Apathisch, metaal uitgeput in het Nieuwe Normaal


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #062


Er gebeurd elke week zoveel in de wereld, maar aan de stamtafel hoor ik er totaal niets van terug. Geen verhit debat, geen bezorgdheid, verontrustende toon totaal niet. Lamgeslagen lijkt het juiste woord.Apathisch – gevoelloos – onverschillig – uitgeput – futloos

Dé; “Als het mij maar niet gebeurd mentaliteit [?]” Pure lafheid [?]

Bij een protest mars hier in Frankrijk meer als een jaar geleden was de gendarme ‘in gesprek’ met onze organisator. Ik stond achter zijn rug met een pauke trommel van 60cm doorsnee zo hard op het vel te rammelen om het spreken te beletten dat ik dacht dat het vel het elk moment zou begeven. Het vel doorstond het trommelgeweld en de gendarme liep weg zonder een blik op mij te richten. Als je die opgekropte woede hebt van alles waar je al kennis van hebt genomen maakt het ook niet uit wat de mogelijke gevolgen zouden kunnen zijn. Je doet gewoon wat je gevoel je ingeeft. Ik woonde hier net 8 weken en we zaten twee weken in de lockdown. Op mijn tuinpoort prijkte een groot protestbord. Binnen 24 uur kwam de gendarmerie polshoogte nemen, stonden tien minuten voor het huis en toen het begon te regenen namen ze vanuit de auto foto’s en gingen weg. Niks meer van gehoord of gezien en ik heb me daar ook geen seconde druk over gemaakt. Zij vertegenwoordigen immers de misdaad, bewust of onbewust.

Maar veel, veel te weinig mensen zijn op de hoogte van wat er speelt in deze misdadige criminele horror wereld. 

Iemand vertelde mij; “Jullie complotdenkers komen met het ene na het andere verhaal en storten ineens alles over ons uit, dat is toch niet te bevatten, dat kan toch niet ‘allemaal’ waar zijn wat jullie vertellen [?]”

En als het nu allemaal waar is?

Daar krijg je geen antwoord of vraag over. Ik begrijp het echter wel. Mensen die nooit iets onderzochten en wegstopte alsof het niet gebeurde, het niet onder ogen durfden te zien, die krijgen de hele shit nu over zich uitgestort.

Maar het staat nu opgeslagen op hun harde schrijf, het onderbewust zijn en kan nooit meer gewist worden. 

VLUCHTEN KAN NIET MEER !!

Op een gegeven moment komt er een tijdstip dat wegkijken niet meer mogelijk is, dat ze al die shit onder ogen moeten zien. 

Op dat moment – in niet meer zo verre toekomst – zal er volkswoede uitbreken en een ieder zich verenigen, samenspannen tegen de gezamenlijke vijand, de krachten bundelen, allen voor een, een voor allen, het WWG1WGA gevoel. 

Dat moment komt steeds sneller dichterbij, als de hele wereld gaat ontdekken wat er met de kinderen gebeurde, wat die elites allemaal uitgespookt hebben. 

Dan zal het leger ingezet moeten worden om een totale volkswoede, lunch en moordpartijen te voorkomen door massale arrestaties uit te voeren in korte tijd.

Ik ben er van overtuigd dat dit draaiboek gereed ligt. 

De vrijheidsstrijders, complotdenkers zullen dit tijdstip met gejuich ontvangen, maar of de rest dit op dat moment ook mentaal kunnen verwerken blijft het grote vraagteken [?]Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk