Volg jij; “De Wet of Je Geweten?”


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #101


Als je het nieuws een heel klein beetje volgt dat -weet je- dat allerlei overheidsmaatregelen onze grondwet ontkracht, omzeilt, omdat, er dictatoriale maatregelen genomen worden. Onderstaande video van Alexander is weer gedachtenvoer, …


Bijschrift video: Ik weet bijna wel zeker dat jij iemand bent die altijd probeert het goede te doen, wat er ook gebeurt, en ook dat jij iemand bent die zou weigeren om iets te doen waarvan je weet dat het verkeerd is. Maar vaak kom je in een situatie terecht waarin de wet in strijd is met je eigen morele geweten, en waarin politici eisen dat je iets doet waarvan je weet dat het verkeerd of irrationeel is. Wat is uiteindelijk het juiste om in zo’n situatie te doen? Kijk tot het einde om het antwoord te vinden.Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk