Als verzetsstrijders zijn wij ook vredesstrijders.


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #091


Laten we het eerst over Vrede hebben! Dit vitale goed wordt voortdurend bedreigd door de globalistisch oligarchie, waarvan Macron een uitloper is. We kunnen dit zo duidelijk zien in de Oekraïense affaire!


Uit de nieuwsbrief van Florian Philippot,
Président des Patriotes.

Dames en heren, beste patriotten,

In de afgelopen dagen bewijst het schijnbare falen van het “tegenoffensief” van Zelensky, ondanks de immense middelen die door de NAVO zijn ingezet, als bewijs dat de oligarchie niet streeft naar vrede maar naar eeuwigdurende oorlog. Hoe lang gaan we nog door met het sturen van miljarden en wapens met als enige doel het in stand houden van oorlog, en dus angst, om bevolkingen onder controle te houden?

Het globalisme voedt zich met permanente oorlog. Als verzetsstrijders zijn wij ook vredesstrijders. Frankrijk moet van oudsher een vredesmacht zijn, vrij van het globalisme en dus uit de NAVO en de Europese Unie!

Ja, het globalisme heeft chaos nodig! De tragische gebeurtenissen in Annecy zijn daar een wrede herinnering aan. Wie heeft er belang bij een steeds meer ongereguleerde immigratie? Onze landen? Nee. Ontheemde migranten? Nee, zij ook niet. De geldmachten hebben ze nodig! De globalisten die naties willen opheffen hebben ze nodig! De debatten in Annecy hebben de Fransen geleerd dat de Europese Unie 90% van ons immigratie- en asielbeleid bepaalt. Laten we de controle terugnemen door middel van Frexit om bescherming en harmonie te garanderen! Laten we het probleem bij de wortel aanpakken: stop de imperiale oorlogen (Libië…), die landen uiteenrijten en maffia’s en chaos voeden!

Onze strijd voor nationale soevereiniteit is dus ook een strijd voor mensen. Voor waardigheid en vrijheid. In een beschamende zet stemde de Senaat deze week voor gezichtsherkenning in onze openbare ruimte. Laten we vechten tegen deze maatschappij van chaos en bewaking. Laten we kiezen voor leven, soevereiniteit en vrijheid!

De “oppositie” verraadt zichzelf. Deze week hebben ze voor de 17e keer niet gestemd over de motie van afkeuring die de regering ten val zou hebben gebracht! Maar het verzet is hier, bij jullie. De Patriotes zijn er trots op dat ze de grote bijeenkomst ter ondersteuning van professor Raoult en de Waarheid hebben georganiseerd: ik was er afgelopen zaterdag bij voor de IHU! Verzetsstrijders kunnen trots zijn op het winnen van de eerste zaak tegen Pfizer in Duitsland en de opening van een spectaculair onderzoek naar Covid deze week in het Verenigd Koninkrijk.

Verzet is transcendentie! [zintuigelijk waarneembaar]

We moeten boven onszelf uitstijgen. We moeten vechten voor onszelf, maar ook voor toekomstige generaties. Voor onze menselijkheid en ons eeuwige Frankrijk. De strijd is zwaar, soms ondankbaar, maar zo mooi, zo vitaal; het geeft zoveel voldoening! Natuurlijk gaat het erom samen te komen tegen sektarisme en ego’s. Ik kijk uit naar jullie komst: welkom in de strijd!Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk