GOD could not be EVERYWHERE, so He created MOTHERS.


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #111


Hoe lang wil jij nog dat ik zwijg mijn kind en hoe lang kan ik nog zwijgen …. want ik zie onze wereld elke dag meer en meer instorten en dit kan alleen maar doorgaan zolang jij wilt dat ik zwijg en ik tegen jou blijf zwijgen uit angst voor jouw boze reactie!


De wereld staat letterlijk in brand en het vuur sluit ons steeds meer in, maar helaas hebben we het er niet over. Moeten we stappen ondernemen of eens gaan kijken waar ter wereld het nog veilig is om te wonen, helaas we hebben het er niet over. Openlijk hebben de welbekende en in mijn ogen zeer gevaarlijke “wetenschappers” het er op werkelijk vrolijke wijze over dat er op korte termijn meerdere pandemieën komen, waar Corona kinderspel bij was, maar helaas hebben we het er niet over.

Het enige wat ik wil is een veilige wereld voor jou mijn kind maar de veiligheid die ik kan bieden is betrekkelijk en stopte toen je volwassen werd, die stopte toen de overheid erg zijn best deed om ons te doen geloven dat wat ze deden voor jou en mijn bestwil was.

Het tegendeel is onbetwistbaar bewezen!

Onbereikbaar was je toen ik wanhopig en in al mijn verdriet en zorgen probeerde je te weerhouden van de prik want zo slecht zal een overheid toch niet wezen, was jouw overtuiging … De gemaakte schulden door het eindeloos bijdrukken van geld wil ik NIET aan jou generatie nalaten en daarom maak ik mij kwaad hoe von der Leyen met haar onnozele puppets vele miljarden verspilt aan een zinloze oorlog en smerige geheim gehouden pharmafia deals. Het smijten met geld wat ongedekt en eindeloos bij gedrukt is, zal toekomstige generaties in armoede storten. Daarom mag ik niet zwijgen en mogen we dankbaar zijn dat een Orban eerst wil weten waar de 60 miljard aan Oekraïne is gebleven voor hij toestemming geeft om weer 50 miljard te schenken. Want Zelensky is ongelooflijk veel rijker geworden en Blackrock en menig president met voorkennis verdienen een godsvermogen aan deze oorlog!

De overheid is zo ongelooflijk slecht en onderdanig aan een klein clubje bizarre rijken die met elkaar op zoek zijn naar volledige macht en volledige controle en denken de wereld te verbeteren door de bevolking flink uit te dunnen tot een half miljard en wat overblijft mag slaafs in dienst staan van de rijksten der rijken.

And they say it, right to our faces

Waarom lees ik het wel, waarom hoor ik het ze wel zeggen en met ze bedoel ik WEF leden en regeringen. NAVO en VN staat voor vrede, de WHO en de Pharmaceut staat voor gezondheid net als de ons geleerde goede doelen als het rode kruis, Unicef, de postcodeloterij enz … maar is dat wel zo … nee, dat is niet zo. Het zijn instanties opgericht door de rijken en betaald door de rijken om de wereld naar hun hand te zetten en zichzelf nog rijker dan rijk te maken. Recent in het nieuws dat Willem en Maxima miljoenen hebben verdiend aan de postcodeloterij. De Bill & Melinda Gates Foundation of de Clinton Foundation klinken liefdadig maar zijn corrupt, in staat tot moord op een ieder die in de weg loopt, kinderhandel en orgaanhandel daar verdienen ze enorm veel geld mee. Maar Foundation klinkt barmhartig, alsof ze echt de armoede bestrijden.

HOE KAN HET DAN DAT ER NOG STEEDS HONGER IN DE WERELD IS ALS ER ZULKE RIJKE FAMILIES ZIJN DIE GEEN MILJOENEN BEZITTEN MAAR BILJOENEN.

VRAAG JE DAT IS AF!

Nu afwachten of de film Sound for Freedom van Jim Caviezel toegelaten zal worden in Europa. Een film over kinder- en orgaanhandel, waarvan de massa denkt dat het niet in het westen gebeurt maar ergens in Rusland of Afrika. De film heeft het over adrenochroom, het bloed van ernstig gemartelde kinderen wat de rijken verorberen in de overtuiging om er jong bij te blijven. Dit is zo gruwelijk dat het nauwelijks te bevatten is.  De film moet schokkend zijn vanwege de keiharde waarheid en feiten over onze westerse schijnwereld, waar niets is wat het lijkt dat het is.

En dan deze gekte, Gates speelt voor God met toestemming van de EU en Amerika die de wereld naar hun hand willen zetten en overgaan tot levensgevaarlijke experimenten door te denken dat ze het klimaat kunnen beïnvloeden. Het stormt in Nederland en Michelin Timmermans grijpt gelijk weer naar oorzaak klimaat. Voor alle duidelijkheid, ik ben 65 en in mijn jeugd en jonge jaren kon het ook stevig stormen maar dat was toen de natuur en nu is het klimaat. Angst en massa-psychose is het machtsmiddel van de elite, stop die angst dan stop je de elite!

https://www.dailymail.co.uk/news/article-12254167/More-gloomy-news-Biden-backs-plan-BLOCK-sunlight-Earth-bid-limit-global-warming.html

Geleverde wapens aan Oekraïne worden nu in Frankrijk tegen onszelf gebruikt. Hier werd al voor gewaarschuwd maar regeringen leverde gewoon door zonder enige vorm van controle.

Ook ik lees niet altijd de waarheid en trap regelmatig in fake nieuws, en ook ik kan vaak niet bevatten dat de wereld echt zo gek is. Over wat ik lees of zie omdat het zo bizar is en ingaat tegen alles wat mij ooit geleerd is en ook ik dacht dat het leven goed was.

En zo kan ik nog wel uren doorgaan over de clowns world waar we inzitten.

Als jou moeder is het loodzwaar om je te confronteren met het kwaad waar we tegen moeten strijden. Strijdbaar door heel simpel NEE te zeggen tegen alles wat de overheid ons opdringt.

Door NEE te zeggen tegen de komende prikken, hoe moeilijk ook en hoe erg het je zal belemmeren in het dagelijkse leven …. hou vol bij NEE. Het NEE zal je leven niet makkelijker maken want CBDC, de chip in je handpalm en een Europees ID klinkt zo handig maar maakt je volledig controleerbaar. De ongelooflijke gevaren van AI waar een robot de menselijke intelligentie ver gaat overstijgen is niet wat we moeten willen en ook daartegen een krachtig NEE want een robot met een IQ van 300 moeten we absoluut niet willen, die gaat de mens volledig overnemen. Zeg NEE tegen het alcoholverbod en zeg NEE tegen de klimaat gekte, de woke gekte.

Want de macht door NEE te zeggen ligt bij ons, de macht van verbinden ligt bij ons en daar kan geen geld of elite tegenop!

Sta ik als moeder alleen ….. nee zeker niet. Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk