Parijs: “V” Bijwerkingen: de omerta doorbreken! Zaterdag 27 mei 14.00 uur Port Royal


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #070


Zaterdag gaat het alweer gebeuren een grote demonstratie in Parijs, en dat terwijl er geen dag voorbij gaat of er zijn wel ergens lokale verzet acties waar het er niet altijd vreedzaam aan toe gaat. Vandaag geven we de pen weer aan het Franse verzet. – HM


Door: Florian Philippot, Président des Patriotes.

Dames en heren, beste patriotten,

Alles is duidelijk voor wie het wil zien. Deze week heeft een lawine van informatie het globalisme en zijn smerige plannen blootgelegd. Enerzijds kondigde de regering de schandelijke opoffering aan van SNCF-Fret om te gehoorzamen aan de dictaten van de Europese Commissie. Tegelijkertijd zagen de Fransen tot hun verbazing dat Zelensky de vliegtuigen van de Franse Republiek als taxi’s gebruikte, met name om naar Japan te gaan waar de G7 een oorlogsboodschap verkondigde! Dit is de betekenis van de Amerikaanse aankondiging om gevechtsvliegtuigen naar het Oekraïense regime te sturen. Het globalisme voedt zich met oorlog: we zullen vrede hebben als we een vrij land zijn!

Tot slot heeft de WHO er deze week op gehamerd dat zij zo snel mogelijk een juridisch bindend mondiaal verdrag over pandemieën wil aannemen, waardoor de farmaceutische bedrijven en lobby’s de sleutels tot de gezondheid in handen krijgen.

Het is er allemaal, voor onze ogen,
en miljoenen Fransen zien het elke dag!

Maar voor het systeem gaat het niet van een leien dakje! De strijd is duidelijk aan de gang, omdat een kritische massa van de Fransen wakker is geworden … door het verzet!

Het zijn er natuurlijk nog niet genoeg, maar laten we niet vergeten dat het bewustzijn in vergelijking met een jaar of twee geleden enorm is toegenomen! Ik feliciteer de patriotten activisten die op dat terrein elke dag opmerkelijk werk verrichten om dit te verwezenlijken. Kijk maar hoe de Macronisten in paniek zijn over het LIOT-wetsvoorstel om de pensioenleeftijd van 64 jaar in te trekken! U kunt ook zien hoe het debat over de bijwerkingen van Covid-injecties over de hele wereld explodeert en hoe collectieve rechtszaken worden georganiseerd. In Frankrijk wordt dit onderwerp nog steeds ontkend en verzwegen, wat onaanvaardbaar is. Daarom komen Les Patriotes naar Parijs op zaterdag 27 mei (14.00 uur, Port Royal) voor de eerste grote nationale demonstratie over de bijwerkingen! Enkele grote namen zullen aanwezig zijn!

NATIONALE DEMONSTRACTIE “Bijwerkingen: de omerta doorbreken! Zaterdag 27 mei PARIJS 14.00 uur Port Royal (RER)

Houd stand, verenig u en win! Hartelijk dank aan degenen onder u die nu lid worden van Les Patriotes, hun jaarlijkse lidmaatschap opnemen of een donatie doen om de beweging te steunen (zie voor al deze zaken de links aan het einde van deze e-mail). We hebben geen enkele euro overheidssteun ontvangen en de acties die we overal organiseren zijn erg duur, zeker met de inflatie! Lidmaatschappen, verlengingen en donaties zijn voor 2/3 belastingvrij: maak er het beste van! Hartelijk dank voor uw onmisbare steun aan de zaak!

Het is de moeite waard om door te gaan met het goede werk! Ik was verheugd te mogen spreken op de 100ste bijeenkomst van de Onafhankelijke Wetenschappelijke Raad vorige week in Saintes: het grote succes van de bijeenkomst en de warme, strijdlustige sfeer die er heerste hebben mij gesterkt in mijn overtuiging dat niets de stoomwals van de Waarheid zal stoppen!

Loskomen van de EU, de NAVO en de agenda van Davos, een humane wereld opbouwen, een vrij, rechtvaardig, mooi, krachtig en vreedzaam Frankrijk – dat is de andere naam voor de strijd tegen de globalisering! De andere naam voor de strijd voor bevrijding die we allemaal samen voeren! De andere naam voor de waarheid. Voor ons en de komende generaties: welkom in de strijd!Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk