1 miljoen mensen Redpilled op #1 Dag in de VS


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #110


Meer dan EEN MILJOEN tickets verkocht voor Jim Caviezels ‘Sound of Freedom’ film deze week voor de 4 juli voorstelling!


Bron artikel Gateway Pundit: Over ONE MILLION Tickets Sold for Jim Caviezel’s ‘Sound of Freedom’ Film This Week — Purchase Yours TODAY for July 4th Showing!
Door: Jim Hoft 

Caviezel, die het meest bekend is om zijn rol van Jezus in The Passion of Christ, ging naar de War Room om zijn aankomende film “Sound of Freedom” van Angel Studios te promoten. De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal dat de duisternis van kinderhandel blootlegt.

Caviezel werkte met verschillende voormalige federale agenten en 30 Navy SEALS tijdens het filmen in Colombia.

Er zijn 1.075.926 tickets verkocht voor de vakantievoorstelling. De mijlpaal is 1.200.000 verkochte kaarten.
Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk