Het geld, de macht en de narcistische psychopaat.


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #102


Onlangs, na lange tijd, een vriendin aan de lijn, ze heeft geen idee wie of wat Blackrock is, geen idee van de voorbereidingen voor een nieuwe “pandemie” dit najaar, geen idee van de ontelbare politieke leugens. En dat maakt mij niet alleen moedeloos maar ook kwaad en ik ging er dan ook heftig in.


Als antwoord krijg ik dat haar leven al moeilijk genoeg was en ze geen zin heeft deze zorgen er ook nog bij te nemen. Dan heb je mij echt op de kast want beiden zijn we moeder en oma en ik wil wel weten wat voor toekomst mijn kinderen en kleinkinderen gaan krijgen en als alle signalen op rood staan waardoor het niet meer te ontkennen is dat het finaal fout gaat als we dit, ik wil het niet weten, gedrag blijven volhouden maakt mij juist zeer strijdlustig want nooit zal ik mij erbij neerleggen dat mijn kleinkinderen gechipte, geslachtsloze robot slaven gaan worden …. NOOIT!

Een kort interview met Brian Roy, oud voetballer die vanwege zijn afwijkende mening en zijn kritiek op het Corona Beleid een veroordeling aan zijn broek kreeg. Hij mag kiezen tussen 6 weken zitten of 80 uur werkstraf. Hij kiest voor het eerste. Dit geeft aan dat we reeds in een dictatuur zijn beland.

Zijn vastberadenheid bewonder ik en wat mij emotioneel raakte dat zijn kinderen hem niet begrijpen en dat hij toch zijn geweten blijft volgen in de overtuiging dat zijn kinderen hem ooit zullen begrijpen.  Deze prijs betaalt hij voor de toekomst van zijn kinderen, dan ben je voor mij een pracht mens. Must see.

De psychopaat en het kind in de tweede kamer is wat ons land regeert. En je ziet de manipulatie bij die twintigers die rondhuppelen in de tweede kamer. Een lid van de PvdD staat te janken als een kleuter in de Tweede Kamer omdat de wereld naar de klote gaat. Bij een beetje doorvragen van een Baudet, Wilders of Bosma hebben ze geen antwoord en komen niet verder dan hun ingestudeerde verwijten dat andersdenkenden staatsgevaarlijk zijn.

De Tweede Kamer kinderen trappen er vol in maar hebben geen idee wat stikstof of CO2 doet voor de natuur, maar zijn zeer goede bruikbare idioten voor de echte machthebbers. Vera Bergkamp is de slechtste voorzitter ooit die als D666er het debat altijd in het voordeel van de regering weet te draaien.

Puppet Rob Jetten heeft echt geen idee waar hij mee bezig is maar heeft een machtspositie verworven omdat hij meegaat met het systeem. Deze puppet gaat 28 miljard uitgeven om het klimaat te redden en geeft doodleuk toe dat het effect nihil is maar dat daardoor de economie kapot gaat dat moeten we er maar voor over hebben, aldus deze puppet. Het kwaadaardige, zelfvoldane lachje wat hij erbij heeft is best zorgelijk!

Christiane van der Wal die diep in het bedrijf Picnic zit met Gates samen. Heeft totaal geen idee wat ze doet en stamelt als haar over stikstof wordt gevraagd. Ook een kille puppet die uit is op eigen gewin en het leed van de boeren boeit haar totaal niets! En met deze onkunde is de tweede kamer gevuld!

Paar weken terug reed ik van mijn huis in Frankrijk naar Nederland en schrik ik echt hoeveel windmolens er staan en hoeveel velden met zonnepanelen wat het eens zo prachtige aangezicht van het landschap totaal kapot maakt.

Maar erger, die krengen van windmolens lekken olie en slaan tig vogels aan gort. Die wieken gaan een beperkt aantal jaren mee en zijn niet afbreekbaar dus gaan de grond in ….. wat een vervuiling. Oh en ook zo goed voor ons klimaat dat wij het afval uit Rome verbranden, ondertussen verdubbeld naar 180 vuilniswagens per week.

MAAR DE BOEREN MOETEN WEG!

Rutte tijdens zijn persconferentie van afgelopen week over de oh zo gewenste arrestatie van Poetin, want Poetin heeft duizenden kinderen uit Oekraïne ontvoerd. Dat zegt Pinokkio terwijl er onder zijn bewind duizenden kinderen in ons land verdwijnen. Dat zegt Pinokkio terwijl er een toeslagenleed gaande is waar kinderen bij betrokken zijn en de overheid niet weet waar deze kinderen zijn maar ze weten wel dat er rond de 500 kinderen zijn overleden.

HOE DAN?

Ons land staat in de top drie van kinderhandel. Pinokkio die door Demmink in het zadel is geholpen. Demmink waar bewijzen overduidelijk zijn dat het een smerige pedofiel is. Maar blijft ermee wegkomen omdat justitie net zo rot is als de regering.

T’IS SIMPEL, CREËER ALS OVERHEID EEN VIJAND EN HERHAAL HET ELK UUR, ELKE MINUUT HOE GEVAARLIJK EN BEDREIGEND DE VIJAND IS EN DE MENSEN GELOVEN HET.  DAN HEB JE ALS OVERHEID VRIJ SPEL OM JUIST DAT TE  DOEN WAAR JE DE VIJAND VAN BESCHULDIGD.

Ondertussen staan er weer volop vacatures op internet van de GGD om prikkers en testers te werven. En zag ik een filmpje voorbij komen van een winkelcentrum waar je het wonder vaccin kan krijgen ….. 1 prik tegen 6 soorten kanker ….. trap je hier nog in vrees ik dat je niet meer te redden bent.

Wereldgoeroe Gates is volop in de weer om wereldwijd muskieten vrij te laten en binnenkort testen op Lowlands hoe mensen reageren op een muggenprik. Marion Koopmans waarschuwt al voor een pandemie veroorzaakt door een mug. T’ja heksen kunnen voorspellingen doen. Er zijn al landen waar knokkelkoorts de nodige slachtoffers heeft gemaakt. (noot: zeggen ze)

Maar goed, zolang jij wilt geloven dat de Democraten in Amerika democratisch zijn en onze regering samen met het Europees parlement staan voor democratie en je blijft geloven dat Poetin de slechterik is die Europa wil bezetten en je nog steeds niets weet van de smerigheid en corruptie op de laptop van Hunter Biden, de impeachment die nu loopt tegen Joe Biden, en je nog steeds geloofd dat de Russen de Northstream pijpleiding en de Dam opbliezen en Oekraïne de oorlog aan het winnen is.

Dat Hugo zijn nieuwe wetsvoorstel te doen is om de verpleegkundige en de politieman een betaalbaar huis te gunnen of dat Rutte per ongeluk zijn sms’jes wiste en het voor jou Okay is dat er miljarden belastinggeld gepompt wordt in een zinloze oorlog waar het bloedvergieten onder de Oekraïense jongens enorm is, dat je werkelijk denkt dat de WHO met als één van de grootste betaler goeroe Gates is en de directeur Tedros een genocide op zijn naam heeft staan het goed voorheeft met de wereld.

Dat ons enorme pensioenpotje een roulette pensioen is geworden en beheerd wordt door de Blackrock die ONS PENSIOENGELD beleggen in zinloze klimaat idiotie. Dat Blackrock zeer goed verdiend aan de oorlog in Oekraïne en Blackrock zo machtig en rijk is dat wereldwijd regeringen onderdanig en gewillig zijn aan de wensen van Blackrock. Nog nooit in de gehele geschiedenis is het voorgekomen dat een klein groepje mensen zoveel geld heeft, zo ongelooflijk veel geld en daardoor de hele wereld naar hun pijpen kan laten dansen.

En macht grenst aan de waanzin en dat is nu gaande en daar wil Poetin nu definitief mee afrekenen want die verdomd het om zijn land uit te leveren aan deze machtige idioten. En dat is precies wat de westerse landen wel hebben laten gebeuren.

Pepijn v Houwelingen heeft via de WOO brieven bemachtigd waarin Schwab de griezel van het Nazi WEF onze regering en met name Rutte bedankt voor zijn nauwe samenwerking met het WEF. Rutte kreeg een prijs voor zijn enorme inzet en gedienstigheid aan het WEF en gaat de wereld over als de pin-up boy van Herr Schwab.

Dus vrees ik dat jij straks ook vooraan staat om die handige digitale identiteit app op je telefoon te installeren waar al je gegevens op staan, zoals je medische dossier, je bankzaken enz …  je geen gevaar ziet in de CBDC en dat je het wel best vindt dat kritiek op de overheid verboden gaat worden. En die chip zal je dan ook wel bijzonder handig vinden.

Want die lastige mensen die alles wat nou juist zo handig lijkt omzetten in iets negatiefs.

Zelfs de AIVD waarschuwt voor gevaarlijke complotdenkers met hun idiote uitspraken dat er een groepje elite is die massaal mensen wil vermoorden. De AIVD ontkent dus de uitspraken van Klaus Schwab en andere WEF puppets die openlijk zeggen dat de wereldbevolking teruggebracht moet worden naar een half miljard en een Harari die openlijk zegt “ we can hack humans”.

Ik zal mij blijven verzetten tegen de dictatuur die ons steeds meer door de strot gepropt wordt. En hoe ernstig mijn vrijheid straks beperkt zal worden, ik ga geen CBDC of EU identiteit apps installeren op mijn telefoon. Die QR code tijdens Corona weigerde ik ook en accepteerde maandenlange uitsluiting. En zoals de vriendin gisteren zei, dan kan je weer niks, dat is dan maar zo.

Ik hou vol totdat jij het ook ziet en beseft dat een vakantie nu veel minder belangrijk is dan de afschaffing van vrijheid in de nabije toekomst en dan strijden we zij aan zij voor het goede.

Leon de Winter die steeds meer doorziet waar de westerse wereld naar op weg is. Onderstaande uit een column van Leon de Winter.

Bedoelen ze met toekomstige gevaren klimaatverandering? Het eten van vlees? Wijn drinken? Autorijden? Het leven in grote steden? Wie garandeert ons dat het digitale certificaat niet wordt ingezet om ons te beschermen tegen al die zaken waarvan wij niet beseffen dat ze slecht voor ons zijn, zoals een steak frites met mayo of een gegrilde zeetong met botersaus? Of een vliegvakantie naar Benidorm inclusief huurauto en appartement? Kunnen we de WHO net zo vertrouwen als onze overheden? De WHO is een organisatie die mede wordt geleid door uitmuntende landen als Noord-Korea, Afghanistan, Syrië, Qatar, China; ze zitten alle in het uitvoerend bestuur. Onbaatzuchtig wil onze overheid met deze landen de WHO helpen als er voor de mensheid gevaren opdoemen. 

’15 minuten-steden’

Inmiddels nemen verhalen over zogenaamde ’15 minuten-steden’ in frequentie toe. Wat is een ’15 minuten-stad’? Dat is een stad op basis van de gedachte dat je alles wat nodig is voor je bestaan, zoals werk en scholen en gezondheidsposten en voorstellingen van drag queens binnen 15 minuten te voet of per fiets kan bereiken. Waarom? De bedoeling is om het uitstoten van CO2 zoveel mogelijk te beperken. Er bestaat over deze nieuwe manier van stedelijke planning een rapport van de Arup Group Limited. Ik kende dit bedrijf niet, maar ze zijn groot en belangrijk. Ik citeer Wikipedia: ’Arup is een multinationale dienstverlener die optreedt als ingenieursbureau bij bouwprojecten, maar het verleent ook diensten bij ontwerp, voor planning of projectbeheer en ander bouwtechnisch advies. De firma (…) telde 13.000 medewerkers verspreid over 92 kantoren in 35 landen in 2016.’ Ofwel: Arup zijn wereldplanners van de eerste orde.

In het Arup-rapport genaamd ’De toekomst van stedelijke consumptie in een wereld van 1,5 C’, ofwel in een wereld waar de gemiddelde temperatuur op aarde met 1,5 graden is gestegen (de temperatuur van de aarde kan niet gemeten worden, het zijn altijd schattingen op bases van metingen èn veronderstellingen), droomt Arup het volgende: vleesconsumptie moet in 2030 omlaag naar 16 kilo per persoon, maar het liefst naar nul. De zuivelconsumptie moet omlaag van 90 kilo in 2030 maar bij voorkeur naar nul. Huishoudafval moet in 2030 worden gehalveerd of liever geëlimineerd. Kleren kopen moet je in 2030 beperken tot 8 kledingstukken per jaar, maar beter is niet meer dan 3 kledingstukken. Autobezit moet in 2030 naar 190 per duizend mensen en het liefst naar nul. Vliegen? Eén korte retourvlucht per twee jaar, het liefst één keer per drie jaar.

WHO geen vrijblijvend praatclubje

Dit zijn de dromen van de progressieve voorhoede, die niet alleen voorhoede is maar ook de kern vormt van de globale elites. Op de site van het World Economic Forum wordt Arup geprezen, maar gelukkig is het WEF niet meer dan een vrijblijvend praatclubje. Dat is de WHO niet. Daar worden maatregelen voorbereid die ons allen kunnen treffen, zeker nu het besluit is genomen om wereldwijd de coronapas in te voeren. En de Verenigde Naties? Die doen ook mee. Afgelopen maandag presenteerde VN-baas Guterres een Orwelliaanse brochure over het beschermen van ’informatie-integriteit’, ofwel hij wil internetcensuur instellen. Hij tweette: 

„De verspreiding van haat en leugens in de digitale ruimte is reden voor ernstige globale schade. Dit acute gevaar vraagt om heldere en gecoördineerde globale actie. We kunnen geen moment verliezen.”

Hoe controleert de staat dat je in je 15 minuten-wijk blijft, dat je niet meer dan drie hemdjes of onderbroeken per jaar koopt, dat je je niet schuldig maakt aan al die verderfelijke zaken als zuipen, vreten, voor de lol rondrijden, feesten op Curaçao, het belasteren van de lieve elites? Daar is over nagedacht. Christianne van der Wal zorgt voor de grond, Hugo de Jonge bouwt 15 minuten-wijken zonder auto’s, en de Europese Centrale Bank voert de CBDC in (Central Bank Digital Currency). Sigrid Kaag komt daarover binnenkort met een voorstel.

Het fijne van die 15 minuten-wijken is dat elke vorm van oppositie meteen kan worden geregistreerd, dus reken op gezichtsherkenning camera’s aan elke dakgoot en supermarktkassa’s die, als je je maandelijkse CO2-budget al hebt verbruikt, je aankopen annuleren.

Het begint met een QR-pasje voor je eigen gezondheid. De tirannie krijg je er in de loop van de tijd gratis bij.

En de wakkerste journalist over het beleid van Nederland. Arno WellensBericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk