Mijn moederhart huilt!

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #069


De VN en WHO hebben besloten om pedofilie straffeloos te stellen en geven instructies aan scholen hoe kinderen moeten leren wat seks is en dat het normaal is dat vieze vunzige mannetjes aan hun lijfjes zitten.


Laat dit is bezinken en bedenk dan ook dat deze clubjes in samenwerking met het WEF mannen als Orban en Poetin wegzetten als dictators want die verbieden dit misbruik met kinderen en die staan als een rots voor het traditionele gezin. 

En deze landen beschikken nog over een echte man … bij ons moeten de man en vrouw verdwijnen en samensmelten tot een niet serieus te nemen gedrocht waar zonder twijfel een zwaar psychische stoornis achter zit.

Bedrijven als Adidas en Nike doen mee met weerzinwekkende reclames waar mannen in een roze badpak met een bobbel in de broek maar verder totaal verwijfd worden afgebeeld. De vrouwensport is naar de verdommenis geholpen door verbouwde kerels deel te laten nemen in de vrouwen competities. En het leger in de westerse landen voeren de regenboog vlag … stoer.

Gelukkig valt het legaliseren van pedofilie bij veel westerlingen verkeerd en overspeelt de VN en WHO hopelijk hun rol hierin. Het toont maar aan hoe een duivelse satanische organisatie het is.

Laat tot je doordringen dat juist in de westerse landen enorm veel kinderen verdwijnen en de kinderhandel voor organen en de seksindustrie juist hier enorm veel slachtoffers onder de kinderen maakt. Nogmaals het bewijs geeft Roelie Post een zeer dappere vrouw die binnen de EU enorm werd tegengewerkt en bedreigd omdat zij opkomt voor het kind!

Zelf heb ik Nederland drie jaar terug verlaten en leef een simpel bestaan in Frankrijk de Nièvre op het platteland. Volgens Parijzenaars het meest achtergebleven en armste gebied van Frankrijk. Welvaart floreert hier inderdaad niet maar wat geniet ik van de eenvoud en de hartelijkheid en merk ik niets van het chauvinisme waar de Fransen zo om bekend staan.

Zijn mijn kleinkinderen hier in leeftijden onder de tien zie ik ze genieten van de rondlopende kippen en hoe spannend of de kipjes een eitje hebben gelegd. Onder de indruk van de kolossale stier en de vleeskoeien die hier volop de ruimte hebben. De koeien staan zomer en winter buiten en zo nieuwsgierig ze zijn, komen ze ons  observeren wat wij mensen doen daar in de wei. De kinderen kunnen ongestoord rondlopen tussen de weilanden door en als hoogtepunt poep halen bij de boer. Tuinhandschoenen aan, die ik voor ze koop op maat, en met twee handen grijpen in de koeienmest tot de bak gevuld is en door al deze nieuwe gebeurtenissen is de laptop plus tv van ondergeschikt belang …… ze talen er niet naar. Een kampvuur maken en marshmallows roosteren en heerlijk vies worden.

Hier heb ik vrienden waar ik in joggingbroek welkom ben en zelfs mijn rubberen laarzen worden niet met minachting bekeken en dan zitten we aan de keukentafel vol gezelligheid en warmte te pimpelen. En praten we uiteraard over het weer altijd een belangrijk onderwerp vanwege onze groentetuinen want we willen allemaal van die chemische supermarkt zooi af en werken allen aan een biologische groentetuin.

Sta ik daardoor buiten de wereld … nee zeker niet.

Ik volg het nieuws zeer intensief en zo volgde ik ook een gesprek wat ging over de zuidelijke Europeanen en de noordelijke. De zuidelijken genieten veel meer van het leven, van hun familie en nemen daar de tijd voor. Ze vinden een mooi huis, dure auto doorgaans minder belangrijk dan het sociale leven, dus pakken ze liever een terrasje.

De noorderlingen werken zich kapot want hun huizen zijn nooit mooi en groot genoeg en een auto ouder dan twee jaar is armoe. In tegenstelling tot de zuiderlingen betalen de noorderlingen zich blauw aan belastingen en hebben niet door dat het geld waar ze een maand hard voor werken binnen een dag al weg is aan hypotheek, verzekeringen en overige vaste lasten zodra deze maandelijks worden afgeschreven en kijken op de eerste van de maand alweer verlangend uit naar het volgende loonstrookje. En hoe hilarisch dat de zuiderlingen de meeste schulden maken en wij noorderlingen daar de zorg voor dragen. Want gaat het zuiden koppie onder dan verzuipen wij keihard mee.

Met alles wat ik nu om mij heen zie gebeuren, een gebeuren waar het merendeel werkelijk geen benul van heeft, werk ik hard aan een andere manier van leven. Waarin ik mij fysiek en mentaal voorbereid op andere tijden … want die gaan er komen. Voorbereidingen door een groentetuin te hebben, kippen en hopelijk nog een geit. Zorgen voor een betrouwbaar netwerk, vrienden maken.

Ik heb mijn waterput en mij goed bevoorraad met houdbaar voedsel en water. Mijn familie is groot dus heb wel wat nodig. Dus ook een flink aardappelveld aangelegd.

Had ik er verstand van … nee nul verstand van maar op het juiste moment komen er de juiste mensen op je pad die je daar op geweldige wijze in scholen en in meenemen. Mentaal jezelf harden en voorbereiden op slechtere tijden en weten wat er gaande is, maakt je sterk. Want een slimme meid is op haar toekomst voorbereid.

Aan het eind van de Tweede Wereldoorlog werden mensen hardhandig wakker want ineens werden ze met een keiharde waarheid geconfronteerd … onder hun wegkijkende ogen waren miljoenen gemartelde en of gedode joden, verzetsstrijders en gehandicapten vermoord. Wat de massa weigerde te geloven bleek waar. Dit lot wacht velen die nu weigeren de realiteit onder ogen te zien. Een realiteit die nauwelijks te bevatten is maar wel gebeurt!

Want jij gelooft echt dat de politiek duizelingwekkende miljarden gaat uitgeven om toekomstige generaties te redden door honderden miljarden te stoppen in klimaat, erger die miljarden hebben we niet eens. Denk je echt dat deze politici niets kunnen doen aan de miljoenen invasie van gelukszoekers die onze samenleving totaal ontwrichten. Ik ben niet tegen vluchtelingenhulp maar wat er nu gaande is heeft niets van doen met opvang van ontheemden maar is een georganiseerde omvolking!

Deze zittende regering, zowel in Nederland als de EU is zo ongelooflijk incompetent en zo gevaarlijk en voeren wetten uit die de democratie volledig onderuit haalt. Een regering die bij het invoeren van wetten de coalitie en de bevolking uitsluit, schimmige bijeenkomsten bijwoont zoals het WEF of de Bilderberg conferentie waar nul transparantie is.

Die artsen en wetenschappers opsluiten om hun mening, zoals Jan Bonte en Willem Engel. Dat zijn er maar twee ze zijn bekend maar er zitten echt te veel politieke gevangenen, en nee, niet in Rusland maar in ons Nederland.

De vrijheid van meningsuiting is zwaar onder druk gekomen want een tegengeluid mag niet meer, er is nog maar een waarheid en dat is wat de regering zegt. Verkondig je een ander geluid dan ben je een fascist en extreem rechts. Dus een gevaar voor de democratie wat verbannen moet worden van internet en als het ff kan opsluiten. Dit is de wereld op zijn kop. En neem van mij aan dat censuur op grote schaal toegepast wordt door onze overheid.

Een voorzitter van de EU die middels schimmige sms’jes voor miljarden aan prikkies koopt en nu weer een paar miljard moet betalen aan Pfizer voor het niet afnemen van bestelde prikjes. De prikbereidheid neemt namelijk flink af.

Habeck, de Duitse minister die warmtepompen verplicht stelt die, let wel, zijn familie verkoopt.

AIVD tipte de CIA over de Russia gate die nu, zo blijkt uit het Durham rapport, totaal verzonnen is.

Eerst Hugo de Jong 5 miljard kwijt en nu ook Kuipers 5 miljard zoek en dan heb ik het maar even niet over de verloren miljoenen bij Jette met zijn Gazprom actie en Kaag die nu door de Rekenkamer op de vingers is getikt over een waardeloze niet sluitende begroting. Deze regering heeft zonder overleg 20 miljard uitgegeven. Hoe graag we ook willen wegstemmen is niet mogelijk want ze hebben de meerderheid en eigenlijk een bizarre regeling dat een zittende niet functionerende regering mee mag stemmen. En jezelf wegstemmen no way.

Maar niet getreurd, we voeren nog wat meer belastingen in en doen de eigen woning naar box drie, verhogen ook nog even de zorgpremie en halen nog meer vergoedingen uit het zorgpakket want ach Jan de Hollander zit er niet zo mee, die werkt wel door. En als de overheid het wil tot zijn zeventigste. Veel te weinig zijn op de hoogte wat de WPG of de afgestofte wet verplaatsing bevolking voor impact zal hebben en waarom deze wetten er moeten komen.

MACHT

Ons pensioen gaat dankzij een stel randdebielen op de schop en deze idioten hebben de pensioenpot overgedragen aan de Blackrocks, die beleggen nu ons geld. Er verdwijnt nog steeds geld uit de pensioenpot. Een detail van zuiverheid wat de nieuwe belastingwet betreft, politici blijven onder de oude regeling vallen.

De klimaat gekte kent ook geen einde.

Helaas is het tegen dovemansoren maar met het klimaat is niets mis en stikstof en CO2 zijn verzonnen door een stel krankzinnigen. Net zoals ooit de zure regen en de ozonlaag. Het is een middel om de mens maar in angst te houden en te kneden tot willoze schapen.

Twee koeien in de wei gaan het maximum worden. Het land moet nog meer klimaatvriendelijk en dus bedacht Timmermans deze week nog meer maatregelen waardoor het halve land ten onder moet gaan aan maatregelen.

MAAR NIET OM DE NATUUR TE REDDEN MAAR OMDAT DE TRISTATECITY  ER MOET KOMEN. BETONBLOKKEN OM ONS MENSEN IN WEG TE STOPPEN EN ZE OP TE SLUITEN ALS BESTUURBARE WILLOZE, GESLACHTSLOZE, VOORGEPROGRAMMEERDE INDIVIDUEN

Dat het niet gaat lukken moge duidelijk zijn, daar ligt mijn zorg niet maar wat ik wel zorgelijk vind dat zoveel mensen niet op de hoogte zijn wat er gaande is en er niet aan willen dat het echt een klein groepje steenrijke doodenge griezels zijn met zo onvoorstelbaar veel geld. Zelfs meer geld bezitten dan landen, erger nog, landen hebben schulden bij deze griezels en wie betaald die bepaald.

LATEN WE ONZE KINDEREN ECHT ACHTER MET EEN GIGANTISCHE BERG SCHULDEN EN EEN TOTAAL VERKNIPTE EN VERARMDE SAMENLEVING. NEE NATUURLIJK NIET DUS DOE IETS EN VERZET JE TEGEN DEZE TIRANNIE!

https://bvnl.nl/asielzoekers/absurd-maar-waar-vordering-van-huizen-en-gebouwen-aangekondigd/

Wet verplaatsing bevolking en die bestaat echt!

Noodwet 1978 om elke Nederlander alles te mogen ontnemen tijdens een oorlog. En Rutte met zijn schoothondjes van D666 wil die oorlog zo graag!

Ik zal het nu maar even niet hebben over het enorme verlies van mannen en zonen aan het front onder de Oekraïense bevolking. Wat een verdriet en leed voor de moeders daar die hun mannen en zonen zelfs al vanaf 13 jaar moeten begraven. Daar rept geen enkele politicus in het westen over, schreeuwen hard om meer materiaal te sturen en binnenkort ook onze kinderen.

Nou over mijn lijk!Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk