Twitter uit EU Disinfo Act

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #072


EU-ambtenaren zijn zeer boos nadat Twitter heeft besloten af te zien van de vrijwillige “gedragscode desinformatie” van het blok die andere grote platforms hebben toegezegd te steunen.


Bron artikel Activist Post:
EU Official Threatens Twitter For Pulling Out Of Anti-Disinfo Pact

“Je kunt vluchten, maar je kunt je niet verbergen”, twitterde Europees commissaris Thierry Breton onheilspellend.

Twitter zal vanaf 25 augustus wettelijk verplicht zijn om “desinformatie te bestrijden” in de EU, verwijzend naar de Digital Services Act – een reeks nieuwe social media-regels die boetes tot 6% van de jaaromzet van een bedrijf omvatten.

De gedragscode inzake desinformatie is een vrijwillige reeks regels die het volgen van politieke reclame omvat, het stoppen van het te gelde maken van desinformatie (zoals Covid afkomstig uit een lab? Vragen over de effectiviteit van vaccins? Hunter Biden’s laptop? Maskers? Joe Biden die “waarschijnlijk ongepast” doucht met zijn dochter?).

Twitter is een van de acht sociale media platforms die onder het toepassingsgebied van de DSA vallen – waaronder Facebook, TikTok, YouTube, Instagram, LinkedIn, Pinterest en Snapchat.

Breton heeft gedreigd Musk persoonlijk ter verantwoording te roepen als hij zich niet aan de regels houdt.Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk