Het grote omdenken


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #106


Wil je of kan je niet op eigen kracht omdenken, zal de overheid binnen afzienbare tijd voor JOU denken door te bepalen wat je eet, de mate van alcoholverbruik, je manier van reizen, hoe je woont, werkt en geld besteedt en wat je leest door je internet gebruik te controleren en zonodig te verbieden.


HOE ….. door invoering van de CBDC en Europese ID!

Een omdenken die de meesten niet wenselijk achten want het schopt je hele wereldbeeld ondersteboven en je moet je veilige wereldje verlaten naar een omdenken dat noodzakelijk is voor onze gezondheid en vrijheid en een veel betere toekomst.

De overheid wil dat we omdenken door ons te overtuigen dat we geslachtsloze mensen kunnen zijn, dat een man vrouw kan zijn en een vrouw man. Dat mannen zwanger kunnen zijn en menstrueren en borstvoeding kunnen geven, daar mag je niet anders over denken want dan gaat je kop eraf. Een dertigjarige vent met piemel die zich vrouw voelt is niet normaal om toe te laten in een meisjeskleedkamer, maar volgens de politiek moet dit kunnen.

Netflix doet ook enorm zijn best om ons te brainwashen door kinderen met transgender problemen in films te stoppen. Mannen in een jurk en met make-up op te normaliseren, en net te veel homo’s of lesbiennes in films.

Dat wij blanken te veel in films aanwezig zijn is ook niet meer. Donkere mensen zijn tegenwoordig volop aanwezig en het lijkt zelfs meer dan blanken. Niet dat er vroeger geen donkere acteurs waren, maar dat is nu eenmaal wat wij moeten denken. 

Het normaliseren van pedofilie, dat wij moeten geloven dat kleuters geleerd moeten worden wat zelfbevrediging is blijkt voor velen een grens te zijn. Een arts die het mes zet in het lijf van een vijftienjarig meisje voor borstverwijdering vanwege gender gekte is voor mij een misdadiger, zo ook een arts die kinderen zeer schadelijke puber remmers voorschrijft zijn misdadigers. En sus jezelf niet dat het allemaal wel mee valt …. nee er is een enorme toename in gender verandering onder jongeren.

DE POLITIEK DRUKT HET OMDENKEN DOOR, ZE HEBBEN DE MIDDELEN DOOR OVERAL REGENBOOGVLAGGEN, REGENBOOGZEBRAPADEN TE PLAATSEN EN VIA RECLAMES EN SCHOOLBOEKJES ONS MAAR VOORAL ONZE KINDEREN TE BEÏNVLOEDEN EN GEVEN DAAR MILJOENEN AAN UIT. 

Het andere omdenken is te beseffen dat de Pharma Industrie er zeker niet alleen is om ons beter te maken maar dat ons ziek zijn juist een verdienmodel is. En het juist noodzakelijk is dat we zoeken naar alternatieven en gaan beseffen en leren dat juist in de natuur zoveel is wat ons gezond kan houden.

Ook ben ik opgegroeid met de gedachte dat medicijnen ons juist beter maken. Toch zag ik in de ouderenzorg regelmatig medicijnvergiftiging door een enorme toename in gebruik van medicijnen. Helaas is het ene pilletje goed voor dit, maar versterkt het andere gezondheidsprobleem en zo zit een mens snel op dertig pillen per dag.

Zonnebrandcrème was de oplossing tegen verbranden maar wordt nu steeds meer gelinkt aan huidkanker en ik zie om mij heen hoe moeilijk het omdenken is. De crèmes laten geen vitamine D door. Hoe raar het voelt voor een moeder om je kind niet in te smeren is logisch want jarenlang weten we niet beter. De toename van huidkanker viel samen met de opkomst van zonnebrandcrème, blijkt uit onderzoek.

Ons drinkwater is dermate vervuild dat het gebruik van een waterfilter onze gezondheid kan bevorderen. Gisteren kwam in het nieuws dat het bronwater van de Aldi schadelijk is voor jonge kinderen. Staat met kleine letters op het flesje maar wie leest dat….bronwater klinkt gezond toch!

Dat ons voedsel zwaar vergiftigd is, overdrijf ik niet. Knakworsten en rookworsten staan gelijk aan een nucleaire hap. Halvarine of margarine bestaat merendeel uit plastic. Cornflakes, rijstwafels en havermout, daar zitten minuscule kleine metalen in. Appels bevatten totaal geen vitamines meer. Je moet tien appels eten wil je de vitamines van 1 appel uit de jaren zestig binnen krijgen. Honing uit de supermarkt is bagger. Sojasaus is gif en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Dit kan alleen veranderen als we onze levensstandaard iets verlagen door minder overvloed aan producten. Accepteren dat een gedeukte paprika nog prima te eten is en komkommers en boontjes jarenlang krom maar Okay waren tot een gek een methode verzon hoe boontjes en komkommers recht te telen. Schadelijk voor het milieu en kweek onvriendelijk maar who cares …. nou daar zit ook het omdenken.

Voeding, vaccinaties en pillen gaat niet meer om gezondheid maar is een verdienmodel geworden.

De Corona prikken hebben overduidelijk bewezen dat het niets deed. Er is bewezen dat de politiek wist dat het niet werkte tegen overdracht en dat het geen Corona voorkwam. Toch drukte de overheid het door. Ivermectine werd verboden omdat het hielp tegen Corona maar men wilde de vaccins erdoor drukken als experiment maar dat mocht alleen als er geen alternatief was. En Ivermectine was, bewezen, het alternatief.

Is het niet bizar dat de overheid alle OMT overlegmomenten geheim wenst te houden. Elk onderzoek naar de effecten van de prik of oversterfte wordt geweigerd. Bedenk dan dat er iets te verbergen valt! Kwestie van omdenken wat je bij de volgende plandemie doet, want die komt er gegarandeerd weer in het najaar. Gezien de advertenties op internet voor prikkers en testers bij de GGD en de waarschuwingen van Ab Osterhaus … kan hem niet is de alcohol verboden worden.

Via de MSM lees en hoor je niets anders over FvD hoe extreem rechts ze zijn en een gevaar voor onze democratie. Ook hier ligt een omdenken want we hebben altijd geloofd dat de overheid er voor ons is met de beste intenties. De “wijze” heren met levenservaring in de tweede kamer is niet meer. Er lopen kakelende kipjes rond met een verbeten gezicht maar zonder kennis van zaken.

Neem ik daarentegen de FvD-ers dan zie ik geen verzuurde, verbeten gezichten maar je voelt een goede onderlinge sfeer. Ondanks dat ze veel kritiek moeten incasseren, blijven ze beleefd en stijgen ver boven het niveau van de Tweede Kamer uit. Ze kunnen onderbouwen en bewijzen en dat maakt de overige kamerleden gek, ze kunnen het niet winnen op inhoud en komen niet verder dan lukraak roepen over extreemrechts en jodenhaters en een verbod eisen op FvD.

Op 28 juni was het ronde tafel overleg om als politieke insteek FvD te verbieden.

Maar het liep even anders. René Cuperus, verbonden aan het instituut Clingendael en specialist internationale politiek, maakt gehakt van onze regeerders. Ook Paul Cliteur, een rechtsfilosoof, geeft zijn mening en wijst op het gevaar waar de politiek mee bezig is.

https://t.me/klokkenluiders/61659

https://t.me/FVDNL/2794

Een valse vlag voorbeeld die de politiek volop gebruikt omdat ze feitelijk de controle kwijt zijn en het alleen nog kunnen winnen door vals te spelen en op de macht te gaan zitten!

Kortom u zult geloven dat:

Poetin de vijand is en Zelensky een vredelievend mens en vecht ter bescherming van het westen.

Dat Rusland in de kinder- en orgaanhandel zit.

Dat Trump kwaadaardig is en Biden DE vredes president.

Dat het westen staat voor vrijheid en democratie.

Het WEF is niet meer dan een onschuldig theekransje.

De WHO en VN staat voor goede gezondheid, welvaart en vrede.

De boeren weg moeten als grootste bedreigers voor het milieu.

De wereld op korte termijn vergaat als we niets doen aan het klimaat.

De alternatieve media onzin uitkramen en een gevaar zijn voor de democratie.

Orban een dictator is.

Omdenken:

Nazi’s in Oekraïne tot kort voor de oorlog uitbrak, schreven kranten over de corruptie en nazi aanhang in het land. Hunter Biden investeerde in Biolabs, in jawel de Oekraïne en het hem geen windeieren bracht. Joe Biden bewezen zeer corrupt is en nu officieel aangeklaagd. Poetin stond voor vrede en wilde toetreden tot de NAVO maar Amerika weigerde uit angst dat vriendschappelijke banden tussen de EU en Rusland een te sterk machtsblok zouden worden. Corona berust op een enorme leugen. De wereld geregeerd en gecontroleerd wordt door een klein groepje zeer enge mensen die zwaar psychopatisch zijn en alleen geïnteresseerd in macht en geld en het ze geen donder kan schelen hoeveel doden ze veroorzaken. De alternatieve media zijn enorm groeiende en er zijn steeds meer mensen die alternatieve media volgen omdat ze de leugens van de NPO zat zijn.

De boeren moeten weg om plaats te maken voor AZC en huizen want we moeten naar een 15 minuten city toe waar eigen bezit wordt afgeschaft.

Besef dat het afschaffen van de boeren tot honger en enorme prijsverhogingen zal leiden. De kijkcijfers bij de NPO kelderen hard en zelfs tot nul kijkers! Orban weigert mee te gaan in de gender gekte en beschermt hiermee de Hongaarse jeugd. Orban eist opheldering hoe de Europese miljarden zijn verdwenen.

Want hoe bizar, de politiek schreeuwt om de democratie te moeten beschermen, maar het juist de politiek is die het alternatieve geluid en politieke partijen wil verbieden en de bevolking steeds meer dwangmaatregelen wil opleggen.Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk