen hebben uitgesloten, de bedrijven, evenementen die meededen aan het apartheid beleid. Mensen zullen dit niet eenvoudig kunnen vergeten en vergeven.

Van werkelijk iedereen is op de sociale media terug te vinden aan welke kant zo stonden van de rode lijn in het zand ten tijden van, …

Maar de grote verzoening is ook mogelijk, alle neuzen dezelfde kant op bij de wereldwijde erkenning van het grote kwaad; Kinderhandel, orgaan handel, pedofilie en het monsterlijke adrenochrome ‘oogsten’. 

Maar vraag je af, hoe snel zal jij in ‘de groep’ worden opgenomen, de groep van klokkenluiders die al die jaren vertwijfeld poogden om mensen te informeren, mensen te redden van de wisse dood en met lede ogen moesten aanzien dat [jij]-[?] het niet snapte, niet wilde snappen omdat het te oncomfortabel was, oncomfortabeler dan dood gaan zelfs !!

Maar, … de emotionele spanning zal van 220 naar 380 stijgen of hoger!!

Er zullen ouderwetse stoppen gaan springen of de aardlek schakelaar gaat je gehele functioneren stop leggen. En dat juich ik toe, van harte, iemand dwingen om de realiteit onder ogen te zien. Want alleen tezamen kunnen we de verloedering een halt toe roepen. Je moet meedoen om het digitale slaven systeem, de openlucht gevangenis een halt toe te roepen. 

Je zal mee moeten doen als je niet wilt dat anderen je gaan zien als tweederangs burgers. Een over jezelf afgeroepen apartheid.

Een apartheid die zich nu reeds lange tijd afspiegelt. Waar mensen niet meer vrijuit durven te spreken over de dingen die ze weten en hen bezighouden. Omdat dit de sfeer gaat verpesten. Mensen die maar al te graag het gezelschap opzoeken van bewuste medeburgers en de zombies / normies gaan mijden als zouden ze een “besmettelijke ziekte hebben”.  Het is nu reeds jaren aan het gebeuren en ook dat moet stoppen. Je doet mee, of kiest een andere weg, maar steeds meer en meer mensen zullen je niet meer volgen. Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk