We gaan echt een revolutie krijgen als nooit te voor!

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #104


Woensdag heel de dag on the road, als een echte pensionada, helemaal niets doen, lekker uit eten en geen internet bereik het grootste deel van de dag, thuis tegen elf en voor het te bedde gaan toch nog even mijn hart luchten.


Deze zin in een twitter bericht; “Politiek is er niet voor het volk. Nooit geweest”. Ik lees dan tussen de regels door; “En het zal ook nooit anders worden”, en dat soort ‘mededelingen’ kom ik te vaak tegen.

Een korte reactie lijkt mij zeer op zijn plaats.

Veel mensen redeneren vanuit hun aloude referentiekader, zo gebeurd het altijd al en zo zal het ook nu weer gaan aflopen, altijd al geweest zo.

Vanaf 2017 zaten we met het dotcom .radio team, Mike en onder getekende dik in de Q berichtgeving, we volgden Trump op de voet en vooral zijn internationale ontmoetingstournee langs de wereldleiders. Natuurlijk staat Poetin sinds het Oekraïne conflict en de bio-wapen labs ook vol in de picture. 

Ik / wij denken dat achter de schermen de zaak al lang beklonken is maar nog niet alle seinen stonden op groen, … stonden. Maar dat is nu aan het veranderen.

Wegkijken vandaag, wordt morgen een emotionele plaag.

Mijn / onze voorspelling is dat we een Revolutie te zijn krijgen op wereldschaal als nooit te voor. Een revolutie die het gehele wereldbeeld zal doen schokken. En dit wordt de game changer. 

Kinderhandel, orgaan handel, adrenochroom en pedofilie

Al eeuwen vinden deze onmenselijke misdaden plaatsen daar gaat onherroepelijk een einde aan komen. De misdaad van de eeuw gaat grootschalig aan de grote klok gehangen worden en de wereldburgers zullen zich als een blok achter de wereldleiders scharen die dit gaan aankaarten en openbaren.

In de kielzog hiervan zullen al die andere complotten, misstanden en criminele zaken als een tsunami het wereldnieuws gaan bepalen. 

Maar het hoofdnieuws zal bepalend blijven voor deze zaken; Kinderhandel, orgaan handel, adrenochroom en pedofilie.

Het: Hoe, Wie, Wat, Waarom en Waar zal maandenlang stormenderhand de wereld over gaan, alle lijken komen uit de kast. Teveel mensen zijn op de hoogte en pikken dit niet meer, het zou een burgeroorlog kunnen triggeren, ware het niet dat daarin ook voorzien is in het plan.

The plan to save the world
Het plan om de wereld te redden

Dat moet nu eenmaal een keer gebeuren.

Denk niet, dat zal wel weer loslopen, zo is het altijd gegaan immers.

Met deze gedachte ben jij ook een onderdeel van het probleem.

“IK”, … pik dat niet meer en zo moet jij er ook instaan. In het belang van 2 miljoen onschuldige mensen, mensjes, kinderen dus, elk jaar opnieuw. 

Deze gedachte alleen al moet het universum in beweging brengen.

Bring it on !!
Kom maar op, laat het gebeuren

Looking away today
Brings emotional damage forever that wayBericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk