Attentie: dé Pedofielen zijn aan de macht!

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #076


Voormalig VN-directeur slaat alarm: Wereldwijde Elite zijn allemaal pedofielen Op de hoogste niveaus van politiek, financiën en de entertainmentindustrie gebruikt een schimmige cabine van pedofielen hun macht om de ziekmakende misdaden die zij tegen kinderen begaan te verbergen, bericht Thepeoplesvoice. Deze cabal was van plan om de Covid pandemie reeds in 2016 te ontketenen, maar moest deze verplaatsen naar 2020 omdat het winnen van de verkiezingen door Trump geen deel uitmaakte van hun plannen. En dit betekende ook dat de voedsel- en watercrisis die gepland was voor 2020 nu is uitgesteld tot 2025. Maar geloof me niet op mijn woord. Dat was allemaal volgens Calin Georgescu, een voormalig voorzitter van de Club van Rome en een voormalig uitvoerend directeur bij de Verenigde Naties, die een van de best geplaatste en meest spraakmakende klokkenluiders in de geschiedenis van de mondiale elite is geworden. 

Georgescu heeft 17 jaar lang in hoge functies bij de Verenigde Naties gewerkt en met de elite gesproken. Hij heeft verschillende functies bekleed binnen de organisatie, waaronder Senior Fellow, Speciaal Rapporteur en Uitvoerend Directeur. Hij is een echte VN-insider en daarom kunnen zijn onthullingen niet huiveringwekkender zijn. 

Elk jaar raken 8 miljoen kinderen in de wereld vermist en veel van hen komen terecht in de handen van pedofielen uit de elite die de wereld besturen, want zoals Calin Georgescu uitlegt, gebruikt de elite kinderen als een vorm van valuta. 

De implicaties van Georgescu’s beschuldigingen zijn enorm. Ze dreigen onze illusies over machtige mensen, zoals presidenten, royalty’s, Hollywood en degenen die wij het bestuur van onze landen toevertrouwen, aan diggelen te slaan. Deze mensen zouden, volgens de definities van onze juridische en morele systemen, misdadigers zijn die onvergeeflijke misdaden begaan. 

De beschuldigingen van Georgescu hadden niet op een belangrijker moment kunnen komen. Het World Economic Forum roept nu op tot het decriminaliseren van seks met kinderen, met het argument dat wetten tegen de zogenaamde “leeftijdsgrensliefde”, beter bekend als pedofilie, “de mensenrechten schenden”. Volgens Klaus Schwab, wiens World Economic Forum heeft verklaard dat pedofielen niet voor niets in steeds grotere aantallen door de natuur worden geschapen, is de pedofilie-epidemie die de wereld overspoelt een “geschenk van de natuur” aan de mensheid. Volgens een onderzoek document dat tijdens het WEF in Davos werd gepresenteerd, is het pedofielen fenomeen een poging van de natuur om de aarde te reinigen en de “mensheid te redden” van zichzelf. Tot minderjarige aangetrokken mensen hebben veel minder kans om grote aantallen nakomelingen te produceren, volgens academische gegevens, en de zogenaamde “minderjarigen” waarmee zij zogenaamde “relaties” hebben, hebben statistisch gezien minder kans om zelf hoofd te worden van grote gezinnen. 

Dit spreekt het WEF aan en hun visie om de gezinseenheid te vernietigen en de aarde te ontvolken. En nu slaan ze hun slag. Het World Economic Forum heeft samen met de VN regeringen over de hele wereld opgedragen om kinderverkrachting en pedofilie uit het strafrecht te halen. In een nieuw rapport van de Verenigde Naties wordt opgeroepen om wereldwijd alle vormen van drugsgebruik en seksuele activiteit te decriminaliseren – inclusief pedofilie, bestialiteit en incest. Het rapport, geschreven door het Internationaal Comité van Juristen (ICJ), UNAIDS en het Bureau van de Hoge Commissaris voor de Mensenrechten (OHCHR), werd uitgebracht op Internationale Vrouwendag, met als doel “de toepassing van internationale mensenrechten wetgeving op het strafrecht” te begeleiden. Het rapport, dat de “8 maart-principes” wordt genoemd, roept op tot het decriminaliseren van misdrijven die verband houden met drugs en seks, waaronder pedofilie en incest. Volgens de juristen van de Verenigde Naties en het WEF vormen wetten tegen pedofilie een aanval op de mensenrechten van… wacht even… kinderen. 

Dat klopt, volgens de globalistische elite is de toestemmingsleeftijd een discriminerend concept dat kinderen discrimineert die seks willen hebben met volwassenen. 

Nederlandse kabinetsleden sluiten juridisch bindende overeenkomsten met WEF 

Minderjarigen kunnen natuurlijk niet echt instemmen met seks met een volwassene – iets wat deze zogenaamde deskundigen zouden moeten weten. Dit is gewoon weer een kwaadaardig beleid dat door de globalistische elite wordt opgelegd aan de nietsvermoedende burgers van westerse landen. Als u zich afvraagt hoe een volwassene het in zijn hoofd kan halen te beweren dat wetten tegen pedofilie de rechten van kinderen schenden, dan moet u bedenken dat voor de globalistische elite slecht gelijk staat aan goed. En we hebben nu de fase van hun masterplan bereikt waarin ze het ons in het gezicht wrijven. Academici hebben kindermisbruikers geherdefinieerd als minor attracted persons (tot minderjarigen aangetrokken personen) en de bedoeling is natuurlijk om de boodschap over te brengen dat het eigenlijk niet zo erg is. Het is gewoon een ander soort liefde. 

Maak kennis met Miranda Galbreath, een gediplomeerd counselor en seksuoloog die opkomt voor “MAP’s” (minor attracted persons). Zij zegt dat zij “verguisd” en “gemarginaliseerd” worden en niet als pedofielen mogen worden aangeduid. 

Onderstaande video is opnieuw een illustratie van het eindspel van seksueel progressivisme – het opnemen van pedofilie onder de paraplu van LGBTQ+. Kinderen beschermen tegen volwassenen die hen seksueel willen uitbuiten is een fundamenteel menselijk instinct, en het is een nobel instinct, en toch doet de mainstream media haar best om dat instinct te herdefiniëren als een misdaad. En pedofilie is niet het enige taboe dat ze willen doorbreken. Incest staat ook op de agenda van het WEF en ze zijn vastbesloten om het te legaliseren in alle door het WEF geïnfiltreerde landen, te beginnen met Duitsland. Volgens het WEF schenden anti-incestwetten de mensenrechten van broers en zussen die relaties willen aangaan en een gezin willen stichten, en een door de regering gesteunde groep in Duitsland papegaait nu de lijn van het WEF na. 

Calin Georgescu is een moedig man omdat hij de geheimen van de elite aan de kaak stelt. Pedofilie van de elite blootleggen is misschien wel het gevaarlijkste werk ter wereld. Er zijn talloze voorbeelden, maar neem het geval van het internationale Playboy-model Natacha Jaitt, die dood werd aangetroffen enkele weken nadat ze publiekelijk had verklaard dat ze voor haar leven vreesde en “nooit zelfmoord zou plegen”. De 41-jarige verklaarde ook dat als zij onder verdachte omstandigheden dood werd aangetroffen, dit te wijten zou zijn aan haar pogingen om een VIP-pedofielenbende te ontmaskeren. De moeder van twee jonge kinderen beschuldigde hooggeplaatste politici, sportsterren en entertainers ervan betrokken te zijn bij een internationale pedofielenbende, “kwaadaardiger dan je ergste nachtmerries”, die systematisch kinderen ontvoert alvorens hen onder te dompelen in een leven van verdorvenheid en rituele verkrachting en marteling. 

Er is een oorlog gaande en de elite en hun marionetten in de politiek en het amusement worden met de dag wanhopiger om iedereen die hun agenda aan de kaak stelt te verpletteren. 

Het is belangrijker dan ooit om voet bij stuk te houden en te weigeren uw geboorterecht over te dragen aan de globalistische elite. 

UN Executive Director Blows Whistle: Global Elite Are ALL Pedophiles ©Thepeoplesvoice.

Reactie.

Al Jaren ben ik bezig pedofiele politici en andere figuren die een “belangrijke “plaats innemen in onze samenleving te ontmaskeren. Dit omdat ik denk dat pedofilie niet thuishoort in een menselijke samenleving. Pedofielen zijn volgens mij figuren die macht willen uitoefenen op mensen die zwakker zijn dan de pedofiel. Het is dus een soort zwakheid die gecompenseerd wordt door op een laffe manier zwakkere die zich niet kunnen verdedigen seksueel te overheersen. 

Er is dus nergens een gelijkwaardigheid.

Zelfs bij apen komt het zelden voor dat kinderaapjes door oudere apen verkracht worden. Maar ook daar kan het voor komen dat er oudere apen zijn die hun macht willen uiten door kleine onvolwassen aapjes te verkrachten! Vaak wordt dit voorkomen omdat de andere apen in de groep dit bestraffen door de verkrachter uit de groep te verstoten! Maar wanneer we dieper kijken naar de beweegredenen van de pedofiel zijn we dat er ook narcistische en psychopathische trekken aanwezig zijn. Dat komt omdat de pedofiel geen gevoel heeft wat ze de kinderen  aandoen. Ze denken soms zelfs dat ze van de kinderen houden. Maar weten niet echt wat houden van inhoudt en verwarren dit met andere gevoelens die bij hen opkomen. Ergens in hun weten is er een soort alarmbel die iets aangeeft maar die direct wordt omgezet naar iets dat ze kunnen relateren aan een ander gevoel als vervanging. Dit is trouwens iets dat psychopaten altijd doen om niet met zichzelf in de knoop te komen. Het ego van de psychopaat neemt het over van het gevoel. Op zo’n moment werkt het reptielenbrein op volle toeren om alle verdere gevoelens te onderdrukken. 

Het is bijna niet te beseffen dat er jaarlijks miljoenen kinderen verdwijnen. De Russische troepen hebben duizenden kinderen gered die in Oekraïne werden misbruikt. Maar het is niet allen seksueel misbruik dat gebeurt tegen deze onschuldige kinderen. Er worden kinderen ritueel gedood. Veel kinderen sterven doordat hun organen geoogst worden. Het is natuurlijk verschrikkelijk dat een groot deel van de wereldbevolking  geleidt wordt door figuren die de macht hebben dit te doen. Helaas weten te weinig mensen dat dit gebeurt! En horen ze hiervan dan kunnen ze niet geloven dat er leidende figuren zijn die dit doen. Het geloof in politici en het vertrouwen is nog steeds erg groot. Dat komt ook omdat mensen vanaf hun kind zijn het vertrouwen dat ze hebben in hun ouders wordt voortgezet naar het vertrouwen in politici. Maar hebben politici recht op dit vertrouwen?     

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk