NAVO oefening of wereldoorlog 3


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #080


Mogelijke startdatums van de Derde Wereldoorlog: 12-24 juni Op basis van informatie die mij discreet via de post bereikte, heb ik geconcludeerd dat de Derde Wereldoorlog in minder dan twee weken kan beginnen, tussen 12 en 24 juni. 



De grootste NAVO-lucht ” oefening” – Air Defender 23 – vindt plaats in die periode; kan het “tegenoffensief” van Oekraïne omvatten, schrijft Hal Turner. 

Zoals beschreven tijdens mijn Memorial Day radioshow gisteravond, kwamen mijn vrouw en zoon afgelopen zaterdagavond naar het huis hier in Pennsylvania, vanuit ons gewone huis in New Jersey. Ze brachten post mee uit mijn postbus die zich al ongeveer 3 weken had opgestapeld. In die post zat een discrete, maar grote envelop, met daarin wat kan worden omschreven als inlichtingenmateriaal over bepaalde NAVO-plannen. Ik bestudeerde het materiaal en probeerde het te verifiëren. Maar omdat de hele VS in het Memorial Day Weekend vakantie vieren, was het erg moeilijk om mijn contacten te bereiken uit mijn jaren bij de FBI Joint Terrorism Task Force (JTTF), waar ik me bezighield met inlichtingen over nationale veiligheid, terrorisme en buitenlandse contraspionage. 

Vanaf vanochtend vroeg, dinsdag 30 mei, kan ik verschillende contacten uit mijn FBI-jaren bereiken en ben ik bezig het materiaal verder te verifiëren. Dit is wat ik kan bevestigen: De NAVO begint op 12 juni aan haar grootste luchtoefening in de geschiedenis, genaamd “Air Defender 2023”. Air Defender 23 wordt de belangrijkste militaire oefening die ooit in het Europese luchtruim is uitgevoerd. De luchtmacht van 25 landen zal aan de oefening deelnemen. Air Defender 23 is meer bepaald de meest uitgebreide oefening van luchtstrijdkrachten in de geschiedenis van de Noord-Atlantische Verdrags Organisatie, beter bekend als de NAVO. 

Aan dit ongekende evenement zullen tot 10.000 deelnemers deelnemen, die hun vliegvaardigheden zullen trainen met ongeveer 220 vliegtuigen. De militaire oefening vindt plaats in het Europese luchtruim en onder bevel van de Duitse luchtmacht, de Luftwaffe. Met deze gezamenlijke oefening wil Air Defender 23 de samenwerking tussen de NAVO-strijdkrachten verbeteren en optimaliseren en de kracht van het bondgenootschap tonen. 

Maar welke vaardigheden wil Air Defender 23 precies trainen? 

De 25 deelnemende landen zijn van plan te onderzoeken hoe hun respectieve luchtmachten zouden reageren en samenwerken in geval van een militaire crisis. Air Defender 23 zal vooral een gelegenheid zijn om de gezamenlijke reactie van de deelnemers vanuit de lucht op een hypothetische noodsituatie te beoordelen. In deze context zal Duitsland optreden als collectief verdedigingscentrum voor het Europese luchtruim. Tot de 25 deelnemende landen behoren België, Bulgarije, Kroatië, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Hongarije, Italië, Japan, Letland, Litouwen, Luxemburg, Noorwegen, Polen, Roemenië, Slowakije, Spanje, Zweden, Turkije, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Griekenland. 

Air Defender 23 zal de komst van 23 verschillende vliegtuigtypes meemaken, waaronder de F-35 van de Amerikanen en Nederlanders, een AWACS-verkenningsvliegtuig van de NAVO en, voor de allereerste keer, een transportvliegtuig van de Japanse luchtmacht. Van de 220 betrokken vliegtuigen komen er alleen al 100 aan uit 35 staten van de VS. Deze Amerikaanse vliegtuigen vormen de grootste inzet van vliegtuigen van de Air National Guard sinds operatie Desert Storm in Irak in 1991. 

(HT OPMERKING: Ik wil er niet te veel nadruk op leggen, maar je verplaatst niet zoveel vliegtuigen uit zoveel landen, de halve wereld rond – en net buiten een conflictgebied in Oekraïne – alleen voor een “oefening”.) NAVO “oefening” als dekmantel voor echte aanval. Lezers herinneren zich misschien dat een andere NAVO-oefening “BaltOps-2022” werd gebruikt als dekmantel om explosieven te plaatsen op de NordStream 2 gaspijpleidingen. Dit werd onthuld door onderzoeksjournalist Seymour Hersh, die aantoonde dat het Biden-regime de NordStream-bom aanslag in het Witte Huis plande, en gespecialiseerde marine duikers inzette van een team dat buiten het onderzoek van het Congres viel, om explosieven te plaatsen die geactiveerd konden worden door speciale tonen die door een sonarboei werden uitgezonden. Ongeveer drie maanden na de BaltOps-22 oefening, meldde Hersh, werd een Noors vliegtuig van de luchtmacht gestuurd om de speciale sonarboei, die tonen uitzond, te droppen, waardoor de onderwaterexplosieven ontploften en een deel van de Nordtream 2 pijpleiding werd vernietigd. 

Dat de NAVO een “oefening” gebruikte als dekmantel voor een echte militaire operatie, is dus niets nieuws en ligt de meeste mensen nog vers in het geheugen. Spoel door naar vandaag en de NAVO plant haar grootste luchtaanvalsoefening in de geschiedenis. Dit gebeurt net buiten het conflictgebied tussen Oekraïne en Rusland. Goh, wat een toeval! De NAVO steunt Oekraïne en heeft Oekraïne enorme hoeveelheden geld en militaire wapens en munitie geleverd. Niets daarvan heeft het tij kunnen keren in het voordeel van Oekraïne; Rusland wint langzaam maar zeker. Oekraïne verliest zelfs zo erg dat zijn eigen troepen zijn begonnen met in het doodschieten van officieren in plaats van de strijd aan te gaan. 

Dat verhaal, met gruwelijke videobeelden van een Oekraïense bataljonscommandant die door zijn eigen mannen in het hoofd wordt geschoten, staat HIER. (Is niet zichtbaar.) De NAVO-landen hebben Oekraïne bijna alles gegeven wat ze konden geven, en toch verliest Oekraïne nog steeds. De NAVO komt dus op een keerpunt: Of ze geven toe dat ze Oekraïne niet kunnen helpen om Rusland te verslaan, of . . . ze komen in de oorlog aan de kant van Oekraïne. 

DAT is wat het postmateriaal dat ik zaterdag ontving, lijkt aan te geven. De enige kans die Oekraïne heeft om het tij te keren, en de ENIGE kans die de NAVO heeft om haar gezicht te redden nadat al haar hulp aan Oekraïne is mislukt, is dat de NAVO zich rechtstreeks in het conflict mengt. Maar er is een probleem: Rusland heeft de NAVO niet aangevallen. Bovendien is Oekraïne geen lid van de NAVO. Dus om de NAVO in het conflict te betrekken, moet er een actie of gebeurtenis zijn die de NAVO “rechtvaardigt” in het gevecht te stappen. 

EEN INCIDENT CREËREN 

De wereld hoort al maanden over het komende “Oekraïense tegenoffensief”. Er is herhaaldelijk beweerd dat Oekraïne een verpletterende inspanning zal leveren om Rusland te verdrijven uit de Oblasten Luhansk, Donetsk, Kherson en Zaporozhye (deelstaten), die zich van Oekraïne willen afscheiden, en om de controle over de Krim, die zich in 2014 bij stemming heeft afgescheiden, terug te krijgen. De laatste tijd melden de massamedia in het Westen ook dat de VS, via de NAVO, werken aan het geven van F-16 gevechtsvliegtuigen van de vierde generatie aan Oekraïne en het opleiden van Oekraïense piloten om die toestellen te bedienen. Helaas voor Oekraïne gaat het opleiden van een gevechtspiloot niet snel. Het duurt meer dan een jaar. 

Geen dubbele standaarden en straffeloosheid meer. Het Westen provoceert Rusland. Resultaat: Kernwapens in Wit-Rusland aan NAVO-grenzen Erger nog, ik heb (HIER) gemeld dat de VS niet alleen bij hun NAVO-bondgenoten aandringen op het schenken van F-16’s, maar dat de VS er ook op staan dat de vliegtuigen van het type zijn met speciale aanpassingen, waardoor die vliegtuigen B-61 vrije val, kernbommen kunnen vervoeren, en Oekraïense piloten worden opgeleid in het gebruik ervan! Deze eis van de VS stuit op sterk verzet van een aantal NAVO-bondgenoten. Uit het materiaal dat mij per post is toegezonden, blijkt echter dat de NAVO van plan is een incident te creëren om de deelname van de NAVO aan de oorlog te rechtvaardigen, en het komende “Oekraïense tegenoffensief” als middel daartoe te gebruiken. Uit de mij gemailde documenten blijkt dat de volgende scenario’s in voorbereiding zijn: 

SCENARIO “A” 1) Oekraïne geeft de NAVO toestemming zijn luchtruim te betreden om een nationale no-fly zone in te stellen. De NAVO gaat akkoord en komt binnen. 2) Rusland heeft al gewaarschuwd dat het dergelijke buitenlandse vliegtuigen zal aanvallen en vernietigen. Rusland doet dan wat het zegt te zullen doen, de NAVO schreeuwt dat ze “door Rusland is aangevallen” en het gaat verder als Donkey Kong. De papieren die mij werden gemaild bevatten ook andere scenario’s: 

SCENARIO “B” A) “Oekraïense F-16’s” gaan de strijd aan en voeren aanvallen uit op Rusland. Belgorad is het waarschijnlijke aanvalsgebied. Maar aangezien er geen gekwalificeerde Oekraïense piloten zijn, zullen de vliegtuigen worden bestuurd door Britse en Amerikaanse piloten. B) Rusland schiet de vliegtuigen neer in Oekraïne of in Rusland zelf. C) Wanneer de piloten levend worden gevangen of tijdens het gevecht worden gedood, zullen hun lichamen bewijzen dat zij Britten en Amerikanen waren. D) Rusland verklaart dat het is aangevallen door de VS en de NAVO en verklaart ons de oorlog. Nogmaals, het is net Donkey Kong. 

SCENARIO “C” Omvat zowel scenario “A” als scenario “B” hierboven. I) De NAVO krijgt toestemming om het Oekraïense luchtruim te betreden om een vliegverbod in te stellen en de NAVO komt binnen. II) Oekraïense F-16’s komen Rusland binnen en vallen aan. III) NAVO-vliegtuigen waarschuwen inkomende Russische verdedigers dat ze de Oekraïense vliegtuigen niet mogen aanvallen of zullen worden geraakt door 200 NAVO vliegtuigen! IV) Rusland vertelt Oekraïne en de NAVO wat er aan de hand is en begint ze allemaal aan te vallen. Het gaat door als Donkey Kong. 

Ter ondersteuning van deze via de post ontvangen informatie, kan ik ook melden dat de USS Gerald R. Ford vorige week een havenbezoek heeft gebracht aan Oslo, Noorwegen, en vier dagen in de haven heeft doorgebracht. De USS Gerald Ford is het grootste oorlogsschip ter wereld en vervoert meer dan 90 vliegtuigen. Het heeft zelfs kleine tankvliegtuigen voor bijtanken tijdens de vlucht. Zijn squadrons straaljagers kunnen opstijgen, tijdens de vlucht worden bijgetankt, het noordwesten van Rusland binnenvliegen om aanvallen uit te voeren, en terugkeren naar het vliegdekschip. Rusland zou dus geconfronteerd worden met intense luchtgevechten in Oekraïne, intense luchtaanvallen op Belgorad en andere luchtaanvallen in het noordwesten van Rusland door jagers op de USS Gerald Ford, terwijl Amerikaanse vliegdekschepen in de Stille Oceaan vanuit Japan uitvaren en misschien extra aanvallen uitvoeren op het verre oosten van Rusland, vanaf de Stille Oceaan. Volgens de informatie die ik per post ontving, zou deze massale reeks aanvallen de conventionele strijdkrachten van Rusland onmiddellijk overweldigen, maar er staat dat de NAVO concludeert dat dit Rusland zou dwingen om vrede te vragen. 

Ik zeg dat die conclusie helemaal verkeerd is. Ik zeg dat een dergelijke overweldigende aanval Rusland zou dwingen kernwapens te gebruiken omdat het voortbestaan van het land op het spel staat. Ik zeg dat als Rusland zijn toevlucht moet nemen tot kernwapens, het geen kleine, tactische kernwapens op een slagveld zullen zijn. Ik zeg dat het veel waarschijnlijker is dat ze grote, strategische lanceringen zullen doen, tegen westerse besluitvormingscentra, wat precies is wat Rusland waarschuwde dat het zou doen als het Westen zich zou bemoeien met de Oekraïense operaties van Rusland. Natuurlijk kan ik zeggen wat ik wil, maar ik spreek niet voor Rusland … of voor enig ander land. Ik pas alleen toe wat ik weet op de situatie, en maak een inschatting van de inlichtingen op basis van de informatie die ik heb. 

Voor wat het waard is, met dit artikel zeg ik dat de periode van 12-24 juni de periode is waarin het uitbreken van de derde wereldoorlog bijna onvermijdelijk lijkt. Als deze plaatsvindt – en dat is mogelijk niet – vermoed ik dat wij in het westen zeer vroeg in het conflict met kernwapens zullen worden getroffen. De enige variabele waar ik geen rekening mee kan houden, is of Rusland in staat is een mogelijk tegenoffensief van Oekraïne te verijdelen door raketaanvallen uit te voeren die de voor zo’n tegenoffensief benodigde wapendepots uitschakelen. Als Rusland in staat is een groot deel van de weinige wapens die Oekraïne nog heeft, uit te schakelen, dan is het volstrekt zinloos voor de NAVO om bovenstaande scenario’s uit te voeren, tenzij … tenzij … dit hele Oekraïne-conflict is opgezet om de weg vrij te maken voor een oorlog tegen Rusland… en wat er ook gebeurt in en met Oekraïne dat Oekraïne er nooit toe heeft gedaan. 

Als DAT het geval is, dan lijkt het erop dat 12-23 juni de datum bereik is voor het daadwerkelijke begin van de Derde Wereldoorlog. Ik hoop van harte dat u en uw gezin noodvoedsel, water, medicijnen, een generator voor elektriciteit, brandstof voor uw generator en voor uw auto’s, draagbare communicatieapparatuur zoals een CB-radio voor elke auto en voor uw huis, en een korte golfradio thuis, zodat u nieuws uit de hele wereld kunt ontvangen, en een plan om uit te wijken als het atoombommen beginnen te vliegen. Als de informatie die ik per post ontving juist is – en ik denk dat dat zo is – dan hebt u nog ongeveer twee weken om te plannen, voorraden aan te leggen en te bidden. Kom goed met God. ©Hal Turner.

Reactie.

Heb je niet onder een steen geleefd dan weet je dat alle oorlogen die de VS en de NAVO hebben gevoerd na de 2e wereldoorlog zijn begonnen met leugens om een land binnen te kunnen vallen. 

En tot nu toe waren dat altijd militair zwakkere landen. Denk aan Vietnam, Afghanistan, Irak, Libië en Syrië. Het is al heel erg dat we in een land wonen dat hieraan heeft meegedaan. We hebben als bevolking hier nooit tegen gedemonstreerd. En dat op zich is ook schandalig en zeer laf van ons geweest! Het was alsof we deze oorlogen goed keurden! Er is ons ook niets gevraagd! Maar een feit blijft dat wij nooit iets gedaan hebben die oorlogen te voorkomen. 

Maar nu is de NAVO weer bezig een zeer waarschijnlijke oorlog uit te lokken tegen Rusland omdat de NAVO het idee heeft dat ze deze oorlog in Oekraïne niet mogen verliezen! Maar het feit ligt er al! Deze oorlog is al verloren! Wat Hal Turner niet schrijft is dat China al zeer veel oefeningen heeft gehouden met zijn legers! Zowel de luchtvloot als de zeemacht en de landlegers hebben zeer zware oefeningen gehouden om haar legers te trainen om het oorlogsgeweld van de NAVO landen te kunnen weerstaan. Rusland en China hebben ook een overeenkomst gesloten dat, wanneer één van de twee worden aangevallen, ze gezamenlijk deze vijanden zullen weerstaan. 

China heeft in verschillende landen al troepen gestationeerd en zullen snel kunnen handelen!           

Het mag duidelijk zijn dat de NAVO, zodra ze weer een valse vlag ophangen twee, maar misschien wel meerdere tegenstanders krijgt! Want de BRICS landen, en de meer dan 30 landen die een aanvraag hebben om lid van de BRICS te worden, zullen niet met twee vingers in de neus afwachten wat er gaat gebeuren. India krijgt momenteel veel olie en gas uit Rusland en is een grote inkomsten bron voor dit land omdat een groot deel van deze energie bronnen worden verkocht aan de VS en Eurolanden, die een chronisch tekort hebben aan deze energie! Met goedkeuring van Rusland. Wel tegen een hogere prijs natuurlijk, maar dat merk je zelf wel aan de gestegen prijzen die je nu moet betalen. Daarbij is het een enorme verkwisting van energie om deze luchtvloot van energie te voorzien. Jij moet op alle kleintjes passen, mag geen gas meer gebruiken, de thermometer op 17 graden zetten en de NAVO gaat even een oefening houden die miljoenen liters brandstof verbruiken en zeer grote vervuiling de lucht in gooien. 

Hoe lang pik je dit nog? En dan nog iets dat Hal al memoreerde! Wanneer Rusland werkelijk in het nauw komt zal het niet twijfelen haar nucleaire arsenaal in te zetten tegen de NAVO landen die aan deze oefening meedoen.

Tot nu toe heeft Rusland elke vorm van aantasting van haar grenzen bestraft. De Aanval met Drones op Moskou is bestraft door het gebouw van de geheime dienst van Oekraïne in Kiev met een raket tot een ruïne te reduceren. Deze aanval werd in de nacht uitgevoerd om slachtoffers zoveel mogelijk te voorkomen! Als extra aanvulling wil ik de hyper moderne raketten die Rusland heeft aan jou voorstellen. Deze kunnen 9 maal de snelheid van het geluid halen en met een nauwkeurigheid van één meter hun doel uitschakelen. Denk je dat de  USS Gerald Ford erg lang zal blijven drijven? En dit alles omdat de VS haar rol als supermacht en baas van deze wereld wil blijven behouden. En de rest van de NAVO landen als een stel domme sukkels doen hier aan mee! Met dank aan onze politici die nooit aan ons vragen of wij oorlog willen. Vanaf mijn plaats wil ik alle NAVO landen en haar inwoners op het hart drukken dit plan tegen te houden en te laten varen omdat het een enorme terugslag zal geven op alle bewoners van de VS en bewoners van NAVO landen die hieraan mee willen doen. Besef wel dat grote delen van de bevolking gedood zullen worden wanneer het tot een treffen komt tussen Rusland, China en de NAVO landen. Een treffen dat zeker door Rusland en China gewonnen gaat worden omdat deze landen een veel betere bewapening hebben dan de restpartijen die de NAVO landen nu nog hebben na de hulp aan Oekraïne!   En…deze oorlog zal op Europees grondgebied worden uitgevochten! En besef wel dat jouw leven niks waard is! Dus wordt Wakker!     

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.



Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk