De  wereld gaat naar de maan, en Poetin, …

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #082


Die verteld steeds de waarheid. Maar de westerse leiders worden gek van hun eigen leugens! Veel mensen in mijn land beginnen de leugens en controlemechanismen van onze elites te begrijpen. Leugenaars zijn na verloop van tijd gemakkelijk te identificeren. De Koude-Oorlogsmentaliteit van onze elite dinosaurussen, geënt op het nieuwe ras van zielloze elites, is nu glashelder. De proxy-oorlog in Oekraïne, de agressie tegen China en de overmoed van het Westerse leiderschap doen de weegschaal eindelijk doorslaan, schrijft Phil Butler.

Neem dit voorbeeld van een artikel van AP en Euronews van onlangs. De auteur, Mark Armstrong, probeerde feiten in fictie om te zetten door te klagen dat de Russen “beweren” dat de G7 en de NAVO proberen om Rusland te verdelen. Wat zegt u?

“G7-leiders kondigden op de top in Hiroshima nieuwe sancties tegen Moskou aan, terwijl Poetin het Westen ervan beschuldigt dat het probeert het Russische volk, wiens ‘diversiteit hun kracht is’, te verdelen.”

Daar is het. Op het nieuws gezet, alsof het leiderschap van het Westen nog niet heeft toegegeven dat Rusland in stukken hakken het doel is! De Russische journalist en voormalig redacteur van de Oekraïense afdeling van Forbes, Leonid Bershidsky, maakt hier een zaak van. De zelf-verbannen Poetin-hater haalt het werk van Vladimir Sorokin aan, de roman “Telluria,” over een wereldwijd uiteenvallen van naties dat leidt tot een dystopische / middeleeuwse toekomst. De auteur mengt apocalyptische catastrofe met wat hij en anderen als verstandig beschouwen – de ontbinding van de Russische Federatie. Bershidsky is niet de enige.

In mei 2022 riep de Amerikaanse journalist Casey Michel op tot de “dekolonisatie” van Rusland. In januari van dit jaar verdubbelde hij zijn standpunt in de Financial Times met een pseudo-intellectueel verhaal dat het Westen moet toeslaan terwijl Poetins Rusland verdeeld en zwak is vanwege het Oekraïne-conflict. Michael, die een van de russofobie remora van George Soros werd toen hij bij Think Progress werkte, wordt betaald om te praten over de slechte oude Poetin en hoe Rusland helemaal uit elkaar valt.

Alle verhalen die westerlingen lezen zijn terug te voeren op Soros, de verdreven Russische maffiaoligarchen, Bill Browder en de Garry Kasparov (wordt erkend als buitenlandse agent) types van pissige en gefrustreerde nietsnutten. De gemiddelde Amerikaan moet dus dezelfde mensen geloven die Tucker Carlson hebben ontslagen, de technocraten die Facebook en Twitter tegen Trump hebben opgezet, of de waarheid geformuleerd door de man die zij allemaal tot legende maken, Vladimir Poetin. De Russische leider had het volgende te zeggen over de nieuwe omvang van de oorlog tegen Rusland door de Westerse elites:

“Praktisch het hele arsenaal – economisch, militair, politiek, informatief – is tegen ons gericht, en de krachtigste anti-Russische propaganda is ingezet.”

Maar een verhaal in de New York Times of Wall Street Journal zal verkondigen dat Poetin gek is en alleen maar een nieuwe Sovjet-Unie wil! Het begint echter te kraken, de massale PR-campagne wel te verstaan. Toen de voormalige Duitse bondskanselier Angela Merkel haar mond voorbij praatte over de “nep-onderhandelingen van Minsk”, viel het veel mensen op. Nep-vredesonderhandelingen zodat Oekraïne klaargestoomd kon worden om Rusland aan te vallen! Wauw. Wat een bom. Dan vertelt Pulitzer Prize winnaar Seymour Hersh de wereld dat de Amerikaanse marine de NordStream, de gaspijpleidingen van Rusland naar Duitsland, heeft opgeblazen. Elite-media beweerden onmiddellijk dat Poetin zijn eigen goudmijn had opgeblazen.

De gestoorde senator Lindsey Graham uit South Carolina riep op tot de moord op Poetin. De Amerikaanse president Joe Biden heeft gezegd dat Poetin niet aan de macht kan blijven. Op Project Syndicate zegt professor Nina Chroesjtsjeva: “Poetins oorlog zal Rusland vernietigen”. Natuurlijk heeft Project Syndicate ook subsidies ontvangen van de Open Society Foundations van George Soros, de Politiken Foundation in Denemarken, Die Zeit, ZEIT-Stiftung, en de Bill and Melinda Gates Foundation, om maar een paar elitaire entiteiten te noemen die erachter staan.

Ik weet niet hoe het zit

Gezien het gewicht van de propaganda tegen Rusland door ons leiderschap op elk gebied, zou ik eindeloos door kunnen gaan. Ik zal niet eens beginnen over Hollywood en hoe elke slechterik die tegenwoordig wordt afgebeeld banden heeft met Rusland. De enige films waarin de schaduwelites de touwtjes in handen hebben zijn de Bond-films, en nu is de aartsvijand van Spectre, 007, dood. Het is voor niemand een geheim dat het Westen de enorme rijkdommen nodig heeft die de piraten van het Russische volk probeerden af te pakken voordat Poetin het overnam na de ramp met Jeltsin. De enorme rijkdom van Rusland doet de Londense miljardairs watertanden. Het oude geld van Europa runt Ursula von der Leyen Clucky en de andere marionetten kippen van de EU. Zij moeten die rijkdom hebben voordat de westerse hulpbronnen opraken. Het is nu allemaal of niets voor hen. Daarom staan we op de rand van WO III.

Ik mag hier graag een beetje over opscheppen, omdat ik mensen al bijna tien jaar de waarheid vertel over Poetin en Rusland. Ik hoop alleen dat de leugenaars die het propagandaspelletje voor de elites in mijn land leiden, gedwongen worden om bij McDonald’s te gaan werken onder valse namen als het allemaal uitkomt. Vladimir Poetin krijgt de geopolitieke toorn van de uitverkopers. Het zal hem niet eens meer storen. ©Phil Butler

Reactie.

Het is in triest dat de westerse wereld leiders zoveel moeten liegen om de bevolkingen van hun landen een rad voor ogen te draaien! Maar kunnen ze anders?

Nee, ze moeten wel om zich te handhaven! Ze moeten wel om te voorkomen dat ze voor een volksgericht zich moeten verantwoorden voor hun wanbeleid. Hun hele beleid is al decennia lang er op gericht de bevolking verkeerd voor te lichten. De Nutsvoorzieningen af te bouwen en te verkopen aan mensen die alleen winst willen maken. Dat heeft ervoor gezorgd dat er onvoldoende huizen zijn. Er een stikstof probleem is geschapen en boeren niet meer mogen boeren omdat hun land goud waard is als daar huizen en andere gebouwen op komen. Maar dan is dat land niet meer van de boeren, maar van figuren die daar schatten mee verdienen. Dat er boeren zijn die zelfmoord plegen maakt het alleen maar makkelijker het land in te pikken.

De leugens over de opwarming van de aarde is alleen een feit als je maar doorgaat hier leugens over te vertellen en via de media blijft roepen dat we allemaal moeten lijden om de aarde te redden.

Terwijl de aarde veel beter af is als wij, een stel onbenullige mensen, er niet zouden zijn. Want wat doen wij de aarde aan?

Wat is de vervuiling door de oorlog in Oekraïne die door het westen steeds weer van wapens wordt voorzien. Waar Engeland zelfs munitie met verarmd uranium stuurt. Waar het Oekraïnse leger chemische middelen gebruikt.

Waar eerdaags een enorme oefening met meer dan 500 straaljager gevechtsvliegtuigen door de NAVO wordt gehouden en waar ik mijn hart vasthou wegens de leugens die mogelijk tot een valse vlag wordt verheven waardoor er een uitbreiding komt van de oorlog in de rest van Europa omdat de leiders van de VS dat graag zien. Is dat om het milieu te sparen? Om de opwarming van de aarde te beperken?

En zo worden we verder in de ellende gelogen!

Corona was een leugen, de vaccinaties waren een leugen, de beperkingen van vrijheid waren een leugen, de mondkapjes waren een leugen. En jij denkt dat je een andere mening moet hebben omdat je naar het journaal kijkt? Dat blijkt wel omdat je niets doorhebt en mijn mening niet geloofd omdat je dan moet zeggen dat je dat nog nooit gehoord hebt, en misschien niet geloofd wat ik schrijf. En daarom kan ik je alleen het advies geven onderzoek te doen, want je wilt toch niet in een leugen leven? Kijk op Gedachtenvoer.nl, op Yoors, op MeWe, op Frontnieuws, op Stop world control, en wat je verder ontdekt om een betere toekomst te krijgen dan gevuld met leugens

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk