Er begint wat te broeien, ik voel het, …

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #090


Deze morgen, vroeg wakker 03.30 uur, nadenkende over de Twitter reacties van de voorgaande dag. Het bericht dat Macron belangstelling toonde voor de BRICS landen conferentie deed mijn account ontploffen als nooit te voor, …


Nu alweer 13 maanden sinds mijn herintrede op Twitter. Ik was nooit een fanatieke Twitteraar en had ooit een account met +500 volgers toen ook ik eraf geknikkerd werd. Mijn herintrede sinds mei ’22 werd deze week gevierd met het bereiken van 2500 volgers. Mijn/ons ‘roeptroeter’ leger van alternatieve nieuwsverspreiders waar we elkaar versterken met gedachten / ontdekkingen van nieuwe en oude zaken die we al weer bijna vergeten waren. Met de +2.500 volgers en de +4.000 mensen die ik zelf volg, vaak een bron voor onze dotcomradio podcast die ik met Mike samen maak al sinds 2008 met een pauze in 2013 vanwege mijn drukke werk. 

Hoe ik over Macron en al die andere WEF/NWO ‘Leiders’ denk, of zoals ze in de volksmond wel zeggen, ‘die teringlijers’ wil ik nog wel even onder de aandacht brengen. Ze hebben allen bloed aan hun handen, dat maakte ik wel duidelijk in de video die ik maakte na aanleiding van de tekst die ik schreef op On Lâche Rien, we won’t give up in november ’21. 


Dé WEF poppen ‘Leiders’ die van leiden een lijden maakten.

Want laten we niet vergeten dat ze met het nep virus een mentale vaccinatie verplichting maakten, een vaccin dat net als alle andere vaccins niets anders zijn dan bio-wapens met dit verschil dat de ziek makende en zelfs dodelijke potentie een stuk hoger lag.

Vaccinaties zijn namelijk “Dé Manier” om een gepatenteerd, dus door mensen gemaakt ‘virus’ te verspreiden. Een andere mogelijkheid om aangestoken te worden bestaat niet en heeft nog nooit bestaan. 100 jaar geleden heeft men exact het zelfde gedaan met de beruchte Spaanse griep waar in landen waar niet gevaccineerd was niemand door de ‘besmettelijke” ziekte werd getroffen laat staan overleden. 

Met die mentale vaccinatie plicht, als je sterk in je schoenen stond en een sterk bull shit rader had  deed je namelijk niet mee, met die mentale verplichting kwamen zaken opduiken als lockdowns, avondklok, ontslag op je werk of sterk verstoorde arbeidsomstandigheden. Sociale uitsluiting tot, wat ik het meest aangrijpende vond, mensen die in eenzaamheid zijn overleden. Onmenselijk, … en deze monsters die zich politici durven te noemen zijn voorbestemd voor militaire tribunalen, Neurenberg 2.0 en de doodstraf. Noot: Ik zag deze week nog een pamflet / Meme voorbij komen met de tekst. “Laten we een Pandemie Amnesty afroepen”, – door een vrouw – die duidelijk niet begrijpt dat satanische monsters daar absolute minachting voor hebben. (en ik ook !!)

Het mag duidelijk zijn dat er onder de wereld bevolking nogal wat lijden teweeg is gebracht wat bij sommigen tot een intense haat heeft geleid tegen de daders. Daar moet een oplossing voor komen om dat gevoel, die emoties een plaats te geven. Immers het dodental zal wellicht het aantal slachtoffers van die beruchte Spaanse griep dik gaan overtreffen. De golf van ‘plotselinge doden’ is nog steeds in alle hevigheid gaande al zullen velen die hartaanvallen en kanker daar niet meer mee in verband brengen.

Afgelopen vrijdag hier in Frankrijk ergens aan ‘de stamtafel’, een vakantieganger was opgehouden bij Parijs in, zo stelde hij het; “Een van de laatste stuiptrekkingen van het Franse verzet”. 

Mijn commentaar daarop: Als deelnemer van het verzet hier (41 x) denk ik dat het nog lang niet gedaan is met het verzet tegen de pensioen leeftijd die eenzijdig door Macron is afgeroepen met politieke uitsluiting, een dictator waardig dus., Dat jullie (en ik) zich hebben laten bestelen van opgebouwde pensioenrechten, daar hebben ze hier in Frankrijk geen boodschap aan. 

Verder denk ik dat er zoveel zaken op ontploffen staan met de kinderhandel en onmenselijke kindermarteling praktijken als absolute aanjager van de volkswoede dat reizen naar Frankrijk (en waarschijnlijk elk ander land) wel eens in zijn geheel tijdelijk tot stilstand zal komen, dit of uiterlijk volgend jaar. De zaken staan op ploffen. En, … dat was gelijk einde gesprek van het verbijstering sprekende gezicht aan de stamtafel.

Een ieder dient zich voor te bereiden op stamtafel gesprekken.

Dit was het bericht van gisteren nadat ik opmerkte dat de reacties in het algemeen nog weinig interactie opleverde, nou dat was tot gisteren toen onderstaande bericht mijn account deed ontploffen. Ieder met zijn gedachten en insteek. Ik heb ze zonder uitzondering allemaal een hartje gegeven en velen ook een retweet gegeven. Was ik het met alles eens? Nee natuurlijk niet maar een ieder die nadenkt en de moeite neemt die gedachte te delen verdient een aanmoediging in een wereld om ons heen waar iedereen verlamt lijkt te zijn en alle gedachten voor zich houden. Dus chapeau, hoedje/petje af !! [noot: Wij zijn bij dotcomradio verstokte Q volgers en overtuigd van een goede afloop met een ongekende omwenteling op alle gebieden]Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk