“Ja maar, … jij bent geen dokter”. 


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #095


Ik begrijp veel mensen niet, … totaal niet !! Als ik een oplossing aanbiedt voor een probleem zou je, redelijker wijs, toch verwachten dat mensen vragen gaan stellen. Waar kan ik dat vinden, daar wil ik alles van weten, hoe lang is dat al bekend? 


Jarenlang deden we de gezondheidsradio podcast, ruim 300 afleveringen, artikelen schrijven / vertalen, video’s bekijken een eBoek samen gesteld; “Zoektocht naar Gezondheid”. Het was eigenlijk een volle dagbesteding, elk vrij uurtjes ging er in zitten.

Als je dan wat tegen een ander vertelde kreeg je nog wel eens te horen. “Ja maar jij bent geen dokter”. Wat doet een dokter om dokter te worden? Studeren toch? Als je dus jarenlang allerlei zaken bestudeerd over gezondheid dan ben je geen dokter maar weet er wellicht wel meer vanaf dan de gemiddelde dokter zelf. Zeker als je weet dat de opleiding verzorgt word vanuit de farmaceutische denkbeelden.

Deze week ging een gesprek weer eens over kanker, iemand die meent er alles van te weten. Ik; “Daar kan ik ook wel wat over vertellen”. Nee wacht even want ik ben nog lang niet uitgepraat, het is een heel verhaal. Nou mijn verhaal niet, een Engelse plattelands huisarts, dat noemen ze daar een General Practitioner [GP] heeft een boek geschreven toen hij met pensioen ging over zijn laatste 20 jaar praktijk ervaring. In die tijd had hij geen enkele patiënt die hij behandelde aan kanker verloren. 

Ik had net zo goed niets kunnen zeggen, geen vragen, maar de dame denderde voort met haar verhaal en tussen het betoog door kwam de opmerking dat mijn verhaal niet waar kon zijn. Dus, ik word feitelijk voor gek versleten is de conclusie die ik zou kunnen trekken.

Nou begrijp ik best dat als je alleen maar mensen dood ziet gaan aan “die verschrikkelijke ziekte” en als je eenmaal uitzaaiingen hebt dat je dan reddeloos verloren bent in de ogen van ‘die’ mensen, dat je dan geen geloof kan hechten aan ‘iemand’ die in feite de wetenschap en de dokters verketterd om dat mensen nu eenmaal dood gaan aan kanker, punt.

Even wat anders uit de gezondheid geschiedenis boeken. 

Scheurbuik, de gevreesde ziekte waar zeelui aan doodgingen. De dodelijke “ziekte” was gewoon te genezen met citrusvruchten, vitamine C. Scheurbeuk was dus in die zin geen ziekte maar een simpel vitamine gebrek. De dodelijke ziekte was dus Vitamine C gebrek en te genezen in luttele uren. Maar, … … de afgifte van een bevel van de admiraliteit om de marine citroensap te leveren kwam pas in 1795, tweehonderd jaar nadat het voor het eerst bekend stond als een ‘geneesmiddel’ en veertig jaar nadat Lind’s overtuigende bewijs van deze waarde had geleverd !!

Louis Pasteur was in het tweede deel van de 18de eeuw als uitvinder gezien van de virus theorie en naar we nu weten nog steeds een theorie is die nooit bewezen werd met de moderne wetenschappelijk methoden. Maar op deze theorie is wel een 150 jaar oude vaccinatie industrie gebaseerd. Via de video; “Lethal Injection, the story of vaccination” op Bitchute kunnen we allemaal weten hoe dodelijk deze praktijken zijn en bijzonder winstgevend. De gehele C19 historie / hysterie is aan deze leugen opgehangen en het is de 200 jaar geleden geboren bioloog Antoine Béchamp die eerherstel verdient met; “Het is niet een bacterie of ‘virus’ wat mensen ziek maakt maar het terrein”. Met dat terrein bedoelt hij de onderliggende gezondheid, de conditie van het immuunsysteem wat mensen ziek maakt. 

Zelf weet ik dat momenteel vrijwel iedereen ondervoed is op mineralen (99,5%) en vitamine (76,5%) gebied. Studie SpectraCell onder 89.000 mensen. En dan spelen er natuurlijk nog vele andere ingrediënten een belangrijke rol.

Dat mensen ziek worden dat is voor mij al lang geen geheim meer en eigenlijk ook logisch. En dan komt mijn plan weer om de hoek kijken, honderd jaar oud worden in goede gezondheid waar veel mensen dus zeggen. Dan moet je geluk hebben. Deze redenatie is eigenlijk wel leuk. Dus eigenlijk beweert men dat mensen veel pech hebben? Maar alles wat ik te weten kom maakt dat ik minder kans heb om pech te krijgen en daarom studeer ik; “geluk hebben”. En een goede bron daarvoor is het boek de Blauwe Zones waar mensen een gemiddelde leeftijd beleven van 100 jaar. 

Ik heb je dus snel enige facetten laten zien van gezondheid en de strijd die daarbij plaatsvind voordat zaken geaccepteerd worden. Zo ook kanker. In de twintiger jaren van de vorige eeuw ontdekt door Otto Warburg dat kanker een simpel zuurstof gebrek is op celniveau  en vele methoden zijn er om dit op te lossen en aan te pakken.

Dus terug naar die Engelse platteland arts, [GP] Patrick Kingsley die nog nooit in de laatste 20 jaar van zijn actieve loopbaan een patiënt aan kanker verloren heeft. Dan zou je toch op zijn minst naar zijn naam vragen, het boek lezen en verder onderzoek doen zodat die ‘verschrikkelijke ziekte’ jou niet kan treffen. Maar nee, niets van dat alles.

Zo komt het dat mensen dagelijks overlijden aan allerlei ziektes waar ze nooit te weten gaan komen hoe de vork echt in de steel zit. Vertrouwende op farmaceutisch geschoolde artsen die geen benul hebben van echte preventieve gezondheid maatregelen. Artsen die gewoon mensen in hun praktijk hebben die lijden aan die eeuwen oude ziekte scheurbuik omdat ze zelden onderzoek doen op vitamine en mineralen gebrek. Kanker ‘genezen’ ze met de chemo en bestraling met middeleeuws aandoende praktijken.

En ik, ik begrijp oprecht niet waarom mensen niet willen horen wat ik (wij) allemaal ontdekt hebben door de jaren heen. Of komt hier de gedachte van Mies Kloos (natuurgeneeskundige / GNM) weer om de hoek kijken. Er zijn mensen die ziek zijn tot een levensstijl verheffen om intens te kunnen genieten van het medelijden en de aandacht die ze krijgen [?]

De dodelijke ziekte scheurbuik was in enkele uren te genezen. Een simpel vitamine C gebrek. Tussen die ontdekking en de grootschalige implementatie zat 200 jaar. De nooit wetenschappelijk bewezen ‘Virus theorie’ door Louis Pasteur duurt nu al 150 jaar met als dieptepunt de Spaanse griep en C19 vaccinatie waanzin. De ontdekking van kanker, een simpel zuurstofgebrek op celniveau, door Otto Warburg duurt nu ook al 100 jaar. En al die tijd waren er wetenschapper, dokters, en nu ook massa media. Hoe is dat mogelijk?


Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk