Een onbestendig gevoel maakt zich meester, …


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #066


Ja je hebt een paar daagjes vakantie, lekker naar een muziek festival en totaal 5 daagjes zonder stroom en internet, veel plezier, maar toch dat onbestendige gevoel alle ontwikkelende zaken te missen. Ja ik ben de laatste 25+ jaren wel een nieuws junk geworden. 


Ik zat midden tussen de muzikanten op onze ‘straat’ kamping. Sanitair en douche in de sporthal en enkelen hadden beperkte stroom mogelijkheden gekregen, maar dat was niet bekend bij ons na 7 festivals op dezelfde plaats. Het ging bij de buurtjes over muziek, set lijsten maken en nog wat repeteren. Veel leuke verhalen en bijkletsen. 

Toch moet ik ergens -onbewust- gezegd hebben dat onrust heeft gewekt. Een dame vroeg luidop -zodat iedereen het horen kon, of ik geen pauze knop had. “Je blijft maar doorpraten”. Dat pauze knop argument werd nog een paar maal herhaald die dag en avond wat mij deed besluiten de groep maar te mijden op momenten als ‘zij’ daar deel van uitmaakte. De anderen merkten dat wel op maar hadden waarschijnlijk geen notie van de vijandige sfeer. 

Zo gaat dat al jaren en jaren als je illusie, het wereldbeeld van mensen verstoord. 

Het is uiterst zeldzaam als mensen vragen, ik hoorde je net wat zeggen, kun je mij daar een meer over vertellen. Zelf heb ik ook iets belangrijks geleerd.

Ik stuurde iemand enkele mail berichten over mijn muzikale activiteiten hier op de franse radio. Geen enkele reactie, niks noppes nada. Ik had die persoon dus al ingedeeld in de groep die geen contact meer met me wensten omdat ik in het complotdenker kamp zit. Dit weekend kreeg ik een pilsje van hem en de avond daarna kwam hij naast me zitten en vroeg spontaan. “Heb jij ergens op facebook een kennis die je franse radio werk onder de aandacht brengt?” – “:Ja, jij bent dat, ik heb je enkele berichten gestuurd afgelopen twee jaar. Is je mail adres veranderd ? [hotmail]” – Hij bleek nog steeds het zelfde adres te hebben. Nu weet ik dat een hotmail berichten, gmail en andere gratis dient diensten onderschept worden met gevoelige teksten in de titel of het bericht. Maar in de Google ranking is mijn naam zelfs al besmet verklaard dus het zou wel eens kunnen zijn dat velen mijn mails niet meer krijgen. In het vervolg dus om een lees bevestiging vragen bij belangrijke zaken en niet meer vertrouwen op het medium eMail met al die gratis diensten. 

Ook dit weekend werden alle zaken die spelen in de wereld zorgvuldig vermeden door werkelijk iedereen en als je niet beter weet leven we in de perfecte wereld. Ik heb echter op de zaterdag 7 maal de sirene gehoord waarbij eenmaal iemand zei, “dat is de brandweer’. Maar de Samu brandweerdienst zijn de ziekenwagens hier in het franse land.Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk