dotcom.radio aflevering 365 van 04-06-2023

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #079


Jaargang 2016 — 2017 — 2018 — 2019 – 2020 – 2021 – 2022 – 2023
(podcast 2016 t/m 2019 zijn alleen in te zien / niet meer te beluisteren}

dotcom.radio

Deze week in aflevering 365: Nederland geen vrijheid strijders – Michael Obama in de senaat – De F16 killer – Pensioen claim – Grafeen in Vax ? – Meer en meer vragen – Twitter disinfo act – De vluchtelingen tijdbom – en veel meer, … [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag podcast online 14.00 uur of eerder
Podcast & Uitzending middengolf radio Aktief 828 zondag 19.00 uur

medeplichtig

Nederlands Nieuws* Zelfmoord onder de boeren, ik snap nog steeds niet dat er geen boeren opstaan en het gevecht aangaan, letterlijk het gevecht. Je hebt immers toch niets meer te verliezen? DAT, … zou mijn standpunt zijn !!

[Geert] De EU wil dat alle burgers tot 2030 een digitale ID hebben
Achter de invoering van het digitale identiteitsbewijs wordt steeds meer vaart gezet, met weinig aandacht en te weinig tegenwind. De Europese Commissie heeft € 46 miljoen voor de omstreden Europese digitale identiteitsbeurs beschikbaar gesteld. Daarbij gaat het om een toekomstige Smartphone-App, die het voor de burgers van alle 27 EU-lidstaten mogelijk zal maken om een digitaal identiteitsbewijs op te slaan en samen te gebruiken. Het geld dient in een pilotprogramma geïnvesteerd te worden.

* Pensioenwet: 46 stemmen voor de #pensioenwet uitgebracht en 27 stemmen tegen. Dit betekent dat de door de Grondwet vereiste tweederde meerderheid niet is gehaald. Maar de voorzitter volgt de politieke meerderheid en heeft het voor aangenomen verklaard.
Maar pensioen is gewoon uitgestelde loon betaling. Het contract tussen de werknemer, werkgever is bindend daar heeft de overheid NUL zeggenschap ook niet met een 100% meerderheid van stemmen, of zie ik dat verkeerd
– twitter: pensioen claim indienen 2008 t/m heden PensioenVoldoen.nl

* GV Waarom Nederland niet toonaangevend is in de vrijheidsstrijd?
Wereld Nieuws* X22 report De goddelijke drank genaamd “bier”, mensen beginnen het te leren te stemmen met hun portemonnee. Bud (lite) gaat al weken hard onderuit !!

* F16 naar de Oekraïne ?
[Geert] F-16 killer . . . De MiG-31BSM is het snelste jachtvliegtuig van het moment, kan langdurig met 3000 km/u vliegen (bijna 1000 km/u sneller dan de F-16). Dit vliegtuig heeft ook de krachtigste radar van alle jachtvliegtuigen, krachtiger dan die van de F-22 en F-35, de monsterradar weegt 1500 kg. Het vliegtuig vliegt op 25 km hoogte (bijna 10 km hoger dan de F-16). Het doel van het vliegtuig is vijandelijk jachtvliegtuigen jagen en daarvoor gebruikt het onder andere de hypersonische R37M Vympels missiles die met 7000 km/u komen aanvliegen. Het vliegtuig kan de F-16´s al op een krappe 400 km afstand locken en neerhalen. Ver voordat de F-16 iets heeft kunnen doen. In de Oekraïne-oorlog gebeurde dat al meerdere malen met de Oekraïense Mig-29’s en Su-27’s.

* Morgen op GV NAVO oefening of WOIII De grootste NAVO-lucht ” oefening” – Air Defender 23 – vindt plaats tussen 12 en 24 juni; kan het “tegenoffensief” van Oekraïne omvatten, schrijft Hal Turner. 

* X22 Feinstein vervangen door Michael Obama ?

* Clif High Problems….not just septic laatste 6 minuten Als er een finaciele crisis uitbreekt en er geen geld meer uit de pinautomaten komt duurt het slechts drie dagen voor de pleuris uitbreekt. De “vluchtelingen” krijgen niks meer te eten en gaan roven. Voor een korte periode zullen er gewelduitbarstingen zijn en de vluchtelingen krijgen vooral in Amerika de optie, neem deze weg anders schieten we jullie dood.
– Ik poste dit op twitter vrijdag
Wat als er een bankencrisis komt?
Als de ‘vluchtelingen’ geen voedsel krijgen?
Dan is er honger en gaat men stelen, roven, …
In alle plaatsen met vluchtelingen opvang, …
Hoe lang duurt er in die plaatsen, …
… tot er een burgeroorlog uit breekt?
En gaan we dan helpen?

[Mike] Douglas Macgregor Says What’s Coming Next in Ukraine is ‘Very Serious’
– Het westen heeft Rusland in totale oorlog gedreven, het gaat nu pas echt beginnen
MediaDreigend Twitter vebod in de EU Twitter uit EU Disinfo Act
(on)Gezondheid* Twitter Dit is de speech van D. Martin in het EU gebouw over corona in Brussel. Ik heb dit vertaald om het mijn moeder te kunnen laten zien want ze spreekt geen letter Engels. Uitleg, Infectieus, Replicatie Effect, het betekend een wapen. Je kan een persoon besmetten zonder dat het een ander kan besmetten en in gevaar kan brengen. En dat was het patent van Fauci in 2002 !!

[Geert] David Martin, stichtend voorzitter van vermogensbeheerder M Cam, zei eerder deze maand op een door het Europees Parlement georganiseerde internationale Covid-top in Brussel dat de VS verantwoordelijk waren voor het maken van beide corona virussen die de uitbraken van het ‘severe acute respiratory syndrome’ – of SARS – in 2003 en de Covid-19 pandemie in de afgelopen drie jaar veroorzaakten. Ook Prof Dr Theo Schetters uit onze eerste reeks van Tegenwind was aanwezig. Theo Schetters heeft het vooral gehad over de hoge cijfers van oversterfte in Nederland.

[Huub] Hoi Henk, Over dit onderwerp heeft niemand het. De filmsterren schijnen clonen te zijn. Onze tv’s zijn ons leven in gebracht om ons te hersenspoelen, operation mockingbird. Maar wat gaat hiermee straks gebeuren als de cabal is opgeruimd? Worden er straks geen films meer gemaakt zoals nu? Kunnen we nog steeds naar de huidige films kijken of worden die voor altijd verwijderd? Kunnen onze kids straks nog Fortnite spelen? Ik hoop van niet hoor, maar wat gebeurt er met dit soort dingen. Uiteindelijk zijn zowel films als games bedoelt als afleiding en beïnvloeding van onze mind. Persoonlijk denk ik dat het voor altijd gaat verdwijnen.
– En… hoe dodelijk zijn de prikken? Vorige week ook weer een bericht dat 100% van de muizen binnen twee maanden stierf en dus ook 100% van de mensen binnen 1 jaar gaat sterven. Maarrr….hoeveel prikken moet je daarvoor gehad hebben? Deze nuance wordt er nooit bij vertelt. Ja, hoe meer prikken hoe slechter, maar hoeveel mensen hebben slechts één prik gehad? Hoe groot is hun kans om binnen 2 jaar te sterven?
* GV Meer en meer komen nu de vragen, …

[Mike] Pinda allergie: Niet alleen dat, maar ook ei-allergieën, aangezien sommige vaccins ei-eiwit bevatten, dat een vreemd DNA is wanneer het in de bloedbaan wordt geïnjecteerd, waardoor het menselijke spijsverteringsstelsel wordt omzeild.

[Mike] Accidental Discovery Reveals DNA Contamination in Covid-19 Vaccines

[Barbara] Beste Henk en Mike, er zit dus wel grafeen oxide in de Pfizer vaccins blijkt uit de documenten van Pfizer zelf…

Recently Released FDA-Pfizer docs show plainly that graphene oxide is, in fact, a required component for the manufacture of the Pfizer C19 experimental shots (they are not vaccines). Conspiracy no more.

From PG7:
“For TwinStrep-tagged P2 S, 4 uL purified protein at 0.5 mg/mL were applied to gold Quantifoil R1.2/1.3 300 mesh grids freshly overlaid with graphene oxide.”
https://phmpt.org/wp-content/uploads/2023/02/125742_S1_M4_4.2.1-vr-vtr-10741.pdf

– Mike hierover: “Graphene oxide was used to study the structure of the vaccine only,” said Dr. Matthew Laurens, a pediatric infectious disease specialist and researcher at the University of Maryland School of Medicine’s Center for Vaccine Development. “It is not an ingredient.”

“Graphene oxide is a material to aid in the imaging of the protein,” Abby Capobianco said in an email statement, describing the study outlined in the document. “Graphene oxide is not an ingredient in the vaccine.”
https://apnews.com/article/fact-check-fda-pfizer-document-vaccine-graphene-oxide-988165173107

[Mike] bruine plekjes op je armen, …

[Mike] Wat mensen denken dat vlees is, …

[Rob H] Sugar: The Kiss of Death – Sugar’s Effect on Dementia, Diabetes, Cancer 1.57 uur Suiker minimaliseren Ja, maar zoals Brian Clement beweert dat de meerderheid van de wereld bevolking vegetariër is NEE.

* Twitter: CHEMICAL SPRAY MRNA VACCINE DEPLOYED FROM MILITARY AIRCRAFT ! UK goverment officially approve a plan to force vaccinate the entire nation through the air we breathe. Noot: kan niet herleiden dat dit een officieel document is

[Mike] A Comprehensive List of Food Companies and Products That Use Senomyx (Used Aborted Babies), …. een artikel uit 1988 !!

[Geert] De Duitse minister van Volksgezondheid Karl Lauterbach, die beweerde dat Covid-vaccins “zonder bijwerkingen” zijn en dat Big Pharma niet zou profiteren van de uitrol van vaccins, is gedwongen zijn deuntje te veranderen vanwege de rampzalige resultaten van het harde Covid-beleid in Duitsland, schrijft Baxter Dmitry.
Gedachtenvoer[Neeltje] LE FIGARO. 
– Op advies van artsen wil de centrumrechtse Zweedse regering. De tijd die leerlingen voor schermen doorbrengen verminderen en schoolboeken terugbrengen in de klas. Is dit een erkenning van het falen van “digitale school” -projecten ?

[Geert] EJ Bron Een oorlogsverklaring aan het Westen: Stapt Rusland uit het klimaat-dogma? – De Academie van Wetenschappen wil haar inzichten nu ook voorleggen aan de chef van het Kremlin, Vladimir Poetin, vooral echter “noodzakelijke maatregelen op het gebied van de nationale veiligheid en de internationale betrekkingen, inclusief het Protocol van Montreal en het Klimaatakkoord van Parijs” uitwerken.

* GV Attentie: dé Pedofielen zijn aan de macht!

* Alexander GV Logisch denken; “Geen goede deal”

Wat ons al vanaf eind 2017 motiveert zijn de stroom [Q] berichten en de wereldwijde samenwerking tussen de anons die ons veel kennis, wijsheid, vertrouwen en rust opleverde. Onderstaande song gaat hierover, …

Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten