Frexit demonstratie op zaterdag 8 juli in Parijs


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #105


Wanhoop is zeker niet de juiste houding! Het op hol slaan van een regering is altijd een teken van haar doodstrijd.


Door: Florian Philippot, Président des Patriotes.
Beste mevrouw, beste mijnheer, beste patriotten,

De rotte vrucht van de oligarchie, de regering Macron is stervende. Ze heeft geen populaire legitimiteit om zichzelf in stand te houden. Dus gebruikt ze tirannieke methodes, een stormloop die zo zichtbaar is!

We hebben vernomen dat in 2024 bij de Olympische Spelen in Parijs de verkoop van alcohol voor iedereen verboden zal zijn, “behalve voor VIP’s”!

Laten we eens een kijkje nemen achter de schermen van het bezoek van Macron aan Marseille: de media onthulden dat bewoners “opgesloten zaten in hun huizen met CRS’en aan hun voordeur” toen Macron langskwam. Dit is nog nooit eerder gebeurd: het zal niet lang meer duren! Laten we begrijpen dat de huidige stadsrellen voor hem als voorwendsel zullen dienen om een nieuwe noodtoestand in te voeren (of erger): hij lost in principe niets op, hij laat het expres verrotten! Zoveel vastberadenheid tegen de gele vestjes en demonstranten, zoveel lichtzinnigheid bij het tuig! ….

En om zich in de toekomst te kunnen handhaven, kiest de Macronie voor bedrog. Dat is waar haar idiote uitspraken over een “3e termijn” en “stemmen per post en elektronisch” over gaan. Het ligt allemaal open en bloot voor onze ogen!

De lange geschiedenis van Frankrijk bewijst dat uitbarstingen van verzet altijd op de meest kritieke momenten komen. Laten we niet vergeten dat de hele wereld worstelt om zich te bevrijden van de oligarchie. Deze week werd in de Verenigde Staten een officieel onderzoek tegen Biden ingesteld: uitstekend! Op dezelfde dag werden twee congresonderzoeken gestart tegen Fauci, de paus van het covidisme, die zelf banden heeft met beroemde Franse covidisten! Het zijn onze acties die onze vrijheid, onze soevereiniteit en onze overwinning zullen smeden!

Bij Les Patriotes is ons actieprincipe om het schuim van de gebeurtenissen te verwerpen en altijd tot de kern van de zaak door te dringen. Daarom organiseren we een landelijke demonstratie voor Frexit op zaterdag 8 juli in Parijs, om 14.00 uur op Place Denfert-Rochereau.

Deze week tekende Ursula Von der Leyen een nieuwe cheque van 3,5 miljard euro om Zelensky te betalen voor wapens, waardoor we armer worden en de oorlog voortduurt. Wat een waanzin!
Tegelijkertijd blaast ze het vrijhandelsverdrag met Mercosur nieuw leven in, waardoor onze boeren failliet zouden gaan. Dit zijn nog twee voorbeelden van de absolute noodzaak om onze banden te verbreken en vrij te zijn!

Laten we onszelf overwinnen! Door het beste van onszelf te geven. Laten we boven onszelf uitstijgen door ego’s en het triviale opzij te zetten, en het niveau van de Geschiedenis bereiken, van de strijd voor de mensheid, voor een vrij Frankrijk en voor alle generaties! Een warm welkom voor iedereen!Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk