Rellen Frankrijk, Politiek, Politie, Rechtssysteem en ouderlijk gezag missen de boot !!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #112


De problemen bij de wortel aanpakken: dat is wat de “oppositie” miste tijdens de rellen. Het gaat hier niet alleen om recht en orde. Hoewel de veiligheid natuurlijk overal moet worden hersteld, moeten we de echte oorsprong van de chaos blootleggen en actie ondernemen!


Door: Florian Philippot,
Président des Patriotes.

Beste patriotten,

Hoe zit het met het gezag van ouders, hoe zit het met immigratie, het rechtssysteem, scholen en de rol van de politie, die de afgelopen jaren te veel is gebruikt om maskers en QR-codes te controleren of demonstraties de kop in te drukken? Dit zijn de essentiële vragen! Is de ondergang van Frankrijk in chaos onvermijdelijk of het bewuste plan van een oligarchie die de macht kraakt en ons land te gronde richt? Nog een cruciale vraag! We houden ons er al jaren mee bezig omdat het de sleutel is. Hun plan is chaos! Ons plan is vrede, eenheid en een vrij Frankrijk!

Vanaf de eerste dag van de rellen heb ik gewaarschuwd dat Macron van de situatie gebruik zou maken om de censuur op sociale netwerken te verhogen. Op dinsdag kondigde Macron zijn plan aan om “het internet af te sluiten”! Laten we de vrijheid verdedige

Je hebt het begrepen: je kunt het uitschot van onderaf niet neutraliseren zonder het uitschot van bovenaf te neutraliseren! We worden van de ene crisis naar de andere geslingerd omdat we van onze soevereiniteit zijn beroofd: laten we de controle terugnemen! Laten we tegenover het globalisme alle supranationale structuren achter ons laten die maar één project hebben: chaos. Dit is de voorwaarde voor de toekomst en voor hoop. Daarom organiseren Les Patriotes aanstaande zaterdag 8 juli in Parijs (14.00 uur, Place Denfert-Rochereau) een grote nationale demonstratie voor Frexit! Vrijheid en soevereiniteit! Komt allen! 100% veilige demonstratie.

Blijf alert! Deze week tekende de Europese Unie een nieuw contract met Pfizer voor de productie van 325 miljoen doses per jaar: voor wie, waarom en tegen welke prijs? Wat een waanzin! Op dezelfde dag vroeg de EU aan de lidstaten om het wereldwijde gezondheidspaspoort van de WHO aan te nemen en het uit te breiden “naar andere ziekten dan covide”. Dit controle-instrument komt bovenop de digitale euro die Brussel in 2028 wil invoeren. Het is onze plicht om over deze kwesties te praten, want noch de media noch de “oppositie” doen dat: de eerste voorwaarde voor verzet is kennis!

Laten we de zaden van verzet in de hoofden van de mensen zaaien. Zaden die vroeg of laat zullen ontkiemen en ons en toekomstige generaties zullen helpen de strijd voor vrijheid, waarheid, soevereiniteit en vrede te winnen – de strijd voor Frankrijk en voor de mensheid! Iedereen is welkom!

NATIONALE DEMONSTRATIE VOOR FREXIT
Zaterdag 8/07 14u Parijs rdv Place Denfert-RochereauBericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk