Trump: “Dit is de eindstrijd!”


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #103


“Dit is de laatste slag – met jullie aan mijn zijde zullen we de diepe staat vernietigen” – President Trump gooit de handschoen op in historische toespraak in New Hampshire (VIDEO)


Bron artikel: Gateway Pundit: “This Is the Final Battle – With You at My Side We Will Demolish the Deep State” – President Trump Throws Down the Gauntlet in Historic New Hampshire Speech (VIDEO)

President Trump sprak dinsdagochtend in Concord, New Hampshire tijdens de Lilac Luncheon van de Federatie van Republikeinse Vrouwen.

Het was weer een historische toespraak van Amerika’s favoriete president.

Tijdens de toespraak wierp president Trump de handschoen op – “Dit is de eindstrijd!”.

President Trump: De VS is een puinhoop. Onze economie stort in. De inflatie is onbeheersbaar. China, Rusland, Iran en Noord-Korea vormen samen een dreigende en destructieve coalitie. Onze munteenheid stort in en zal binnenkort niet langer de wereldstandaard zijn. Zoals het nu gaat, gaan we verliezen. Onze munteenheid is de wereldstandaard, wat de grootste nederlaag voor dit land in 200 jaar zal zijn. Dat zal een catastrofe zijn. Met mij zal het niet gebeuren. Zelfs geen kans. Net zoals Rusland nooit Oekraïne zou zijn binnengevallen en China niet eens aan Taiwan zou hebben gedacht. Zoals ik al zei, als je de vijf slechtste presidenten in de geschiedenis van de Verenigde Staten bij elkaar zou optellen, zouden ze ons land nooit zoveel vernieling hebben aangedaan als Crooked Joe Biden en de regering-Biden hebben gedaan… Ik denk dat het heel moeilijk wordt om nog een jaar te overleven. Het gaat zo snel zo slecht…

…het is te gek voor woorden wat er gebeurt. Ons land heeft zo’n kans en zo’n mogelijkheden. Ik geloof niet dat het nog vier jaar kan overleven…

…maar dit is de laatste slag. Dit is echt de laatste slag met jullie aan mijn zijde. We zullen de diepe staat vernietigen. We zullen de zieke, gekke verdrijven. Oorlogsstokers zijn ze uit onze regering. En trouwens, vrede door kracht. Vergeet niet dat ik het grootste leger ter wereld heb gebouwd. Nieuwe straaljagers. Wist alles. Alles was geweldig. Toen gaven ze er 85 miljard van weg. Maar zelfs dat is peanuts vergeleken met wat wij deden. Ik gaf Oekraïne de antitankraketten die ze afvuurden, genaamd Javelins. Obama gaf ze lakens. Ze zeggen, oh, Trump was heel aardig. Of ik was degene die zei over Rusland, je gaat de pijpleiding niet bouwen. Ik stopte de pijpleiding toen Biden binnenkwam. Hij kwam binnen en zei, ja, ze kunnen de pijpleiding bouwen die naar Duitsland en alle delen van Europa gaat. En niemand was harder tegen Rusland. Niemand was harder tegen China. En toch kon ik met ze opschieten. En dat is goed, niet slecht. Maar we zouden geen wereldoorlog hebben gehad, en we zouden die andere oorlogen niet hebben gehad, en we zouden het conflict niet hebben gehad. En we zouden heel goed in een wereldoorlog terecht kunnen komen. En dit zou een nucleaire oorlog zijn. Een oorlog zoals deze is niet twee legertanks die rondrennen en op elkaar schieten.

Hij heeft gelijk.
Als de Democraten nog een verkiezing stelen, is het afgelopen met het Amerika dat we kennen. Jullie weten allemaal dat het waar is.

Video bij het bron artikel (en een stukje in dit Twitter bericht)Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk