WHO voorspelt nog gevaarlijker virus dan Covid 19, … maar, …


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #075


WHO staat op het punt een nog dodelijker virus dan C19 vrij te laten? Oké, zo lees ik de kop! WHO waarschuwt dat publiek zich moet voorbereiden op ziekte ‘nog dodelijker’ dan Covid Slay News “Het hoofd van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft gewaarschuwd dat het publiek zich moet voorbereiden op een nieuwe ziekte die “nog dodelijker” is dan Covid. WHO-directeur-generaal 

Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus gaf de waarschuwing maandag af op het forum van de Wereldgezondheid vergadering, schrijft Peter Halligan. Volgens Tedros kunnen de regeringen wereldwijd niet het risico nemen dat de dreiging van een nieuwe volksgezondheid crisis ” in de toekomst” ligt, en benadrukte hij dat het volgende “dodelijker” virus op komst is. Hoewel de donkerste dagen van de pandemie achter ons liggen, beweert Tedros ook dat een Covid-variant met het vermogen om de wereld naar de afgrond te sturen nog steeds kan ontstaan. 

Tijdens het globalistische evenement in Genève, Zwitserland, zei Dr. Tedros: “De dreiging van een andere variant die nieuwe pieken van ziekte en dood veroorzaakt, blijft bestaan. “En de dreiging van een andere ziekteverwekker met een nog dodelijker potentieel blijft bestaan.” 

In mijn dagen op de investerings- en bankmarkten bestond er een uitdrukking “talking your book”. Dit betekende dat slechts één kant van het verhaal werd gepresenteerd en die kant kwam de persoon die sprak ten goede. Het belangenconflict is hier duidelijk. Tedros en zijn soortgenoten krijgen miljarden betaald om “hun boek” te verdedigen. Zij profiteren van het liegen, bedriegen en stelen van andermans geld. En ze vinden niets van nalatige moord op miljoenen. 

Welke straf verdienen deze figuren? 

Touwen en valluiken zijn veel te laat. In de hete zon gespietst naast nesten van vuurmieren, bedekt met honing, zou een miljoenste deel van de veroorzaakte schade vergoeden.  ©Peter Halligan. 

Reactie. Het is wel erg toevallig dat Bill Gates al eerder dit jaar waarschuwde voor een nog gevaarlijker virus dan Covid 19. Bill Gates betaalt jaarlijks ongeveer 600 miljoen dollar aan de WHO. Nu kan je denken dat dit toch een mooie schenking is voor de gezondheid van de wereldbevolking! Maar het zit iets anders in elkaar! Bill Gates betaald hier voor een grote invloed in de zeggenschap over het reilen en zeilen van de WHO. Als Bill Gates dus zegt dat er een pandemie komt die erger is dan de vorige, dan moet Tedros dit nog eens herhalen omdat Bill niet zo duidelijk op de voorgrond wil treden als de werkelijke baas van de WHO. Bill Gates heeft verschillende laboratoria waar hij druk is om wetenschappers eiwit constructies te laten maken die in de onwetende mensenwereld virussen worden genoemd!

Eenmaal in een gastheer kunnen deze eiwit structuren (deze eiwitten kunnen in laboratoria op bepaalde manieren met elkaar verbonden worden waardoor ze verschillende functies kunnen krijgen wanneer ze terecht komen in levende wezens en daar hun werk doen). Veranderingen in deze eiwitten die op een natuurlijke manier tot stand komen hebben echter veel langere tijd nodig om te veranderen. Maar dat kan wel! In laboratoria is het mogelijk binnen korte tijd deze eiwitten aan elkaar te knopen. Maar zelfs dan is het nog niet zeker wat deze eiwitten voor ziekten kunnen veroorzaken. Dat kan men wel nagaan in dezelfde laboratoria door ze te plaatsen in levend weefsel of te injecteren in muizen om te kijken welke organen worden aangetast en welke schade er kan worden aangericht. Het is volkomen zinloos dit de wereld in te sturen als er geen enorme winsten mee gemaakt kunnen worden. Want alleen aan zieke mensen kan je veel geld verdienen wanneer je zegt dat ze  b.v. door vaccinatie gered kunnen worden! En wat die vaccins verder in het lichaam doen weten alleen de wetenschappers die dit ontwikkelen.

En daar komt Bill Gates weer op het podium door te investeren in de makers van de vaccins. Dus Bill laat (virussen = eiwitstructuren) maken die hij de wereld schenkt, en investeert vervolgens via aandelen in de makers van vaccins.                                                                                               

Er zijn berichten dat Bill een rendement heeft behaald van 20.6% op de Covid 19 vaccinaties. Want Bill schept ook graag op! Bill is dus van computers overgegaan naar mensen! Want zowel met de computers als met mensen waren de virussen alleen maar om er veel geld mee te verdienen! En daar weet Bill alles van !!!  

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk