dotcom.radio aflevering 369 van 02-07-2023


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #107


Jaargang 2016 — 2017 — 2018 — 2019 – 2020 – 2021 – 2022 – 2023
(podcast 2016 t/m 2019 zijn alleen in te zien / niet meer te beluisteren}

dotcom.radio

Deze week in aflevering 369: Burger oorlog Frankrijk – Oekraïne verslagen – Geweld toepassen – Nu begrijp ik het pas helemaal – FvD verbieden – Wordt de derde helft afgeschaft? – Impeach Biden – eID goedgekeurd en meer, … [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag podcast online 14.00 uur of eerder
Podcast & Uitzending middengolf radio Aktief 828 zondag 19.00 uur

medeplichtig

Burgeroorlog: Zo gauw als mensen elkaar of de overheid openlijke en geweldadig bevechten is er burgeroorlog.

Het lijkt op een burgeroorlog betekent dat de gecombineerde overheid en MSM propaganda machine niet zeker weten of een valse vlag naar het gewenste doel gaat leiden

Het Doel: 100% Totale Controle


Nederlands Nieuws[Rob] 828 radio. “Kan je de naam van jullie websites eens wat vaker in de uitzending noemen want we krijgen deze vraag regelmatig”. Mike zijn site is te vinden op fatsforum.nl | op gedachtenvoer.nl vind je dotcom radio met elke week alle links naar de onderwerpen die we behandelen om zelf verder uit te diepen. (noot: beide sites hebben met een zogenaamde Google Shadow ban te maken. gedachtenvoer +3.500 artikelen) Op het moment dat je de uitzending beluisterd kun je dus meekijken, …

* Een grote groep fractievoorzitters in de Tweede Kamer gaat woensdag in gesprek met deskundigen over de strijd tegen ’de antidemocratische onderstroom’ in Nederland. Een van de vragen is of Forum voor Democratie van Thierry Baudet verboden zou moeten worden.

* Tweede Kamer staakt corona-enquête: alleen PVV, Forum en Van Haga willen nu meedoen

[Ab] Wanneer is geweld geoorloofd? Ik kijk naar de letter en de geest van de wet. ‘Niet strafbaar is hij, die een feit begaat, geboden door de noodzakelijke verdediging van eigen of eens anders lijf, eerbaarheid of goed, tegen ogenblikkelijke, wederrechtelijke aanranding’. Belangrijke kanttekening daarbij is dat het aannemelijk moet zijn dat zonder je handelen je zelf of de anderen schade zouden oplopen. Ook moet er geen logische andere, geweldloze oplossing zijn geweest in de situatie. Dit vraagstuk speelt altijd een grote rol in de debatten over o.a. het in opstand komen tegen een ‘gewelddadige’ overheid. Denk daarbij aan het in verzet komen tegen de Duitse regering tijdens de Tweede Wereldoorlog. Ieder moet zich afvragen in welke situatie we anno 2023 verkeren.
– Noot waarom ik dit aanhaal; Ik lees vele reacties dat Ab overdrijft – Ik zie een overeenkomst waarom Trump niet bij machte was in zijn eerste termijn de Deep State te ontmantelen

[Complotdenker] In deze Arnhemse buurt moeten ze bij verkoop het huis eerst aanbieden aan de gemeente: Dat betekent dat zo’n 150 woningeigenaren hun huis voorlopig niet meer mogen verkopen aan wie zij willen, maar altijd eerst aan de gemeente moeten aanbieden.

* En de betutteling gaat maar door. Dit wordt een faillissement voor veel sportverenigingen. Ze overleven juist door de kantine omzet (de derde helft). ‘Sportkantine drooggelegd’: kabinet sleutelt aan nieuwe anti-drankplannen
— Ook de drinke’boertjes’ worden nu ook getroffen. Aansluiten achteraan in den Haag !!
Wereld Nieuws[Mike] FINALLY: Senator Ted Cruz Urges House to Impeach Biden Over Hunter Investigation Findings “Kijk, deze WhatsApp is het directe bewijs dat Joe Biden zijn overheidsmacht misbruikt om zijn zoon te verrijken en, uitgaande van 10% voor de grote man, om zichzelf te verrijken,” vervolgde Cruz.

* Clandestine: Voor degenen die denken dat Trump geen President zou moeten zijn in 2024 omdat hij het moeras niet volledig heeft “drooggelegd” in zijn eerste termijn, wil ik graag wat perspectief bieden. Weet je nog hoe het was in 2017? Weet je nog hoeveel mensen nog volledig gehersenspoeld waren door de tv?

* Heeft iemand meer informatie/ zich verdiept m.b.t. de nieuwe omgevingswet die 01-01-2024 in gaat. Ik lees verontrustende termen. #herverkaveling “#Onteigening van #onroerende zaken in het #algemeen #belang ?”
— Ik zou er mij maar niet te druk om maken wat ze kunnen onteigenen. De afgelopen jaren werd reeds bij veel mensen hun eigen lichaam onteigent. Er zit nu een gepatenteerd mRNA in, …

[Mike] Pepe lives matter. Bewijs Biden verkocht geheimen aan China

* Europese eID goedgekeurd

* Politie schiet jongen neer, video geeft een beeld van de situatie – Antifa gaat mee rellen, wat is het grotere plan, totale chaos uitlokken ? #FranceRiots op Twitter | You must become a lion
– Noot: Zouden deze en andere “nieuws gebeurtenissen” het nieuws in zijn greep moeten houden voor het event van the 4th of July, de film The Sound of Freedom ?
* GV Is de burgeroorlog in Frankrijk ‘gepland’?

* — Bijna een jaar geleden gaf Netflix de eerste trailer vrij van de film Athena over een toekomstige burgeroorlog die uitbreekt als Afrikaanse en Arabische immigranten beginnen te rellen nadat een Algerijnse jongen is doodgeschoten door de politie. … en dus geschiedde ,…

* Moslim populatie 1# Frankrijk, 2# Zweden, Belgie en Nederland volgen op de voet

* GV We gaan echt een revolutie krijgen als nooit te voor!
* GV We are really going to have a revolution like never before!
* GV Trump: “Dit is de eindstrijd!”

[Mike] “They’ve all been killed, it’s OVER”– Col. Douglas MacGregor | Redacted News
Media
(on)Gezondheid* Het onderwerp stress en gezondheid gaf best wat reacties op het fatsforum. Hier de link die ik daar deelde Hoe belangrijk zijn emoties betreffende je gezondheid? 20% — 50% — 90% — of … ?

[Willem] Deagle depopulatie lijst: Deze lijst kreeg ik n.a.v. dotcom radio van vorige week, lijkt mij onrealistisch, NL zou het braafste jongetje van de klas zijn.

[Peter] Twitter: Bij de Amish wordt niemand gevaccineerd, Bij de Amish tref je niet aan autisme, allergieen e.a. Bewijs…vaccinatie veroorzaakt dat dus En wat gaan al die vaccinwetenschappers zeggen? Hele moeilijke stukken met correlatie/causaliteit etc Maar als je een beetje boerenverstand hebt.
Gedachtenvoer[Mike] Weer wat nieuws geleerd over Chemtrails, het aanwakkeren van bosbranden

* GV Het grote omdenken
* GV Frexit demonstratie op zaterdag 8 juli in Parijs
* GV Het geld, de macht en de narcistische psychopaat.
* GV Volg jij; “De Wet of Je Geweten?”
* GV Solide bewijs, logisch toch, … of toch niet ?

Wat ons al vanaf eind 2017 motiveert zijn de stroom [Q] berichten en de wereldwijde samenwerking tussen de anons die ons veel kennis, wijsheid, vertrouwen en rust opleverde. Onderstaande song gaat hierover, …

Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten