Meme’s week 26-06-2023 t/m 02-07-2023


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #107


Sarah Says schreef in haar recente artikel over organische bezoekers: “Het punt is dat organisch bereik tijd, consistente inspanning en talent vereist om inhoud te maken die mensen willen bekijken. We leven in een instant maatschappij – oftewel “ISTA-gram”. (Instant gratification / Directe bevrediging) Het probleem is dat dictatuur sluipenderwijs binnen komt geslopen, dat wordt dus de “niet aan zien komen” onvrede als je het nieuws niet zelf verzameld.
Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk