dotcom.radio aflevering 363 van 14-05-2023


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #058


Jaargang 2016 — 2017 — 2018 — 2019 – 2020 – 2021 – 2022 – 2023
(podcast 2016 t/m 2019 zijn alleen in te zien / niet meer te beluisteren}

dotcom.radio

Deze week in aflevering 363: San Fransisco De creatie van een gost town – Stasi – Uitkoop 3.000 NL boeren – Trump rechtszaak – Vaccinatieplicht – 413 kinderen overleden, rest nog spoorloos – Informatie blackout – Dakloze kampen voor de middenklasse – Biden in de problemen – Project Veritas met fraude stemmen kopen – en veel meer, … [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag podcast online 14.00 uur of eerder
Podcast & Uitzending middengolf radio Aktief 828 zondag 19.00 uur

medeplichtig

Mike, jarig afgelopen woensdag, …


Nederlands NieuwsNu.nl “Kan iemand Poetin omleggen“, … ongepast
– vervang Poetin door Rutte of Kaag en je krijgt de politie aan de deur

* REDACTED – Nederlandse boeren worden gedwongen hun land aan de regering te verkopen #Boeren die weigeren hun land aan de regering te verkopen krijgen te maken met onteigening – wat betekent dat hun eigendommen zonder toestemming in beslag worden genomen.

* Twitter: NU MOET TOCH HEEL NEDERLAND OP ZN KOP STAAN! 413 JONGE KINDEREN OVERLEDEN VAN TOESLAGEN OUDERS!! WAARAAN IN GODSNAAM??
Wereld Nieuws[Geert] Syrië weer lid van de Arabische Liga
De wereld is aan het genezen. Keizer Xi heeft persoonlijk onderhandeld over vrede tussen Iran en Saoedi, en dat betekent in feite “vrede in de hele Islamitische wereld.” De Arabische Liga kwam zondag overeen om het lidmaatschap van Syrië van de organisatie te herstellen. Het besluit werd aangenomen tijdens een besloten vergadering van de topdiplomaten van de groep in Caïro, met vertegenwoordigers van 13 van de 22 lidstaten. Allen stemden in met de actie. Ook Turkije en Syrië zijn bezig vredesbesprekingen
op te starten onder leiding van Rusland.

[Andre] Twitter: Peter Flaherty wordt gearresteerd nadat hij CEO Warren Buffett live in contact heeft gebracht met Bill Gates en Jeffrey Epstein connectie tijdens de presentatie van het aandeelhoudersvoorstel van Berkshire. Noot: In het hol van de leeuw worden mensen in verlegenheid gebracht
Peter Flaherty legt uit wat er met hem gebeurde toen hij Bill Gates en zijn banden met Epstein ter sprake bracht op de conferentie. Ze kunnen deze vragen niet beantwoorden omdat we allemaal weten waar dat toe leidt. Dus leggen ze je het zwijgen op.

[Mike] Trump gag order, hij mag niet meer vrij spreken op sociale media aangaande zijn zaak van de rechter.

* BREAKING: Verdict on the question of whether Trump raped Carroll – the jury has found him not guilty. On the question of whether she was sexually abused, the jury has found him liable for sexually abusing and forcibly touching her in 1996.

* BREAKING: The House Oversight Committee will present bank records tomorrow indicating that Vice President Joe Biden while serving in office, received a $1 million bribe from Romanian real estate tycoon Gabriel Popoviciu.

[Mike] Twitter Senator Johnson: “We have the evidence that Hunter Biden paid tens of thousands of dollars for prostitutes that were sex trafficked through an international sex trafficking ring.”

[Geert] Europa wordt aangevallen
Met een krachtig en provocatief kernbetoog opende de Hongaarse minister-president Viktor Orbán de “Conservative Political Action Conference” (CPAC) 2023 in Boedapest, Hongarije. Orbán hield een meeslepende toespraak, waarin hij de betekenis van de nationale soevereiniteit en de noodzakelijkheid voor conservatieven accentueerde om zich sterk te maken tegen de globalistische krachten, zoals “The European Conservative” bericht.

[Mike] Groot nieuws over artikel 42 en Biden

* Klaus S “All he did was take the Third Reich and change it, and called it the Fourth Industrial Revolution”

* Twitter Project Veritas: Is this what @kaitlancollins
meant when she said there was no evidence of election fraud? Het gaat in deze over het kopen van stemmen

[Mike] Thread by @WarClandestine on the much-hyped Ukrainian “spring offensive” failing to get off the ground. – Money laundering

* GV Daklozen kampen worden steeds groter in heel Amerika terwijl de huren stijgen en uitzettingen toenemen.
– Zagen we eerst overal in de VS de tentenkampen van de armen, … Het zijn nu inwoners van een van de rijkste districten van San Francisco zijn gedwongen hun leven in te pakken in campers en aanhangwagens nadat ze uit de woningmarkt zijn gedrukt. Schokkende foto’s tonen de steeds groter wordende rij voertuigen langs de 101 Highway – die zich nu over twee mijl uitstrekt in een van de grootste kampementen van het land.
Media[Sylvia] Frankrijk gaat websites blokkeren, die nieuwsinhoud van Sputnik en RT France delen. “Als onderdeel van de maatregelen, om de democratie te beschermen, zullen we ook beginnen met het blokkeren van websites, die inhoud van media delen op grond van internationale sancties, zoals die welke de EU heeft opgelegd aan RT France en Sputnik. Deze maatregel vormt een aanvulling, op onze bestaande instrumenten, vanwege de propaganda van de vijanden van de democratie”, aldus de Franse digitale minister Jean-Noel Barrot. Het wetsontwerp zal begin juli aan de Senaat worden voorgelegd.

* GV Informatie blackout: Leven in #2 werelden
– De nieuwe manier van censuur is de totale blackout. Sinds februari 2022 al toegepast op alle Russische nieuwskanalen zoals RT.com. In Frankrijk is er een totale blackout van de video dienst Rumble.com YouTube is al jaren besmet terrein.

* Twitter: Wordt Linda Yaccarino de nieuwe CEO van Twitter? Deze WEF-dame is pro-vaxx, pro-mask.. Zou wel een anti-climax kunnen betekenen binnen de Elon-bubbel. — Of Elon is aan het schaken op hoog niveau net als Trump en komt dadelijk de aap uit de mauw. Dat denk ik eerder en dan hebben alle doemdenkers zich verraden. Zo werk schaken op hoog niveau !!
(on)Gezondheid* Twitter: One of the most destructive patents in history was filed in 2002 by UNC Chapel Hill. This facilitated the creation of SARS-CoV-1 and was the Gain of Function tool that Anthony Fauci and the NAID used to create the weapon known as COVID-19. Dr David Martin

* Twitter Vaccinatie plicht: Technisch gesproken was het vaccin vrijwillig. Als je geen beroep hebt gedaan -indertijd- op de grondwet sta je volgens mij niet sterk in de schoenen, mentaal en wettelijk. Of zie ik dat verkeerd ?

* Bestaat hét virus. Patrick Savalle en Moleculair bioloog Pieter Borger: Op slechts 7 min. hoorde ik al wat voor mij een nep bewering is, onethisch -vs- hét bewijs via een computer model. Ik ga niet meer verder kijken.

* Twitter: De lijst met toekomstig voor geprogrammeerde bijwerkingen van het vaccin volgens de openbaar gemaakte papieren. Gezoemd worden downsyndroom, altzheimer en andere neurotische afwijkingen
– Ik begin me zo-lang-zaam-maar-zeker af te vragen of het doorsturen van dit soort berichten nog zin heeft? Niemand uit de doelgroep gaat het pad van preventie op. Het lichaam tunen voor optimale gezondheid. Redden wat er nog te redden valt dus !!

[Rinno] Magneetveldtherapie wordt al heel lang toegepast. De werking van pulserende elektromagnetische velden op de mens worden al sinds begin 1869 onderzocht. Andere benamingen zijn Pulsated Electromagnetic Field.
Ontstekingsremmend
Doorbloeding verbeterend
Pijn dempend
Tegen zenuwpijn
Verhogen van de zuurstof in het weefsel en de cellen
Botgenezing
Gedachtenvoer* Twitter: San Fransisco De creatie van een gost town in drie jaar tijd. Van C19 angstzaaien naar online shopping, het ondernemers ondersteuning; “zoek het maar uit beleid”, plus winkel diefstallen en criminaliteit in de stad en het politieke beleid, drugs criminaliteit, gebrek aan orde diensten – defund de politie, …

[Mike] What does human meat taste like? Scientists reveal the unique flavour of our FLESH – as an influencer admits to eating part of her own knee in a spaghetti bolognese — Oké, … dus we moeten klaargestoomd worden voor het eten van mensenvlees. Kannibalisme dus. Aan dooie mensen zou nog meer geld te verdienen zijn wellicht ? Of eten we het al en dreigt dat uit te komen?

* GV Het is Europa die de sancties betaalt!
* GV Macron regeert zonder het volk over het volk !
* GV OVERHEID EN ELITE BLIJF MET JULLIE POTEN AF VAN ONZE KINDEREN
* GV Chemtrails: Komt al het goede werkelijk van boven?
* GV DE WAARHEID IS BIJZAAK EN WEGKIJKEN HOOFDZAAK‼️

Wat ons al vanaf eind 2017 motiveert zijn de stroom [Q] berichten en de wereldwijde samenwerking tussen de anons die ons veel kennis, wijsheid, vertrouwen en rust opleverde. Onderstaande song gaat hierover, …

Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten