Is de burgeroorlog in Frankrijk ‘gepland’?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #106


#FranceRiots is de hashtag die je snel toegang geeft tot het Franse Nieuws over de burgeroorlog, want hoe zou je dit anders willen noemen? #GuerreCivile – Burgeroorlog.


Er zijn enkele gebeurtenissen die wel eens met elkaar te maken zouden kunnen hebben. De invasie buitenlanders zonder een moraal kompas zijn op elk moment inzetbaar als de nieuws cycles dat zou vereisen. Ik denk dat de nieuws cycle voor komende week dit zeker vereist

Moslim populatie in Europa

Frankrijk is koploper met de moslim bevolking en het bericht dat Antifa ook actief is bij de rellen doet een geplande inzet vermoeden / aannemelijk maken.

Twee geheime agenten zijn vermoord in Marseille nadat ze ontdekt waren door Antifa-terroristen en Afrikaanse minderheden. Hierdoor begrijpen we de werkelijke situatie waaraan de politie in Frankrijk wordt blootgesteld en waarom de politieman van Nanterre handelde zoals hij deed.

Ik zag beelden voorbij komen van het Vreemdelingen legioen, maar binnen een minuut ontdekte ik dat om oudere beelden ging en niet elke reactie haal je door de vertaal app.

De politie is niet in staat om de migrantenrellen en de linkse rellen in het hele land onder controle te krijgen. De Franse media hebben zich overgegeven en kunnen niet bijhouden hoeveel steden in het hele land worden geplunderd, in brand gestoken en verwoest.

Noot: Tijdens de verplichte vaccinatie protesten in 2021 waren de media feilloos in staat om de 330 steden te vermelden waar de protesten gehouden werden, elke week weer opnieuw. 

Over de beelden gesproken van de aanslag die Frankrijk deed exploderen.

Bij de protesten in de Franse steden zien we steeds een grote politiemacht op de been. Waar zijn ze nu op straat om de bevolking en ondernemers te beschermen. Ik heb nog geen beelden gezien, geen enkel beeld [?] 

Omstanders hebben dinsdag beelden opgenomen van de politie die de 17-jarige Nael M. doodt tijdens een routine verkeerscontrole in de Parijse voorstad Nanterre. De beelden veroorzaakten onmiddellijk rellen

Een routine verkeerscontrole met het agressief onder schot houden alsof het een lang gezochte terrorist betrof [?] Ik zet daar mijn vraagtekens bij [???]

Mijn gedachten:

Wat zou een burgeroorlog hier in Frankrijk voor effect hebben op het wereldnieuws.

De burgeroorlog heeft de potentie om zo over te slaan naar andere landen. En dat zou goed uitkomen want; Op 4 jullie gaat de film Sound of Freedom in premiere in de VS, een video die nu al dagen gehyped wordt op internet en de elites het dun uit de broek laat lopen.

Kinderhandel, pedofilie, orgaanhandel en het verwerven van adrenochrome door middel gruwelijke kinder-martelpartijen dagelijks op grote schaal.

Deze schokkende informatie heeft de POTENTIE om alle mensen te doen ontwaken en alle tegenstellingen te doen vergeten om samen ten strijde te trekken tegen de gezamenlijke vijand. “De Elites”

Er is geen groter gevaar dat dit wwg1wga event denkbaar, … voor de misdaadplegers

Deze mogelijk geplande rellen zouden de perfecte afleiding kunnen vormen, zouden kunnen, … [?]

Jilets Jaunes Eiffel Tower


Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk