dotcom.radio aflevering 368 van 25-06-2023


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #100


Jaargang 2016 — 2017 — 2018 — 2019 – 2020 – 2021 – 2022 – 2023
(podcast 2016 t/m 2019 zijn alleen in te zien / niet meer te beluisteren}

dotcom.radio

Deze week in aflevering 368: 75% minder autobezit 2050 – Vertraging TK uitzending – Jij bent geen dokter – Biomats – Dé Russische coup – Rusland staat voor een betere wereld – Tucker Carlson redpil afl. 6 – De staat als makelaar – Vrede akkoord Oekraïne – de Titanic afleiding – en meer, … [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag podcast online 14.00 uur of eerder
Podcast & Uitzending middengolf radio Aktief 828 zondag 19.00 uur

medeplichtig

Nederlands Nieuws[Geert] Soms mis ik de tijd dat er in het dorp maar een enkele dorpsgek was.
– Ik mis dat ook, want dat was ik. Gekke Henkie !

* GV 75% minder autobezit voor 2050
– In het voorgesprek van dotcom radio afgelopen zondag hadden Mike en ondergetekende het er al over. Eigenlijk moeten we blij zijn dat dit nu zo gaat gebeuren. We zijn al jaren aan dode paarden aan het trekken, niemand wil verantwoording nemen voor hun eigen toekomst en blijft in lijn lopen met de overheid maatregelen als economische en gezondheid NSBers.
– Want met het niet willen weten, het niet in actie willen komen, daarmee ondermijn je ook de toekomst van de rest. Dus nogmaals; “Een prettige zorgen-maak-maand vanaf Juli”.

* Twitter: Hoogleraar Wim Voermans wil Tweede Kamerbeelden met vertraging uitzenden zodat er gecensureerd kan worden. Antwoord: NEE

[Rob] 2040: Onze visie op de toekomst van Nederland FvD

* Baudet: Huis mag niet meer aan iedereen worden verkocht. (verhuurd)

* 30 Kamerleden steunen ons verzoek het uitvoeringsverdrag waarmee de Internationale Gezondheidsregeling van de WHO wordt gewijzigd ter goedkeuring aan de Kamer voor te leggen!
Wereld Nieuws* Kim Dotcom zondag: There’s a significant spike in military activity inside the United States. Why?

* Bangladesh dient een officiële aanvraag in voor het BRICS-lidmaatschap. https://dhakatribune.com/bangladesh/2023/06/18/bangladesh-formally-applies-for-brics-membership… BRICS, dat de lancering overweegt van een wereldmunt gesteund door goud, moedigt leden aan om af te stappen van de US dollar en transacties af te wikkelen in eigen nationale valuta.

* Redacted: Oekraïne stemde meer dan een jaar geleden in met een vredesakkoord, maar heeft zich nooit aan de afspraak gehouden. Dat zei de Russische president Vladimir Poetin toen hij een vredesakkoord liet zien dat Oekraïne vorig jaar had ondertekend toen er vredesbesprekingen werden gehouden in Turkije. Het werd het Verdrag inzake permanente neutraliteit en veiligheidsgaranties van Oekraïne genoemd. Video op +/- 30 minuten

[Mike] In March 2022, Israeli Prime Minister Naftali Bennett traveled to Moscow to mediate between Putin and Zelensky. He extracted significant concessions from Putin. But then, he said, the U.S. blocked any deal. War was the plan all along. #Kennedy24

* Twitter BREAKING: @BlackRock | James O’keefe
Ronselaar die “het lot van mensen bepaalt” geeft informatie over de invloed van het bedrijf op de wereld “Het gaat er niet om wie de president is, het gaat erom wie de portemonnee van de president controleert” “Heb je 10.000 dollar? Dan kun je een senator kopen” “Oorlog is heel goed voor de zaken
– de vraag; “Wie regeert de wereld nu eigenlijk achter de schermen? “
– We weten het al lang maar nu staat het op video; “Politici zijn te koop”

[Mike] Biden bodycount, …

* Twitter: Het Amerikaanse Huis stemt voor de afzetting van Biden naar de commissies voor Justitie en Binnenlandse Veiligheid, 219-208.

* Putin Introduces Forced Chemical Castration for ALL Pedophiles in Russia and execute those found guilty of the most heinous forms of child abuse. The new legislation is currently under review by the government, but is expected to be signed into law by Putin within a matter of weeks the Peoples Voice

[Mike] BREAKING: Adam Schiff has been officially Censured by Congress – Only 25 Reps have been censured in US history He will now have to stand in front of Congress while Speaker McCarthy scolds him for his role in aiding & abetting illegal spying on President Trump Humiliating!
The Democrats are a classy bunch. They kept interrupting McCarthy as he tried to read the resolution.

* Clandestine De Russische minister van Defensie Shoigu zei gisteren dat Oekraïne plannen heeft om HIMARS en Storm Shadow raketten te gebruiken om Russisch grondgebied aan te vallen, wat Rusland zou beschouwen als een “volledige betrokkenheid” van de VS en het VK.

[Mike] HOLY SHIT The WSJ is reporting the US Navy detected the Titan implosion on Sunday but Biden held the news until today’s whistleblower testimony on Hunter The entire thing was a distraction op

* Twitter: Putin: “Those who organized and prepared the military rebellion, those who took up arms against their comrades-in-arms, have betrayed Russia, and they will answer for it.”

* GV Oekraïne: De doden, de gewonden in een verloren strijd!
* GV De WEF agenda kent snelheidsverschillen, …
* GV Rusland staat voor een betere wereld!
Media* Tucker Carlson: “My sources have now told me *NINE* former Tucker Carlson Tonight staffers have left Fox News to join Tucker on his next venture. There are others who are waiting to leave as soon as a role opens up for them with Tucker. Each of the 9 approached Tucker, not the other way around,” he wrote on Saturday.

* Breitbart: Facebook Admits in Court That ‘Fact Checks’ Are Just Opinion

[Mike] De Australische eSafety Commissioner heeft Elon Musk (Twitter) bedreigd met een mogelijke boete van 700.000 dollar per dag als hij niet binnen 28 dagen iets doet aan de zorgen over “online haat”. 

Julie Inman Grant, een “alumnus” van het World Economic Forum en voormalig werknemer van Twitter in Australië, die momenteel de functie van eSafety Commissioner van Australië bekleedt, heeft het verzoek geschreven als onderdeel van een gerichte en agressieve campagne tegen Twitter. 
(on)Gezondheid* Zondag: agressieve muggen bij concert in Neurenberg
[Jon] Radbout UMC Lowlands Science: Ben jij een muggenmagneet? Het Radboudumc zoekt uit wat iemand lekker maakt voor muggen

* “Ja maar, … jij bent geen dokter”. 
– De dodelijke ziekte scheurbuik was in enkele uren te genezen. Een simpel vitamine C gebrek. Tussen die ontdekking en de grootschalige implementatie zat 200 jaar. De nooit wetenschappelijk bewezen ‘Virus theorie’ door Louis Pasteur duurt nu al 150 jaar met als dieptepunt de Spaanse griep en C19 vaccinatie waanzin. De ontdekking van kanker, een simpel zuurstofgebrek op celniveau, door Otto Warburg duurt nu ook al 100 jaar. En al die tijd waren er wetenschapper, dokters, en nu ook massa media. Hoe is dat mogelijk?

* Borstkanker cijfers gaan 10 maal over de kop

* Publisher Tony Lyons on When Robert F. Kennedy Released ‘The Real Anthony Fauci‘ +1 miljoen kopieën verkocht – “Dit was een boek dat beweerde dat het hele verhaal van de overheid over alles wat Dr. Fauci dag in dag uit op televisie zei… gewoon allemaal corruptie was. Het was allemaal een proces om meer geld te verdienen en meer controle over mensen te krijgen. Het ging nooit om de volksgezondheid.” – Robert F Kennedy jr.

* Jeroen Pols Rusland start procedure tot uittreding WHO en World Trade Organisation. Goed voorbeeld doet goed volgen, dit luidt het einde in van deze criminele globalisten clubjes.

* GV Kanker-, hart- en zenuwstelsel behandelingen met intens infrarood uit de natuur zelf (biomats – Dr Mark Sircus)

* 100 jaar oud en emotionele gezondheid a healthy life
Gedachtenvoer* Schumann Resonance en de overeenkomst met de frequentie van de hersenen: video Twitter.
– Er is dus ook het verband met frequentie opslag in water (homeopathie)
Zou de verhoogde aard frequentie ook een verband kunnen hebben met het grotendeels mislukte mRNA experiment vraag ik mij af?

* De Rothschilds lieten de “Titanic” zinken om de Federal Reserve op te richten
De Titanic werd opzettelijk tot zinken gebracht om 3 miljardairs op dat schip te doden die onafhankelijk rijk waren en tegen de oprichting van de Federal Reserve waren… ze werden vermoord omdat ze de macht en het geld hadden die nodig waren om te voorkomen dat de Federal Reserve werkelijkheid zou worden.

* Tim Ballard een naam om te onthouden aangaande kinderhandel {Oekraïne}
– Movie SOUND OF FREEDOM | YouTube

* Ik vraag me af hoe het komt, dat de hartjes en retweets steeds weer van nieuwe volgers komen? Is de oude garde moe gestreden of ‘zien’ ze de berichten niet ?
— Het is duidelijk dat de nieuwe algoritmes het nieuws langzamer laten vloeien en toch “bepaalde contacten” hiervan besparen. Vergeet niet dat Twitter “een militaire operatie” is die onder controle moet blijven. Bepaalde informatie moet “in de juiste volgorde” naar “het volk”!

* Zeldzaam, … een echte leraar, …
– Je stopt een paar golfballen in een pot, … is de pot vol? Nee
– Je stopt er een paar kleine balletjes bij, … is de pot vol? Nee
– Je vult de pot af met zand tot hij vol is
* De pot is je leven, de golfballen representeren de waardevolle zaken in je leven.
– als je eerst je leven vult met al die andere materie, is er daarna nog ruimte in de pot voor de echt waardevolle zaken ? – Nee

Wat ons al vanaf eind 2017 motiveert zijn de stroom [Q] berichten en de wereldwijde samenwerking tussen de anons die ons veel kennis, wijsheid, vertrouwen en rust opleverde. Onderstaande song gaat hierover, …

Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten