Vaccinatieschade Omertà: Het Franse verzet noemt het bij de naam!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #071


Vandaag is er in Parijs een grote demonstratie die juist dit onder aandacht wil brengen, de vaccinatieschade Omertà, niet zo zeer bij de politiek maar de gehele bevolking zodat ze bij de volgende pandemie niet meer zo slaafs en onnadenkend hun mouw oprollen.


Wikipedia: Omertà, Italiaanse uitspraak: is een Zuid-Italiaanse zwijgcode en erecode en gedragscode die belang hecht aan het zwijgen bij ondervraging door autoriteiten of buitenstaanders; het niet meewerken met autoriteiten, de overheid of buitenstaanders, vooral tijdens strafrechtelijk onderzoek; en het moedwillig negeren en in het algemeen vermijden van inmenging in de illegale activiteiten van anderen (d.w.z., geen contact opnemen met de politie of de autoriteiten wanneer men op de hoogte is van, getuige is van of zelfs slachtoffer is van bepaalde misdaden). Het is ontstaan en blijft gebruikelijk in Zuid-Italië, waar banditisme of struikroverij en criminele organisaties van het maffia-type (zoals de Camorra, Cosa Nostra, ‘Ndrangheta, Sacra Corona Unita en Società foggiana) lang sterk zijn geweest. Soortgelijke codes zijn ook diepgeworteld in andere gebieden van het Middellandse-Zeegebied, waaronder Malta, Kreta in Griekenland, en Corsica, die alle een gemeenschappelijke of vergelijkbare historische cultuur delen met Zuid-Italië.

MAAR NU IS HET DE OVERHEID, …

De overheid in de rol van de medische maffia die een Omertà hebben afgeroepen over de vaccinatiedoden en slachtoffers. 

Dat was niet zo moeilijk want alle betrokkenen worden aangestuurd vanuit BlackRock & Vanguard en die op zijn beurt staan weer onder controle van de Deep State, de grootste maffia organisatie ter wereld. Hoe dat precies zit wordt duidelijk in de video van Tim Gielen

Dit is zo’n onderwerp dat in het verleden al aan meer als 100 artsen en wetenschappers het leven koste die onderzoek deden naar het stofje nagalase in vaccinaties. Daar berichte ik al in 2018 over

In de politiek weigeren ze voor de camera vragen te beantwoorden over vaccinatieschade en de miljoenen doden. Wettelijke WOB verzoeken [Wet Openbaar bestuur] worden gewoon genegeerd in het Engels de Freedom of Information Act, ook daar is de Omertà zwijgplicht van kracht.

De wereldwijde media doen er even zo vrolijk aan mee door te zwijgen met voorop zoek gigant Google die vele ‘besmette’ zoekresultaten laat verdwijnen naar pagina 4 of lager waar niemand meer komt. De gericht zoeken tussen aanhalingstekens “zoek specifiek deze woorden” werkt niet meer bij de “besmette” woorden. 

“Plaats dan je zoekwoordencombinatie tussen aanhalingstekens of zet er een plus-teken voor. Bijvoorbeeld The office, aflevering +1 of “The office, aflevering 1’’. Zo geef je bij Google aan dat het woord of cijfer belangrijk is en niet genegeerd mag worden”.

Maar in tegenstelling kan ik met jaren spitwerk ervaring steeds minder gevonden krijgen. In Google en alle zoekmachines die gebruik maken van “powered by Google” ben ik verbannen naar pagina 4 met zoeken op naam. freespoke geeft een nul resultaat en uitgerekend onze Russische vrienden op Yandex tonen de gewenste resultaten !!

Waarom neem ik als voorbeeld op mijn eigen naam zoeken? Dat heb ik de laatste weken op vele zoekmachines onderzocht sinds ik ontdekte dat er een Google Schaduw Ban ligt op mijn naam. Een reken maar dat er dan geen van de 3500 artikelen op de site hoog scoren in de top 10, essentieel om gevonden te worden. 

Vroeger, met meer als 50 zoekmachines deed ik veel werk om hoog in de zoek resultaten te komen. Gezien worden is namelijk bezoekers. Nu is mijn advies; “Doe zelf je onderzoek”, een loze opmerking geworden nu de censuur het zoeken tot een zeer intensieve taak maakt en vaak onbegonnen werk als je een naam vergeten bent zoals het hierboven omschreven “nagalase’. Dat leverde mijn ruim een uur werk op om via, via die naam naar boven te toveren en zo op mijn eigen site weer te kunnen vinden.

De media hebben een “Omertà”, uitgeroepen over levensreddende informatie wat gelijk staat aan moord met voorbedachte het rade. Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk