Doe niet wat de overheid zegt of adviseert maar juist het tegenovergestelde!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #081


Creëer een vijand (Rusland) en blijf herhalen hoe gevaarlijk en bedreigend die vijand is uiteindelijk gaat de massa erin mee en heb jij vrij spel precies te doen waar je de “vijand” van beschuldigd.


Het gevaar van massapsychose wordt zichtbaar en voelbaar.

Mathias de Smet waarschuwde er begin Corona tijd al voor dat de Wappies, de complotdenkers, als schuldige aangewezen worden voor een ontwrichtende samenleving, en dat zie ik nu voor mijn ogen gebeuren middels de massapsychose. Stigmatiseren van “complotdenkers” en intolerant zijn aan de “complotdenkers” is waar de overheid vol op inzet.

Voor mijn familie en vrienden die nog wel het vertrouwen in de overheid hebben zou ik zomaar van een mens met een vreemd wereldbeeld kunnen veranderen in een staatsgevaarlijke gek. De AIVD bevestigt het, de complotdenkers zijn staatsgevaarlijk en de NPO laat het gevaar zien van de alternatieve media … allemaal betaald door de overheid maar klopt het wel … Complotdenkers worden uitgemaakt voor fascisten, klimaatontkenners of Holocaust ontkenners. Blckbx, Café Weltschmerz en Rypke Zeilmaker werden ernstig beschadigd bij een NPO uitzending over de alternatieve media.

Ik zou zeggen, zet de NPO bril is af en luister naar de alternatieve media en geef dan je oordeel! Ongehoord Nederland staat in de top 5 van beste programma’s wat wil zeggen, veel bekeken, dus een bedreiging voor het overheids narratief dus moet ON van de buis. Hier gaat een minister over beslissen wat u en ik mogen zien en horen, dit is ongrondwettelijk. China 2.0

Omdat de dialoog tussen de normies en de wappies absoluut niet mogelijk is en de staatspropaganda zo goed zijn werk doet, dankzij de macht die ze hebben want de MSM is volledig in handen van de overheid, en gefinancierd door Gates en Soros. Zelf probeer ik stukjes van debatten uit de eerste en tweede kamer te kijken, zelfs van de tv krijg ik stukjes mee want ik vind dat ik moet weten wat het andere geluid is. Dus kijk ik stukjes van de tafelgesprekken en merk de eenzijdigheid op.

Klimaat gaat helemaal mis, Kaag spant de kroon met haar aanwezigheid in praatprogramma’s. Droge tranen theater. Over Corona eenzelfde geluid en de enorme oversterfte wordt totaal doodgezwegen of komt door klimaatverandering. Over de slechte herinneringen en leugens van Rutte maken ze slechts een grapje en de verdwenen miljarden van Kaag, Hugo, Jetten en nu Kuipers weer wordt doodgezwegen, allemaal ministers zonder enige kennis als een soort dobbelen op ministersposten beland. Okay, Kuipers is arts maar vervult zijn ministerspost niet met de bril van een arts, eerder die van een zwendelaar.

De oorlog in Oekraïne is een gewonnen zaak en de Russen hebben geen schijn van kans. Ook hier op elke zender hetzelfde verhaal. Niet beseffend hoeveel leed een klein groepje westerse wereldleiders op hun geweten hebben door deze oorlog maar te blijven voeden. 

En wij voeden de oorlogshitsers door te zwijgen en braaf te luisteren en blind mee te gaan en het eenzijdig verhaal.

Regeringsleiders die zichzelf in luxe dompelen en jonge jongens mogen sterven, zogenaamd voor God en vaderland.  Niks vaderland, ze sterven voor de hebzucht van een handjevol rijke elite die enorme financiële belangen in Oekraïne hebben. Het enorme verdriet onder de boeren en de vissers ….. tja jammer en zielig maar we moeten het klimaat redden. Jette en vd Wal hebben nul, noppes verstand van stikstof of CO2. In Nederland verbranden we nu het vuil van de stad Rome en het bedrijf Chemelot mag jaarlijks 14.000 kg microplast in de Maas lozen. Deze deeltjes breken niet af en komen in ons drinkwater. Windmolens worden vaak aangedreven door dieselmotoren en veroorzaken mogelijk droogte. De biomassa centrales slokken complete bossen op. Boeren moeten voor 1 oktober de aardappelen van het land halen, anders mogen ze volgend jaar geen aardappels telen. Dit alles gebaseerd op wat …. ja juist …. volstrekte onzin. Echt, we worden geregeerd door idioten!

Probeer maar eens geruststellend te zeggen dat het wel meevalt met het klimaat, dat de ijsberen toenemen, het Barrier riff het beter doet dan ooit en de ijskappen toenemen, je kop gaat eraf en bent de schuld van alle opwarming enz. De jeugd raakt er compleet door geïndoctrineerd en uit dit met extreem idioot gedrag of plegen zelfmoord door alle nep! Gruwelijke beelden over klimaat die ons 24/7 door de strot wordt gepropt.  Prachtig bewijs over de leugens van de MSM wat de Vlieger hier twittert. [noot: Twitter bericht verwijderd ?]

Dus hoe moeilijk en tenenkrommend het andere geluid ook is, ik sla mij door stukjes van de gehersenspoelde gesprekken heen. Maar doe jij, die meegaat in de visie van de overheid, dat ook ….. vaak is de reactie als ik iets doorstuur van wat voor foute site ik dat bericht haal of daar kijk ik niet naar, die zijn zo gek. Een oordeel zonder ooit een uitzending te hebben bekeken of een artikel gelezen. En dat slaat direct elke discussie dood.

De vrijheid van meningsuiting is flink aan banden gelegd en gaat vanaf 25 augustus nog erger worden. Dat merk je uiteraard niet als je braaf mee waait met de overheid. Het volgen van de overheid en daar je vertrouwen neerleggen voelt voor velen als veilig, tenslotte is het de overheid die de mond vol heeft hoe de democratie te beschermen maar voor de oplettende burger is het duidelijk dat het de overheid is die het vrije woord aan banden wil leggen ter bescherming van ….. jawel de democratie. Maar ondertussen rollen we overduidelijk een dictatuur in.

Ook ik denk nog steeds met regelmaat “dit kan toch niet, ik ben gek” want zo slecht kunnen mensen toch niet zijn. Nou de geschiedenis leert ons dat mensen door en door slecht kunnen zijn en miljoenen doden op hun geweten hebben en er geen nacht minder om slapen. Want stel dat onderstaande video waar is en het klopt wat deze Russische soldaat vertelt, dan is het Westen ziek, doodziek!

https://telegra.ph/Russische-Soldaten-Die-Ukraine-z%C3%BCchtet-Kinder-in-Fabriken-f%C3%BCr-p%C3%A4dophile-Eliten-Russland-rettet-die-Kinder-03-23

De laptop van Hunter Biden komt eindelijk openbaar, maar uiteraard niet bij de MSM. Volgende week nog meer smerigheid vrijgegeven. Ook daar ben ik op afgerekend en komt nu toch naar buiten hoe rot deze Biden familie is.

Verleden week in het nieuws dat acteur Jamie Foxx blind en verlamd is geraakt kort na de prik.

De slechtheid van de vaccinatiedwang die hier achter zit zal WO2 overtreffen, maar ook hier mag niet over gesproken worden, zelfs niet in het eigen gezondheidsbelang van de geprikten. Wegkijken en ontkennen dat er echt monsters als een Fauci, Hugo de Jong, Koopmans, Gates en velen meer zijn, zal de mens de komende tijd nog veel schade berokkenen totdat de noodzaak tot  burgerlijke ongehoorzaamheid tot een ieder doordringt dan pas zal het tij keren.

Onderstaand een stukje uit een artikel van 9 for News over Kuipers:

De minister ligt op social media onder vuur. “Want stel je voor dat we het ongelofelijke falen, de vaccinatiedruk en de nutteloze maatregelen zouden bediscussiëren. Dan komt straks nog naar buiten wat voor ongelofelijke onkunde er bij ambtenaren is. Dat moeten we natuurlijk niet proberen te verbeteren,” reageert bioloog Richard Steenvoorden.

Auteur en spreker Hans van Tellingen zegt: “Ja. Want het totaal falen qua corona beleid, waar de samenleving nog steeds zwaar onder zucht qua oversterfte, achterdocht en polarisatie moet zo lang mogelijk onder de pet worden gehouden?”

“Volgens minister Kuipers brengt meer openbaarheid over de corona-aanpak het functioneren van de staat in gevaar, gaat transparantie ten koste van de bestuurbaarheid en het OMT zou alleen goed kunnen functioneren als er sprake is van absolute geheimhouding,” constateert data-analist Daniël van der Tuin.Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk