De WEF agenda kent snelheidsverschillen, …

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #098


Al een paar weken post ik hier de gedachten van het Franse verzet om daarmee de overeenkomsten te tonen van de dictatoriale agenda te tonen die wereldwijd uitgerold wordt. Ik heb wel de indruk dat sommige landen als koploper fungeren zoals Nederland en Frankrijk, …


Door: Florian Philippot, Président des Patriotes.

Beste mevrouw, beste meneer, beste patriotten,

Na het land geruïneerd te hebben door opsluiting en andere dwaasheden, kondigde Bruno Le Maire deze week aan dat hij “minstens 10 miljard euro zou bezuinigen” over de ruggen van de Fransen, waarbij hij aangaf dat dit in de eerste plaats betrekking zou hebben op “zorg, werkgelegenheid en huursubsidies”. Ik heb geen verontwaardiging gehoord van de “oppositie”, maar het verzet is niet van plan het hierbij te laten! 10 miljard is precies wat we al hebben betaald aan de oorlog in Oekraïne, en het is op zijn minst ook de jaarlijkse netto bijdrage van Frankrijk aan de begroting van de Europese Unie! En hoe zit het met de monsterlijke bedragen die aan Pfizer zijn betaald voor injecties met vreselijke bijwerkingen? Ook niets over de contracten met McKinsey? En hoe kunnen we niet geschokt zijn als, op dezelfde dag, Ursula Von der Leyen aankondigt dat EU-ambtenaren, inclusief zijzelf, 13% loonsverhoging krijgen!

Steeds meer Fransen worden zich bewust van de immense zwendel van de oligarchische politiek! Bewust van de valstrik van de Europese Unie, die we moeten verijdelen met Frexit! Het Macron-regime heeft niet langer voldoende legitimiteit om rustig verder te gaan. Dus verstijft het en wordt het totalitair, het kenmerk van ontmaskerde oligarchische macht. Kijk naar de proefballonnetjes die de Macronisten oplaten voor een “3e Macron-mandaat”. Kijk naar het toenemende aantal verboden op demonstraties, de angstzaaierij met waanzinnige verhalen over een “volgende pandemie”, Wereldoorlog 3, energietekorten, watertekorten, etc. De patriotten hebben er altijd voor gekozen om duidelijkheid te scheppen en aan te dringen op totaal verzet! Je hervormt de oligarchische macht niet: je brengt hem ten val. We hervormen de EU en de NAVO niet, we verlaten ze voor onze vrijheid, onze veiligheid, onze waardigheid, onze soevereiniteit en voor de Vrede! Hoe meer deze boodschap naar buiten komt, hoe opgewondener de oligarchie zal worden voordat ze valt!

Ik waarschuwde jullie nog niet zo lang geleden dat het slecht ging met het covidistische beest, maar dat het nog niet dood was! Op maandag riep de Franse Academie voor Geneeskunde op tot een terugkeer naar verplichte vaccinatie tegen covide voor gezondheidswerkers. Verschrikkelijk! Ze hebben verloren, maar ze willen het niet accepteren. Erger nog, ze willen de artsen die de zorg verlenen ervoor laten betalen, vooral professor Raoult, die het slachtoffer is van een beschamende aanval! We stonden een paar dagen geleden buiten het IHU om steun te betuigen. We geven niet op. Professor Raoult zei dat de covidisten “hun ziel hebben verloren”. Ik denk dat ze hem zelfs verkocht hebben, in elke zin van het woord!Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk