Hoe is het met de zogenaamde wakkeren gesteld? Slecht !!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #083


Even voor mezelf weer wat zaken op een rijtje aan het zetten. De strekking van het artikel; “De halve waarheid vertellen leidt to halve zolen zombies” En dat zag ik ‘weer’ duidelijk.


Het begon maandagavond toen ik zag dat de live stream van Forum Inside bezig was. Tijd niet gezien, laat ik weer eens kijken.

Dit schreef ik er die avond over voor de podcast:

Forum Inside over o.a. geen energie schaarste. Rusland een maatschappij die in de basis nog het oude gestructureerde leven kent in tegenstelling tot de VS waar de samenleving met drugs gebruik totaal aan het instorten is. Het Rockefeller lockstep plan uit 2010 dat al bijna 3 jaar op m’n site staat. Waar de uitstekende discussie uiteindelijk op dood spoor loopt is een stukje doemdenken en geen denken richting Trump en “het plan”. Spreker Kees van der Pijl ziet zelfs het nationale denken van Rusland als een gevaar !! Waar hij wel een goed punt heeft is; “Waar is het verzet zoals in Frankrijk een paar jaar geleden met Le Pen, die uiteindelijk in de rug gestoken werd door tweestrijd binnen het verzet.

– Noot. Toevallig had ik gisteren net de uitzending uit gezet voor dit punt waar ik via het fa(c)tsforum op werd gewezen; “Ook Henk Mutsaers woont hier, wie is dat ook al weer Henk Mutsaers” Vanaf 1:47:15”

Het bleek dat Thierry Baudet voor Forum Inside deze zomer op locatie wilde gaan.

We kwamen net terug gereden van Cossaye het plaatsje in het franse district Nievre waar Sylvia woont, zij schrijft ook regelmatig op gedachtenvoer. Ik belde haar op en zei; “Je hebt Forum Inside geschreven?” Haar reactie; “Hoe weet jij dat?”. Nou kijk maar, …

Wat we gaan bespreken in dotcom .radio zondag is dat Rusland een veel meer solide samenleving is met normen en waarden in tegenstelling van de VS en de EU waar men de weg compleet kwijt is. En de opmerking van Kees van der Pijl, hij ziet het nationale denken van Rusland als een gevaar !!

Waar haalt hij het vandaan denk ik dan. Nationaal denken daar zijn onze normen en waarde op gestoeld. Trots op je land (vroeger lang geleden dan tenminste) de sport presentaties leidde tot nationale helden. Kees is op dit punt totaal van het padje af dacht ik gelijk. Maar wat een verloren kans van Thierry om het multipolaire denken van Rusland onder de aandacht te brengen en de +30 landen die hier ook wal van gecharmeerd zijn en toe willen treden tot de BRICS landen waardoor het gelijk het machtigste economisch blok van de wereld gaat worden. Wat is er mis Kees met een land dat de nationale trots op #1 wil zetten en daar waar mogelijk vreedzaam zaken te doen met de rest van de wereld?

Thierry zijn reactie; “Wie is dat ook al weer Henk Mutsaers”, dit zette mij vandaag verder aan het denken. Hij zal ongetwijfeld mijn naam op Twitter tegen gekomen zijn. Zijn gedachten lezend is wellicht, nee Henk Mutsaers dat kan niet, teveel complotten [?]

“Daar is de FvD achterban nog niet klaar voor [?]

Zou dat zijn gedachte zijn geweest [?]

Gisteren op twitter:

Het eind resultaat verbaasde mij toch enigszins 66,7% denkt Rusland

Werk aan de winkel voor het FvD.

Als mensen niet weten wat ze moeten denken zijn ze nog teveel onder invloed van Mind Control. Ook een leerpuntje voor de voorlichters. 

* Hoe komt het dat de FvD stemmers de dots nog niet kunnen verbinden? Is het omdat de nummer èèn reden van Poetin om de Oekraïne aan te vallen de VS bio-wapen labs nog nooit op waarde benoemd is door de wereld en met name dus ook door het FvD ?

* Is het omdat; “Het levende virus bestaat niet en heeft nog nooit bestaan”, nog nooit op waarde besproken is door FvD [?]

* Is het omdat de Oekraïne en hel oord is voor de kinderhandel, de organen handel en de Adrenochrome ‘productie’ faciliteiten, lees massale martel praktijken niet heeft besproken ondanks de Hunter ‘B’ verhalen.

We hebben het er al veel over gehad bij dotcom radio met Mike. De wereld is nog niet klaar voor dit schokkende nieuws.

Mijn standpunt: De wereld zal nooit klaar zijn voor dit nieuws !!

Maar we gaan weer een nieuwe ronde tegemoet met mondkapjes ellende en vaccinaties. Dat is de volgende ronde. Gaan we nu opnieuw vanaf de zijlijn toezien dat de moord machine verder uitgerold gaat worden [?]

Ik heb al besloten om niet meer mee te gaan in de “omerta” zwijgplicht van de gevaccineerden en de misdadige instellingen. Op mijn site en met dotcom hebben we dit altijd recht voor zijn raap besproken. Dat ga ik nu in het dagelijkse leven ook doen. Ja ik kan vrienden kwijt raken maar anders gaan ze dood. Die keuze lijkt me niet moeilijk (meer) Ik kan al genoeg voorbeelden in de eigen relatie sfeer, net als iedere andere burger die heeft. De ziekenwagens rijden af en aan zonder sirene om niemand te verontrusten. Of moeten we het de “omerta” brigade dienst gaan noemen?

Thierry hoeft mij echt niet uit te nodigen, ik zit er niet op te wachten, dan zou ik Mike naar voor schuiven, die twee zijn meer een match, alleen de rol van down to earth thinking is ruim voldoende om te bewaken dat ze zich niet verliezen in allerlei bespiegelingen want bij de Jip en Janneke taal bevinden zich ook de meeste kiezers. de vraag is echter; “Wil hij zijn eigen achterban dit wel aandoen, het blijven leven in onzekerheid, weer in een dodelijke val laten lopen, geen hoop kunnen bieden?”.

Hoe komt het dat hele volksstammen overal ter wereld van hoop vervuld zijn met het Q plan to save the world en in de politiek lijkt ook hier een omerta over te bestaan. 

En nee, het is niet de bedoeling het FvD aan te vallen, ik ben al blij met de zaken waar we het eens zijn. Maar we komen wederom op een kruispunt waar we moeten beslissen ga ik twee keer rechtsaf of slechts een keer rechts want links is geblokkeerd !!Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk