Meer en meer komen nu de vragen, …


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #078


Twee vragen van een dotcom.radio podcast luisteraar die we hier maar eens in dit artikel gaan verwerken omdat meerdere mensen zich die vragen gaan stellen. Twee vragen van Huub, … 


[Huub] Hoi Henk, Over dit onderwerp heeft niemand het.

“Onze tv’s zijn ons leven in gebracht om ons te hersenspoelen, operation mockingbird. Maar wat gaat hiermee straks gebeuren als de cabal is opgeruimd? Worden er straks geen films meer gemaakt zoals nu? Kunnen we nog steeds naar de huidige films kijken of worden die voor altijd verwijderd? Kunnen onze kids straks nog Fortnite spelen? Ik hoop van niet hoor, maar wat gebeurt er met dit soort dingen. Uiteindelijk zijn zowel films als games bedoelt als afleiding en beïnvloeding van onze mind. Persoonlijk denk ik dat het voor altijd gaat verdwijnen”.

Als ik naar mijzelf kijk, dan is de televisie (sport) en films kijken amusement. En die televisie heeft eigenlijk nog nooit een belangrijk deel uitgemaakt van mijn leven. Muziek draaien (DJ), radio maken, zingen etc, dat was het amusement dat een groot deel uitmaakte van mijn vrijetijdsbesteding. 

Toen mijn bewustwording begon te groeien en vrijwel gelijktijdig de rol van activisme begon het me al op te vallen dat de media overal misinformatie in verwerkte. Dat ging me meer en meer tegenstaan tot het moment dat je de TV nooit meer bekijkt, hij staat aan voor mijn vrouw maar ik zit aan de keukentafel mijn eigen ding te doen. En zoals in ’22 toen ik vier weekjes alleen thuis was heeft de TV al die tijd niet aangestaan. Mijn nieuws verzamel ik via nieuwsbrieven, RSS feeds van bronnen die ik door de jaren heb leren vertrouwen.

Ik denk dan ook dat het bekijken van al die Hollywood producties een natuurlijk proces zal zijn voor iedereen. Naarmate je meer bewust wordt van de hersenspoeling in TV series en film producties wordt de ergernis groter dan het genot en dan zet je die film of serie uit. Naarmate je over de hele linie meer ergernis ziet dan waardevolle bijdragen dan kijk je totaal niet meer. Bovendien valt je dan op hoeveel uren per week je semi verplicht naar de reclame zit te kijken. Als meer mensen hun interesse verliezen gaan de oude media automatisch hun verdienmodel met de adverteerders verliezen, einde oefening. 

Vraag 2: En… hoe dodelijk zijn de prikken?

“Vorige week ook weer een bericht dat 100% van de muizen binnen twee maanden stierf en dus ook 100% van de mensen binnen 1 jaar gaat sterven. Maar … hoeveel prikken moet je daarvoor gehad hebben? Deze nuance wordt er nooit bij vertelt. Ja, hoe meer prikken hoe slechter, maar hoeveel mensen hebben slechts één prik gehad? Hoe groot is hun kans om binnen 2 jaar te sterven?”

Daar is geen standaard antwoord op maar er zijn vele factoren in het spel.

Te beginnen met de fabricage van de vaccins wat nogal een haastklus was. Terwijl de eerste vaccinatie ronde al op gang gekomen was hoorde ik van een collega koerier dat hij voor een bedrijf waar ik ook veel voor gereden had, via hem de opdracht had materialen naar Ierland te transporteren voor de opbouw van een vaccin fabricage lijn. Een haastklus is dus een understatement. En dan worden er fouten gemaakt met de kwaliteitscontrole en de werkzaamheid. Die werkzaamheid was dus in feite het wel of niet werkzaam zijn van een moordwapen. En nee er was geen onderscheid tussen het vaccin en een zogenaamde zoutoplossing, bij de laboratorium test van +100 batches werd geen onderscheid aangetroffen en ook geen grafeen. (Dit laatste staat nu onder discussie en behandelen we a.s. zondag in de podcast)

Dat is dus waarom de een gelijk of binnen twee weken een hartaanval kreeg, het zogenaamde Myocarditis en weer anderen totaal niets merkten. Maar velen hebben al een zwakke plek en iedereen zonder uitzondering is ondervoed op het gebied van mineralen en vitaminen, een zogenaamd functioneel gebrek zoals het gemeten kan worden met de SpectraCell methode. Dus bij niemand functioneert het immuunsysteem optimaal. Een denk niet dat jij de uitzondering bent, laat het maar eens meten en je schrikt van de resultaten net zoals ik dat in het begin deed en nooit optimaal wist te krijgen.

Vele mensen hebben al klachten en juist die klacht kan de zwakke plek zijn waar je getroffen word. Als ik mijn oor te luisteren leg in mijn gevaccineerde netwerk dan hebben ze vrijwel allemaal klachten, sommige klachten die ze vroeger ook hadden (de zwakke plekken) en geen van allen op de zeldzame uitzondering na leggen een verband met de vaccinatie.

Als een immuunsysteem niet meer goed functioneert kan er van alles gebeuren op termijn en velen zullen het verband met het vaccin niet meer leggen want dat is al zo lang geleden denkt men. Maar de mRNA spike eiwitten zijn nooit grondig uit het lichaam verwijderd. Zijn ze nog actief, er is zover ik weet geen methode dit aan te tonen. Kan met ivermectine of HCQ aangevuld met belangrijke mineralen als zink nog steeds een detox bereikt worden? Allemaal vragen die het waard zijn gewoon uit te voeren maar of het effect nog zo goed zal zijn als gelijk na de vaccinatie?

De experts, artsen en wetenschappers, spreken van maximaal drie jaar tot mogelijk twintig jaar dat de schadelijke effecten nog kunnen optreden. Maar ben je jong dan is twintig jaar nog steeds een aanslag op je leven los van de levenskwaliteit al die jaren. Maar de gevaccineerden zitten in een collectieve ontkenningsfase dus lijkt het hen niet te deren voor de buitenwereld al is het onderbewustzijn er altijd met het sluipende onzekerheidsmechanisme van; “Wat als?”Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk