Waarom Nederland niet toonaangevend is in de vrijheidsstrijd?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #074


Nederland is met zijn paarse kabinetten beleid wellicht zo afgestompt geraakt in het ‘water bij de wijn doen’ handelen dat die mentaliteit ook hoogtij viert onder de bevolking?


Als je weet hoe dat werkt om mensen af te stompen is het niet zo moeilijk om te zien. Een proef ballonnetje wordt via de media gelanceerd, via de sociale media worden volautomatisch de reacties in kaart gebracht. Vervolgens worden de zelfde plannen gelanceerd met zorgvuldig gekozen woorden en miniem onbetekenende wijzigingen die de burgers zelf hebben aangedragen en het plan wordt op nieuw gelanceerd en aangenomen. Eh Voilà. Het eind resultaat is het zelfde. 

Een mooi voorbeeld van die manipulatie in omgekeerde volgorde. 

In Griekenland werden de lage pensioen leeftijden tot schande gemaakt tijdens de financiële crisis aldaar. Dat de Grieken veel meer werkuren per jaar draaien werd even buiten beschouwing gelaten. 

Wat is het gemiddeld aantal werkuren per week in Nederland ten opzicht van andere landen? NL 30,6 per week, het laagste aantal uren in de EU. In Griekenland is dat 42,1, wat het hoogste is van de EU. Maar dat zijn de gemiddelde cijfers, velen hebben twee of drie banen en deze zijn dan qua lichaam en gezondheid vaak ook eerder arbeidsongeschikt. Vergelijkbaar met bouwvakkers die veel zware lichamelijke arbeid hebben verricht.

https://gemiddelden.nl/werk/gemiddeld-aantal-werkuren-per-land/

Nederlanders werd een rad voor de ogen gedraaid en de slechte Griekse economie werd als voorbeeld gesteld met o.a. opnieuw de pensioen verhogingen en uitkleding van de vergoedingen. Nu in Frankrijk de mensen op hun strepen gaan staan en vechten voor hun rechten lopen de Hollanders te mekkeren dat het onderhand wel eens tijd gaat worden dat de Fransen buigen. Oeps denk ik dan, waarom zouden ze, jullie hebben je laten bekopen met de paarse pensioenafspraken, jullie (ik ook) zijn bestolen. Nu ik al weer een tijd in Frankrijk woon en met het Franse verzet optrek begrijp ik dat veel beter dat ik ook bestolen ben nu ik pas op 69,5 jaar mijn volledige pensioen beurde. 

Nu ik inzicht heb in de Franse en Nederlandse mentaliteit zie ik de verschillen qua strijdlust.

Op elk stadhuis staat de leus “liberte, egalite, fraternite” ‘vrijheid, gelijkheid & broederschap’. Een leus die bij elke protest manifestatie in koor gescandeerd wordt, en iedereen doet mee. Ik kan die mentaliteit wel waarderen. De negatievelingen zeggen dat demonstreren geen nut heeft, maar waarom staat het pensioen hier dan op 62 en wordt de niet democratisch verorderde 64 jaar niet erkend. Waarom liepen er 10 jaar gelden een handjevol mensen te demonstreren en nu vaak een miljoen mensen tegelijk of meer en soms zelfs in 330 plaatsen tegelijk. De bewustwording en eensgezindheid, die broederschap juist ja, is vele malen groter. In de geschiedenis heeft het Franse volk bewezen niet te buigen voor een dictator zoals nu Macron.

Aan de andere kant van de oceaan in Amerika, daar verwacht ik een evenzeer grote inzet. Het land der gewapende, gewapend met strijdlust en wapens. Het Tweede Amendement van de Amerikaanse Grondwet garandeert het recht van het volk om wapens te houden en te dragen voor zelfverdediging.

Vele jaren van valse vlag aanslagen met als doel de bevolking te ontwapenen waren niet alleen totaal vruchteloos, sterker nog, het leverde een sterke stijging op in de bewapening. Men heeft totaal geen vertrouwen in de huidige overheid, het linkse bestuur. Trump wordt op handen gedragen onder het wakkere deel van de bevolking. En vergis je niet, het Biden bewind heeft velen tot inkeer gebracht en een ruk naar rechts doen maken. Niet alleen is het volk gewapend, met de militaire inzet over de gehele wereld zijn nergens zoveel burgers te vinden met militaire expertise en ervaring die weten hoe te handelen.

Kijk je dan wat er verder in de gehele wereld de afgelopen drie jaar heeft plaatsgevonden dan zijn het in Nederland relatief gezien maar een handje vol mensen die in verzet kwamen, die van de bank af kwamen in ons polder landje. Kijk je dan dat politiek gezien ‘de polder regering’ het lage land als rolmodel hebben uitgeleverd aan de WEF Deep State, dan is het verzet helemaal te zielig voor woorden. In het Engels vernederend ‘couch potatoes’ genoemd. Zitbank aardappelen, iemand die op een passieve manier televisiebeelden consumeert. Hij of zij ligt languit op de sofa, bierblikjes en junkfood binnen handbereik, desnoods bereid om naar het testbeeld te staren.

Samenvattend, als er een vrijheidsstrijd aan het ontstaan is, aan het ontketenen, dan denk ik zeker niet aan NEDERLAND als eerste land maar eerder als hekkensluiter. Mike kwam bij aflevering 364 van dotcom radio ook tot deze conclusie die ik geheel onderschrijf. 

Nederland niet toonaangevend is in de vrijheidsstrijd?

Ik denk eerder dat het aantal lafaards en NSBers de algemenen mentaliteit heeft aangetast als een dodelijk kanker gezwel in de hersenen. Dé Nederlanders die altijd hun woordje klaar hadden maar nu aan de stamtafel niet eens meer de situatie in de wereld bespreekbaar maken. Ja gezelligheid is troef, maar het heeft ook een wig gedreven tussen het bewuste deel van het volk en de black magic, zwarte magie zombies. 

Is dit als een belediging bedoeld?

Eigenlijk wel, in een ultieme poging nog wat mensen bij de les te krijgen. Door zoveel mogelijk mensen te irriteren zodat ze als verzet gaan nadenken over mijn woorden om er achter te komen dat ze iets doms gedaan hebben in het slaafs volgen van het vaccinatiebeleid en daarmee hun leven op het spel hebben gezet of reeds dood / ziek zijn. De gevolgen zijn grotesk en niet in te schatten wat de korte en lange termijn gaat betekenen, wat hen nog voor levensreddende mogelijkheden resten. Allemaal vraagtekens die ik ook niet weet maar wel een nog ‘mogelijke richting’ kan wijzen.  

En dit zijn slechts de eerste effecten van het vax, de hartaanvallen, later komen de kanker en immuunsysteem gevallen pas in beeld in de stats van ’22 & ’23 en verder, …Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk