Verzet Frankrijk


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #077


Nieuwe tirannieke aanvallen deze week geven ons nog meer reden om te vechten voor Vrijheid! De oligarchie vreest vrijheid omdat het de weg is naar waarheid en verandering!


Door: Florian Philippot,
Président des Patriotes.

Geachte mevrouw, Geachte heer, Geachte patriotten,

Maandag dreigde de Europese Commissie, en vervolgens de Franse regering, Twitter te verbieden: een echte dwaasheid die de hele wereld laat zien hoezeer de Europese Unie bezig is vrijheid en democratie te vernietigen! De Macronisten hebben ook uitgehaald naar de winnaar van de Palme d’Or in Cannes voor zijn uitgesproken kritiek op de regering en haar totalitarisme, en naar tennisser Djokovic, die met uitsluiting van de French Open werd bedreigd omdat hij zijn land, Servië, verdedigde. In feite weten we dat de oligarchie hem wil laten boeten voor het weigeren van de covide “vaccinatie”! Bij Les Patriotes staan vrijheid en vrijheid van meningsuiting centraal, want zonder vrijheid is de wereld niet meer menselijk en Frankrijk niet meer!

De strijd voor de vrijheid van de volkeren is de strijd voor hun soevereiniteit. Maandag hebben we de 18e verjaardag gevierd van de overwinning van het NEE in het referendum over de Europese Grondwet (29 mei 2005). Een symbolische datum die ons vandaag veel lessen leert. Ten eerste de legitimiteit en de urgentie van de Frexit, op een moment dat de verwoestingen van de EU zich uitbreiden, tegen de Vrede, tegen onze vrijheden en onze energie, en via de door Brussel opgelegde pensioenhervorming, in die mate zelfs dat de Macronie er alles aan doet om het wetsvoorstel LIOT om de pensioenleeftijd van 64 jaar af te schaffen, te censureren! De tweede les is de essentiële noodzaak om ons te ontdoen van onze verraderlijke leiders, dezelfde die in 2008 de Franse stemming vertrapten door het Verdrag van Lissabon op te leggen. Frankrijk wordt al zo lang geregeerd door verraad dat er een einde aan moet komen. De laatste les is de noodzaak om referenda en de RIC opnieuw in te voeren!

Laten we nooit opgeven!

Deze week is de klopjacht op Professor Raoult geïntensiveerd. Een goed teken: de oligarchie probeert de aandacht van de mensen af te leiden, door ze Raoult en zijn behandeling te laten zien, zodat ze niet kijken naar de dramatische gevolgen van de covide injecties die ze de bevolking hebben opgelegd!
Het anti-Raoult offensief is een teken dat de waarheid naar buiten komt en dat de covidisten in paniek raken: de tijd van afrekening komt eraan!

Het verzet houdt stand! Op donderdag 8 juni, om 17.30 uur, organiseren Les Patriotes een grote bijeenkomst voor de Nationale Assemblee (Place E. Herriot) om te eisen dat de parlementsleden stemmen om de pensioenhervormingswet in te trekken! In de zomer van 2022 hielp onze mobilisatie de stemming van de parlementsleden te veranderen en de nieuwe Covid-wet te voorkomen. De val van het systeem is om ons te dwingen thuis te blijven, apart en geïsoleerd. Maar verenigd zijn de Fransen onoverwinnelijk! Welkom in de strijd!Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk