Kanker-, hart- en zenuwstelsel behandelingen met intens infrarood uit de natuur zelf


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #097


Als je de naam Dr. Sircus zoekt rechtsboven op gedachtenvoer krijg je vele artikelen van deze schrijver / natuurarts. Deze week heb een artikel vertaald over de Biomats gebruik voor zieke en gezonde mensen (preventie).


Bron artikel Dr. Sircus: Nature’s Very Own Cancer, Heart, and Nervous System Treatments With Intense Infrared

Ik promoot Biomats al meer dan tien jaar en vind het gedroomde, door de FDA goedgekeurde medische hulpmiddelen die ons comfort, pijnverlichting en ondersteuning van de kerntemperatuur geven. Medische apparaten voor zowel zieke als gezonde mensen. Het is moeilijk om niet verliefd te worden op een Biomat. En als je er eenmaal een hebt, is het moeilijk te begrijpen hoe je ooit zonder hebt kunnen leven. Dit geldt vooral naarmate men ouder wordt. In de toekomst, als de winters kouder en langer worden, kunnen ze zelfs worden beschouwd als overlevingsapparaten die ons warm houden als we het ons niet langer kunnen veroorloven om onze thermostaten hoog genoeg te houden om onze gezondheid te behouden.

Dit nieuwe hoofdstuk in de tweede editie van Verboden Kuren gaat echter niet over comfort en zachte infrarood helende/verzorgende ondersteuning. Het gaat over uitzonderlijk harde infrarood geneeskunde, over intense behandelingen die tot diep in onze cellen en onze mitochondriën reiken, waar genezing voor veel ziekten wordt gemaakt.

Infrarood (FIR) is veel nuttiger dan de meesten zich kunnen voorstellen. Infraroodbehandelingen hebben verstrekkende gevolgen voor de behandeling van kanker, neurologisch herstel en problemen met hart en bloedvaten die de oorzaak zijn van meer sterfgevallen dan zelfs kanker.

Een van de eenvoudigste, veiligste en meest effectieve manieren om ziekten, waaronder kanker, te behandelen is het verhogen van de lichaamstemperatuur met infraroodtherapie. 98,6° F (37C) is de ideale lichaamstemperatuur voor een optimale gezondheid. Deze temperatuur staat garant voor een goede bloedcirculatie en is de steunpilaar voor vitaliteit en een sterk immuunsysteem. Lage temperaturen tussen 95°- 97° F komen vaak voor bij patiënten met chronische ziekten.

Maar als we intens infrarood gebruiken (zonder dat het per se een felle hitte hoeft te zijn die sterk genoeg is om kankercellen te doden), krijgen we te maken met echte natuurlijke genezing door fotonenregens die ons van binnenuit genezen. Onderzoek is hier duidelijk over met betrekking tot ontologische hyperthermie en er zijn wereldwijd klinieken die dit soort behandelingen aanbieden. Het is echter nieuw voor ons om te kijken naar wat het kan doen voor ons vaat- en zenuwstelsel.

Genezing van uw hart- en bloedvaten

Er is waargenomen dat niet-invasieve ver-infraroodstraling de gezondheid van patiënten met coronaire hartziekte (CAD) verbetert. FIR-therapie is waarschijnlijk de enige therapie die lokale endotheel celproliferatie en beenmerg afgeleide endotheelprogenitor cellen (EPC’s) ondersteunt. Zonder twijfel zou FIR coronaire hartziekte enorm verminderen, wat betekent dat het een uitstekende therapie zou zijn om dood door hartstilstand te voorkomen.

In combinatie met hoge doses magnesium, bicarbonaat, een redelijk dieet, waterstof/zuurstof inhalatietherapie en enzymen zoals Lumbrokinase, zouden we cardiologen waarschijnlijk failliet kunnen laten gaan.

De aantasting van endotheel integriteit start een cascade die leidt tot coronaire hartziekten. Onderhoud en herstel van bloedvaten zijn essentieel voor een gezond hart en bloedvaten, en dat begint met aandacht voor endotheelcellen. Endotheelcellen (EC’s) zijn gespecialiseerde cellen die de binnenkant van bloedvaten bekleden, waaronder slagaders, aders en haarvaten.

Ze vormen een ééncellige laag die het endotheel wordt genoemd en die fungeert als barrière tussen de bloedbaan en de omliggende weefsels. Het aantal en de angiogene functie van endotheelcellen zijn aanzienlijk afgenomen bij CAD. FIR ondersteunt endotheliale kolonievormende cellen (ECFC’s), wat bijdraagt aan vaatherstel. Endotheelcellen reguleren de tonus van bloedvaten, controleren de bloedstolling en maken nieuwe bloedvaten aan (angiogenese). Ze spelen ook een rol bij immuunreacties en ontstekingen.

Disfunctie of schade aan endotheelcellen draagt direct bij aan de ontwikkeling van hart- en vaatziekten, waaronder atherosclerose, hypertensie en trombose. FIR behandelt dus angiogenesegerelateerde ziekten, verbetert de endotheelfunctie, beschermt EC’s tegen door hoge glucose geïnduceerde schade en remt EC-inflammatie.

Klinische studies suggereren dat bestraling met FIR therapeutische effecten heeft op hartfalen en myocardischemie en de doorstroming en overleving van arterioveneuze fistels kan verbeteren. Dierstudies hebben verschillende mogelijke mechanismen gesuggereerd waarbij endotheliaal stikstofoxidesynthase en de biologische beschikbaarheid van stikstofoxide, oxidatieve stress, heat shock-eiwitten en endotheliale voorlopercellen betrokken zijn.

Far-infrared stralingstherapie verbetert de vaatverwijding, circulatie, endotheel functie en angiogenese en vermindert atherosclerose. Er zijn aanwijzingen dat FIR-behandeling de perifere bloedsomloop en de bloedstroom in de slagaders verhoogt en wordt toegepast om de bloedstroom bij hemodialysepatiënten te verbeteren.

En wat betreft de nare effecten van chemotherapie is het goed om te weten dat infraroodstraling de door cisplatine veroorzaakte vaatschade en verminderde circulatie verlicht via activering van HIF-1α.

Mitochondria disfunctie herstellen

Voordat we dieper ingaan op FIR-behandelingen voor kankerpatiënten, moeten we kort vermelden dat infrarood de mitochondriën elektronen transportketen en mitochondriale complexen herstelt. FIR induceert autofagie. Autofagie is een cellulair proces dat cruciaal is voor het behoud van cellulaire gezondheid en homeostase. Het is een strak gereguleerd mechanisme waarmee cellen beschadigde of onnodige cellulaire componenten, zoals eiwitten, organellen en cytoplasma-inhoud, afbreken en recyclen. Het is dus duidelijk dat FIR cellulair afval opruimt, waardoor oxidatieve stress en mitochondriale schade worden verminderd.

Het herstellen van onze mitochondriën is cruciaal bij de behandeling van kanker en neurologische aandoeningen, omdat mitochondriale disfunctie de kern vormt van neuro degeneratieve ziekten en kanker. FIR verhoogt de ATP-productie. FIR remt gemuteerde eiwitten die zenuwen beschadigen. En het antioxiderende effect van FIR beschermt de mitochondriën tegen oxidatieve stress. FIR helpt zelfs fysieke schade aan zenuwen te herstellen.

Infrarood en kanker

Ik geloof in bestraling bij kanker. Maar ik zou nooit de gevaarlijke en giftige soorten straling gebruiken die door de reguliere oncologie worden gebruikt, omdat dat type het doodsprincipe vertegenwoordigt en de kans om aan kanker te sterven alleen maar vergroot.

Bestraling met ver-infrarood remt borstkanker
celproliferatie onafhankelijk van DNA-schade.

FIR kan de proliferatie van leverkankercellen remmen waardoor het verloop van tumorziekten duidelijk verbetert. FIR kan de vereiste concentraties van anti-tumormedicijnen verlagen door ze te combineren met milde hyperthermie. Op deze manier kunnen de bijwerkingen van chemotherapie in klinische settings worden verminderd. Milde hyperthermie is een waardevolle en praktische verwarmingsmethode die traditionele en alternatieve kankerbehandelingen verbetert. Met name het combineren van anti-tumor medicijnen met milde hyperthermie verhoogt de cytotoxische effecten van medicijnen op menselijke leukemiecellen in vitro.

Ver infrarood is een regio in het infraroodspectrum van elektromagnetische straling, gedefinieerd als straling met een golflengte van 3-1000 µm. Door de lange golflengte kan ver-infraroodstraling (FIR) tot 40 mm onder de huid doordringen. FIR maakt energieoverdracht als warmte mogelijk, waarbij rotatie- en vibratiemodi worden toegepast op molecuulvormende bindingen.

Deze beweging kan het celmembraanpotentiaal en het mitochondriaal metabolisme veranderen. Daarom kan FIR dienen als een niet-invasieve en gemakkelijke therapeutische modaliteit door zijn thermische en niet-thermische effecten. FIR verbetert de bloedstroom, endotheelfunctie en ventriculaire aritmieën, waardoor cardiovasculaire aandoeningen minder vaak voorkomen en de patency van arterioveneuze fistels bij patiënten met hemodialyse verbetert.

Hoge temperaturen zijn gebruikt om tumorcellen te vernietigen door middel van een behandeling die bekend staat als Hyperthermische Oncologie. Het principe van hyperthermie is dat kankercellen veel gevoeliger en onverdraagzamer zijn voor de effecten van overmatige hitte dan normale cellen. Warmte als therapie is al heel lang bekend. Zelfs Hippocrates en de oude Egyptenaren gebruikten warmtetherapie. Hitte kan aanzienlijke schade toebrengen aan levende cellen; daarom kan het lichaam slechts korte tijd overleven bij een temperatuur boven 42°C (107°F). De vernietigende kracht van hitte is echter ook een zegen. Vakkundig gebruikt, kan het helpen om kanker en tumoren te behandelen. Kwaadaardige gezwellen kunnen onder controle worden gehouden of zelfs verdwijnen door gerichte hyperthermie.

Wat zegt de mainstream over hyperthermie?

Dr. Chen-Ting Lee, Dr. Thomas Mace en Dr. Elizabeth A. Repasky publiceerden een artikel in het International Journal of Hyperthermia waaruit blijkt dat milde thermische stress het tegenovergestelde effect heeft van hypoxie (Noot: zuurstofgebrek op celniveau is kanker). Het toevoegen van warmte aan het lichaam verhoogt de bloedtoevoer en zuurstoftoevoer naar de cellen terwijl de cytotoxische activiteit van menselijke NK-cellen wordt versterkt. Natural killer cellen (NK-cellen, K-cellen) zijn een type lymfocyt (een witte bloedcel) en een onderdeel van het aangeboren immuunsysteem. NK-cellen spelen een belangrijke rol in de afstoting van tumoren en virale geïnfecteerde cellen door de gastheer.

Wat zegt het National Cancer Institute? “Hyperthermie (thermische therapie of thermotherapie) is een vorm van kankerbehandeling waarbij lichaamsweefsel wordt blootgesteld aan hoge temperaturen. Onderzoek heeft aangetoond dat hoge temperaturen kankercellen kunnen beschadigen en doden, meestal met minimale of geen schade aan normale weefsels. Veel onderzoeken hebben een significante afname van de tumorgrootte aangetoond wanneer hyperthermie wordt gecombineerd met andere behandelingen.”

Wat zegt de American Cancer Society? “Hyperthermie betekent een lichaamstemperatuur die hoger is dan normaal. Ziekten zoals koorts of een hitteberoerte veroorzaken vaak een hoge lichaamstemperatuur. Maar hyperthermie kan ook verwijzen naar warmtebehandeling – het zorgvuldig gecontroleerde gebruik van warmte voor medische doeleinden. Wanneer cellen in het lichaam worden blootgesteld aan temperaturen die hoger zijn dan normaal, treden er veranderingen op in de cellen. Deze veranderingen kunnen de cellen vatbaarder maken voor bestraling of chemotherapie. Zeer hoge temperaturen kunnen kankercellen volledig doden.”

In de oudheid lezen we: ‘Geef mij de kracht om koorts te produceren en ik zal alle ziekten genezen’ en ‘Als iemand zo’n goede arts zou zijn dat hij koorts zou kunnen produceren, dan zou het niet nodig zijn om naar een andere remedie te zoeken bij ziekte.

Tien jaar geleden schreef ik dat deze behandeling veilig en effectief thuis kon worden toegepast met behulp van een BioMat, die ongeveer $1,900 kost voor een professionele ver-infraroodmat voor het hele lichaam en $800 voor hun Mini Mat. Een effectievere behandeling kan worden bereikt met infraroodmatten boven en onder je.

Een effectievere behandeling kan worden bereikt door infrarood van boven en onder je toe te dienen, waardoor je een effectieve dekking van 360 graden hebt. Zo kun je het hele lichaam van top tot teen doordrenken met maximaal ver infrarood.

Voor 500 dollar meer kun je een professioneel systeem aanschaffen, de Professional Cocoon Sol, dat een enorme sprong voorwaarts biedt in genezende kracht.

En nog beter, je kunt het huren. Het bedrijf vertelde me dat ze altijd nieuwe apparaten te huur aanbieden omdat niemand ze ooit terugstuurt. Je kunt de huur betalen totdat het apparaat volledig is betaald zonder extra kosten.

De afbeelding rechts toont de Advanced 3.0 Generation Far Infrared technologie (zie het bron artikel voor de afbeeldingen); de oranje en rode gebieden tonen de Far Infrared emissie. Dit is het enige complete emissiesysteem van professionele kwaliteit ter wereld dat beschikbaar is voor het publiek, en dat zoveel Far Infrared produceert van top tot teen, helemaal rondom het lichaam.

En het wordt geleverd inclusief een professioneel VIP ondersteuningsprogramma om ervoor te zorgen dat je veilig de beste genezingsresultaten behaalt. De sleutel tot het begrijpen van de kracht van de Cocoon Sol ligt niet alleen in de gegenereerde warmte, maar ook in de intense fotonen die onafhankelijk van de warmte worden uitgezonden, wat betekent dat het apparaat bij lagere temperaturen kan worden gebruikt en het lichaam toch volledig kan bedekken met fotonen.

Wat is fotonen lichttherapie?

Wat is fotonlichttherapie? Al meer dan 40 jaar is bekend dat lichttherapie (ook bekend als fotodynamische therapie) het lichaam op cellulair niveau positief beïnvloedt. Klinische onderzoeken door NASA, de Mayo Clinic en Stanford University hebben aangetoond dat fotonentherapie kan helpen bij het verlichten van pijn, ontstekingen kan helpen verminderen, stressniveaus kan verlagen en nog veel meer. Fotonlichttherapie helpt mitochondriën herstellen en stimuleert de productie van adenosinetrifosfaat (ATP). ATP is essentieel voor het functioneren van cellen. Het geeft cellen energie. Fotonlichttherapie heeft veel voordelen, vooral wanneer de draaggolf infrarood is.

Voordelen van fotonlichttherapie

Kan depressie verlichten
Verbeteren van de motorische functie
Verbeteren van zenuwregeneratie
Helpt bij wondherstel
Verbetering van huid en acne
Stimuleert ATP

Traditionele hyperthermie

Dr. Chen-Ting Lee, Dr. Thomas Mace en Dr. Elizabeth A. Repasky publiceerden een artikel in het International Journal of Hyperthermia waarin staat dat milde thermische stress het tegenovergestelde effect heeft van hypoxie (zuurstofgebrek). Het toevoegen van warmte aan het lichaam verhoogt de bloedtoevoer en zuurstoftoevoer naar de cellen terwijl de cytotoxische activiteit van menselijke NK-cellen wordt versterkt. Natural killer cellen (NK-cellen, K-cellen en killercellen) zijn een type lymfocyt (een witte bloedcel) en een onderdeel van het aangeboren immuunsysteem. NK-cellen spelen een belangrijke rol in de afstoting van tumoren en virale geïnfecteerde cellen door de gastheer.

Een verhoogde lichaamstemperatuur is wiskundig gecorreleerd met een verbeterd immuunsysteem. Een normale kerntemperatuur is de exacte temperatuur waarbij alle functies van het menselijk lichaam optimaal kunnen functioneren. Hetzelfde kan gezegd worden over pH omdat alle fysiologische processen pH-gevoelig zijn.

Dr. David Jernigan schreef: “Een van de meest voorkomende bevindingen die ik heb opgemerkt bij mensen met kanker is een lage lichaamstemperatuur of in ieder geval een sterk gereguleerde verdeling van de temperatuur in het lichaam”. Mensen met een lage lichaamstemperatuur reageren slecht op zelfs de meest ideale medicijnen en therapieën. Als de kerntemperatuur van het lichaam daalt, daalt ook de celenergie.

Dr. Nobuhiro Yoshimizu, directeur van het Yokohama General Hospital, zegt: “De relatie tussen ons immuunsysteem en de lichaamstemperatuur is erg belangrijk. Een daling van de lichaamstemperatuur met 1°C zorgt ervoor dat onze immuunfunctie met 30% afneemt. Volgens professor Abo Touru van de Nagata Universiteit verbetert onze immuunfunctie met 30% als we onze lichaamstemperatuur met één graad verhogen.

Hoewel normale cellen temperaturen tot 47°C aankunnen, kunnen kankercellen slechts temperaturen tot 42°C aan. Dr. Frank T. Kobayashi voert al tien jaar thermotherapie uit om kanker te behandelen. Toen hij thermotherapie in grote ziekenhuizen toepaste, verbeterde 70% van 52 kankerpatiënten in het eindstadium na de behandeling.

Parmenides, een Griekse arts uit 500 voor Christus, zei,
“Geef me een kans om koorts te creëren en ik zal elke ziekte genezen.”

Conclusie

Over het algemeen genieten mensen van de energieke warmte van de zon, het licht dat ze ons geeft en hoe we ons voelen. Blootstelling aan licht en warmere temperaturen ondersteunen de stofwisseling, de stemming en het behoud van een optimale lichaamstemperatuur. Door de verbeterde productie van celenergie verbetert ons vermogen om met stress om te gaan door blootstelling aan licht.

Ter vergelijking: de cumulatieve effecten van duisternis gedurende een langere periode verminderen ons vermogen om met stress om te gaan. Duisternis is stress omdat het de energieproductie belemmert en geassocieerd wordt met een stijging van verschillende ontstekingsstoffen.

Tijdens de winter is het lichaam vatbaarder voor symptomen van een laag rustmetabolisme, zoals seizoensgebonden depressie (seizoensgebonden affectieve stoornis), gewichtstoename, PMS, angst, trek in voedsel, vermoeidheid, slechte slaapkwaliteit en verkoudheid/griep, die ontstaan door de lagere temperaturen en minder blootstelling aan licht in de winter. Het griepseizoen vindt plaats in de winter wanneer de stofwisseling vertraagt en de immuniteit het zwakst is.

FIR-straling compenseert dit door de lichaamscellen te doordrenken met levensbevorderende fotonen, de lichaamstemperatuur te ondersteunen en te herstellen, te ontgiften, mitochondriën te herstellen en het autonome zenuwstelsel te resetten, waardoor herstel en genezing op gang komen.Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk