Nederlandse oorlogspropaganda


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #073


Een Russische tank afgelopen week in Amsterdam als teken van overwinning op de Russen …. Want u zult geloven dat de Russen geen schijn van kans hebben in de strijd tegen Oekraïne. Sterker nog, de oorlog is al gewonnen door de Oekraïners ….. volgens de staatstelevisie.


Ik heb plaatsvervangende schaamte voor oorlogshitsers als de Halsema’s van deze wereld. Halsema die een weerzinwekkende speech houdt met wat klapvee eromheen naast de Russische tank. Weggemoffeld uit de geschiedenis op een schofterige manier dat het de Russen waren die WO2 beëindigden. Maar ach we herschrijven gewoon de geschiedenis en zorgen daarmee dat we als het beste jongetje uit de klas overkomen. Het zal weer vele harten ontroerd hebben die aanblik van een Russisch wrak van een tank op tournee door Europa, want zie je we verslaan die smerige Russen. Zelf hebben we al ons kruit verschoten, hebben geen kogels meer, tanks uit het jaar nul maar die ene tank toont de overwinning. Die achterlijke Yoeri Albrecht die op de staatstelevisie waarschuwt dat we de democratie moeten beschermen…maar…

NIET DOOR HET HELE HAAGSE CORRUPTE ZOOITJE NAAR HUIS TE STUREN, NEE WE MOETEN MOSKOU BUITEN DE DEUR HOUDEN!

Toneelstukje van Kaag die bij College Tours emotioneel wordt omdat haar kinderen willen dat ze stopt met de politiek vanwege alle bedreigingen. Tja, deze duivelse heks zal je moeder maar wezen, huilt droge tranen! Helaas het volk pakt ze weer in met dit toneelstukje!

https://t.me/klokkenluiders/59728

Engeland moest zo nodig wapens met verarmd uranium naar Oekraïne sturen.  De Russen bombardeerden deze wapenopslag en weer schieten we onszelf giga in de voeten want een giftige wolk van verarmd uranium trekt nu over Europa heen. En de MSM is stil want wederom een slag in de bek voor de westerse leiders dus doofpot.

Tegenwoordig ben je volgens de AIVD een gevaar omdat je anders denkt dan de overheid eist. Slaat de paniek toe bij de westerse dictators ….. zien ze het ontwaken van de massa waar de woede zeker zal en gaat toenemen. Kwestie van tijd en de lont ontvlamt. Daarom moet Erik Akerboom de directeur van de AIVD WAARSCHUWEN VOOR EEN GEVAARLIJKE GROEP Nederlanders, de groep die juist geen oorlog willen maar toch extreemrechtse gevaarlijke denkers zijn. De zogenaamde complotdenkers die het corrupte spel doorzien van de overheid en doorhebben dat de overheid een pact heeft gesloten met de duivel.

WHO en WEF dus politici landverraders zijn.

COMPLOTTEN DIE STUK VOOR STUK UITKWAMEN OF OVERDUIDELIJK IN ONTWIKKELING ZIJN. Zeer gevaarlijke ophitserij wat de AIVD hier doet om een bevolking tegen elkaar op te hitsen. Dat een Akerboom zich hiervoor laat lenen geeft aan dat het een knecht van de macht is. Walgelijk!

Gelukkig komt steeds meer aan het licht, de waarheid is uiteindelijk niet te stoppen. Politici zijn was ooit een respectabel beroep maar nu verworden tot een corrupte beerput!


Duidelijke woorden van Poetin over het verval van het westen. Besef wel dat het dankzij het geduld van Poetin is dat er nog geen bommen over en weer gaan tussen het westen en Rusland. Poetin heeft herhaaldelijk aangegeven geen belang te hebben om het westen binnen te vallen.

https://t.me/bioclandestine/1755Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk