Ziekenhuizen sluiten, wat is de reden ?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #067


Niet alleen in Nederland zie je de trend van sluitende ziekenhuizen maar dit tekent zich wereldwijd af, en dat terwijl de kosten van de ziekenzorg nog nooit zo hoog waren. Waar blijft dat geld en wat gaat er mis? Ik weet de antwoorden niet maar ik signaleer dit wel. Wie weet er meer ?646 ziekenhuizen VS met kans op sluiting

ZeroHedge; 646 Hospitals At Risk Of Closure, Ranked By State
By Laura Dyrda of Becker Hospital Review

Volgens het Center for Healthcare Quality & Payment Reform dreigen 646 plattelandsziekenhuizen te worden gesloten wegens financiële problemen. Dat is ongeveer 30 procent van alle plattelandsziekenhuizen in de VS.

De ziekenhuizen lijden verlies op de dienstverlening aan patiënten omdat de gezondheidsplannen niet genoeg betalen om de kosten van de zorgverlening te dekken. De verliezen zullen waarschijnlijk toenemen naarmate de inflatie en het personeelstekort aanhouden, aldus het rapport, dat in april werd uitgebracht. Hoewel plattelandsziekenhuizen enige steun ontvangen via subsidies, lokale belastinginkomsten of andere winsten, hebben ze nog steeds lage financiële reserves en blijven ze in gevaar.

Meer dan de helft van de staten in de VS meldt dat 25 procent of meer van hun plattelandsziekenhuizen met sluiting wordt bedreigd, en meer dan 200 ziekenhuizen in het hele land lopen direct gevaar.


Noot: Waar blijft al het geld van de torenhoge ziektekosten of zit hier een duister plan achter. [?]Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk