dotcom.radio aflevering 370 van 09-07-2023


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #114


Jaargang 2016 — 2017 — 2018 — 2019 – 2020 – 2021 – 2022 – 2023
(podcast 2016 t/m 2019 zijn alleen in te zien / niet meer te beluisteren}

dotcom.radio

Deze week in aflevering 370: twitter blokkade voor grootverbruikers – Kabinet gevallen maar, … – 2 miljoen bezoekers Sound of Freedom – Onlusten Frankrijk ontkend – Cluster bommen in de Oekraïne – Covid van A lijst – en meer, … [Afspelen — Download rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag podcast online 14.00 uur of eerder
Podcast & Uitzending middengolf radio Aktief 828 zondag 19.00 uur

medeplichtig
  • Peter (PA Triot overleden)

Nederlands Nieuws* Op gedachtenvoer.nl kun je onder de kop dotcom radio weer meelezen met de uitzending en nadien alle bron informatie raadplegen

* Rutte IV gevallen over asiel beleid

* Willem Engel: Wat een verassing, Rutte 4 is gevallen. Goed nieuws? In de demissionaire periode zal Europa effectief NL regeren. Rutte heeft alles klaar gezet en nu kan zijn equipe zeggen dat ze geen grote besluiten meer nemen, zij volgen Europa. Als alles er dan door is wat niet te verkopen was, dan krijgen we verkiezingen. Rutte vertrekt naar Brussel of Davos, daar worden leugenaars nog op waarde geschat.
Wereld Nieuws* Frankrijk verleden week zaterdag: Nationalisten patrouilleren door de straten van Chambéry om eigendommen en bedrijven te beschermen tegen rellen. (ongewapend)

* Zondag Twitter: Brief aan de pers [?] FRANCE LOCKDOWN / CURFEW TOMORROW>>JULY 3rd ??

* Twitter; Mrs. Le Pen roept op om de noodtoestand af te roepen

* Twitter Volgens dit bericht worden de Franse rellen al vanaf het begin aangestuurd door de Algerijnse overheid. Algerijnse tv kanalen, bloggers, veiligheidsdiensten en Algerijnse diplomaten in Frankrijk zijn direct betrokken bij het aanjagen en organiseren van de onrusten. Algerijnse trollen zijn ingeschakeld om via sociale media anti Franse berichten te verspreiden. Algerijnse influencers op TikTok en Snapchat werden benaderd door Algerijnse autoriteiten om op te roepen tot gewelddadige acties. Dit werd gelekt vanuit een bron bij de Algerijnse inlichtingendienst. Na de Witte Mars voor de omgekomen Nahel namen Algerijnse diplomaten openlijk deel aan protesten. De familie van Nahel werd uitgebreid gefilmd door de Algerijnse televisiekanalen die overal in Frankrijk te zien zijn. Dat gooide nog meer olie op het vuur.

* BIZAR: De advocaat van de familie van Nahel, is ook acteur en speelt toevallig een hoofdrol in de Netflixfilm Athena. Deze film gaat “toevallig” over een Algerijnse jongen die word doodgeschoten door de politie waarna er rellen uitbreken.

* Joost Niemoller. Held van de linkse media, blijkt niet alleen crimineel, maar potentiële moordenaar. Net als bij George Floyd, moest het bij Nahel Merzouk lang duren voor de waarheid omtrent de arrestatie naar boven kwam. Merzouk was bezig met een dodenrit, op de vlucht voor de politie, toen die hem aanhield. “Hij (Merzouk) was toen abrupt gevlucht. Achtervolgd door de twee motorrijders, had hij met hoge snelheid gereden met plotselinge versnellingen, rode lichten genegeerd en kruispunten ‘op volle snelheid’ en zonder voorzorg voor voetgangers overgestoken … ” Schieten in de auto was dus zo’n slechte optie niet.

[Sylvia] iemand vertelde dat het veel minder erg is als ons wordt verteld.
– Ik: En miljoenen vrouwen en ouderen durven niet meer buiten te komen ‘s avonds en wellicht ook niet overdag. Miljoenen !!

* GV Rellen Frankrijk, Politiek, Politie, Rechtssysteem en ouderlijk gezag missen de boot !! schrijft Florian Philippot, …

[Mike] Alarmerend nieuws….De bankrekeningen vd oud-parlementslid & Europarlementariër Nigel Farage zijn geschorst Hij zegt dh niet hebben van een bankrekening iemand tot een non-persoon maakt, en als zodanig staat zijn leven in VK ter discussie

* CLIF HIGH sommige luchtvaart diensten draaien op slechts 40% van hun capaciteit dankzij de vaccinatie rondes

* Human trafficking and child trafficking with all its evil components combined is a $152,000,000,000 Billion Dollar Business. We must save our innocent children. How is Adrenochrome produced? …

* Sound of Freedom-acteur Eduardo Verástegui reageert op negatieve publiciteit de Gardian: de Q anon triller “Ze proberen deze film uit de bioscoop te halen.” Bijna 2 miljoen mensen hebben hem nu gezien. 2 miljoen red pillen

* Elon Musk maakt ‘𝐒𝐎𝐔𝐍𝐃 𝐎𝐅 𝐅𝐑𝐄𝐄𝐃𝐎𝐌’ a.s. week beschikbaar via Twitter. De film is gebaseerd op waargebeurde reddingsoperaties om kinderen te bevrijden van kinderhandel & seksuele uitbuiting.

* De Biden-administratie stuurt 10.000 clusterbommen, die in het grootste deel van de wereld verboden zijn, naar Oekraïne “Meer dan 120 landen hebben deze munitie verboden als onmenselijk en willekeurig”

* Mooie grafische weergave van de ondergang van de dollar en de opkomst van BRICS, nu nog een goed gedekte BRICS munt en het is gedaan met de VS heerschappij. De afbraak in real time zie je hier.

[Mike] Clandestine Next week, the NATO summit begins, and the most corrupt people on Earth will vote on whether or not to add Ukraine to NATO, thus officially declaring war with Russia and initiating full-scale kinetic WW3. Anyone who advocates for WW3 is an enemy of The People. No exceptions.
Media* Twitter daglimiet Ik lees dat veel mensen Twitter problemen hebben. Misschien is dit de reden? – De verwachte onlusten vanuit Frankrijk over heel Europa — Except Polen want die deden niet mee met de immigranten waanzin. –

* Musk’s Tweet-Limiting Move Is To Prevent The Completion Of The “AI-Censorship-Death-Star” Is het omdat Elon meer geld wil verdienen volgens enkelen of moet hij de AI bots afstoppen ?

* “Sound of Freedom”, met Jim Caviezel in een op feiten gebaseerd verhaal over kinderhandel, heeft al $10 miljoen aan voorverkoop binnengehaald voor de officiële release van 4 juli. Het agressieve pay-it-forward beleid van Angel Studios betekent dat het waarschijnlijk een hit is voordat het ook maar één scherm siert.

* ADRENOCHROME is REAL. I revealed a mechanism of HOW a TORTURED child may release ADRENOCHROME Bang maken is onvoldoende, fysieke stress, langdurig martelen wordt in de praktijk daarvoor uitgevoerd.

* SOUND OF FREEDOM full movie at BitChute
(on)Gezondheid[Mike] meme medicijnen handel – follow the money Me: In fact, the pharmaceutical industry is one big pyramid game

[Mike] Video medische training leeft dokters niets over voeding: Ik: Eigenlijk zijn DOKTERS eerste klas sukkels, waarom vroegen ze zich niet af: “Hoe kan je ziektes voorkomen” Inplaats van hun farmaceutische medische scholing te geloven, … WAAROM, … crimineel gewoon!

* 25 mei schreef ik een bericht over een verworpen motie. Namelijk dat Covid-19 van de zogenaamde A-lijst verwijderd zou moeten worden. (In navolging van de uitspraken gedaan door het WHO). Inmiddels is, erg stilletjes, COVID-19 van de A-lijst verdwenen.

* De Europese Commissie heeft op woensdag 5 juli 2023 het wetsvoorstel goedgekeurd om het gebruik van gentechniek CRISPR-Cas niet te vermelden op etiketten. Melk op basis van genetisch gemanipuleerde ingrediënten; bedrijven als #FrieslandCampina produceren het zonder dat de consument het beseft. Wat zijn de gevaren?

[Mike] Disturbing Discovery: Dr. Meryl Nass Uncovers the DTaP Vaccine’s ‘Dirty Secret’ Kinderen krijgen een 10 x hogere dosis in het vax

* GV Elektromagnetische therapie [PERTH] in het Gezondheid Energie Centrum.
Gedachtenvoer* Hollywood: De welbekende Hollywood “Walk of Fame“. Is de “Walk of Doom” geworden… – De wereld in verval, … binnenkort en een straat dichtbij, … [?]

* NU.nl Mobieltje verdwijnt volgend jaar uit klas, verbod in hele school niet uitgesloten Noot: gezin (anoniem) zag nu al vier jaar de twee kinderen uit huis geplaatst vanwege bezwaar straling in de school. Er is nog geen zicht op of en wanneer de kinderen weer terug komen !! crimineel !!

* Explosie in Staatsburg Fr: Reactie: “Weet ondertussen niet meer wat te geloven”, goed zo, geweldig, … dat zou iedereen moeten denken !! Om daarna eigen onderzoek te verrichten want ‘wij’ kunnen het allemaal niet meer ‘alleen’.

Wat ons al vanaf eind 2017 motiveert zijn de stroom [Q] berichten en de wereldwijde samenwerking tussen de anons die ons veel kennis, wijsheid, vertrouwen en rust opleverde. Onderstaande song gaat hierover, …

Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten