OVERHEID EN ELITE BLIJF MET JULLIE POTEN AF VAN ONZE KINDEREN


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #056


Het is al ruim over twaalf dat “wij” door wegkijken en ontkennen de toekomst van onze kinderen gitzwart laten worden omdat de wegkijker, de ontkenner maar blijft geloven in de goedheid van de politiek, maar de huidige politiek is rot zo rot dat de stank niet meer te harden is.


Uit officiële overheidsdocumenten blijkt dat er 413 kinderen zijn overleden, waarvan de meeste kinderen tussen de 0 en 5 jaar. Dit zijn 413 kinderen van ouders die de dupe zijn van een ernstig falende belastingdienst en een regering die zich zeer misdadig gedraagt, zo ook in dit dossier. En het blijft akelig stil bij de MSM en geen mens besteedt er aandacht aan.

https://www.dagelijksestandaard.nl/binnenland/schokkend-documentatie-rijksoverheid-413-kinderen-van-gedupeerden-toeslagenaffaire-overleden

Maar hoe zielig ook, de meesten denken het zijn niet mijn kinderen en ach, het zijn aso-gezinnen ….. dus minder belangrijk. Dat aso sust het geweten en kunnen we doorgaan met onszelf voor de gek houden dat het leven geweldig is en de regering zijn best doet. Deze regering is een verschrikking en deinst niet terug voor het uitschakelen van de oppositie, de mening van het volk wordt volledig genegeerd, ze zijn corrupt en hebben ons overgeleverd aan het WEF. Een smerige club opgericht door elites die niets maar dan ook werkelijk niets goed voor hebben met de mensheid. En ze zijn uit op de vernietiging van de kinderen …. Ze willen zielloze robots.

Van de toeslagenouders zijn bijna 2000 kinderen onvindbaar maar de overheid weet wel dat er 413 kinderen zijn overleden. Dit gebeurt in ons land en niemand vindt het vreemd of stelt vragen? Ouders in financieel verval en al jaren op zoek naar hun kinderen door toedoen van een ernstig falend beleid, het zal je maar overkomen.

Bizar!

Door NU.nl/ANP 03 jun 2016 om 10:22 Update: 7 jaar geleden

Het zogenoemde Rolodex-onderzoek werd stopgezet toen duidelijk werd dat topman Joris Demmink van justitie erbij betrokken was. Dat stellen twee rechercheurs die in het onderzoeksteam zaten vrijdag voor de rechtbank. “Demmink was een van de subjecten”, stelt De Graauw volgens het AD tijdens het verhoor. “We kregen informatie van de Criminele Inlichtingen Eenheid (CIE) dat hij betrokken was bij pedoseksuele contacten.” Ook was een officier van justitie in beeld. Maar het onderzoek werd gestopt voordat het team iets met die informatie kon doen. De Graauw snapt niet waarom dat gebeurde. “Bij een dergelijk zwaar opgetuigd onderzoek heb ik het halverwege stoppen nooit meegemaakt.”

Ook voormalig officier van justitie Fred Teeven was erbij toen verteld werd dat het onderzoek moest worden stopgezet. Teeven beriep zich eerder in deze zaak op zijn zwijgplicht als officier. De hoge raad moet over dit verzoek van Teeven nog een uitspraak doen.

Nomen nescio

Het verhaal van De Graauw werd voor de rechtbank bevestigd door oud-agent Emile Broersma. Hij stelde zich vier verdachten te herinneren in de misbruikzaak: Demmink en drie hoofdofficieren van justitie. ”Ik mocht mijn mensen niet vertellen om wie het precies ging. Het waren NN-verdachten”, aldus Broersma. Dit staat voor ‘nomen nescio’, oftewel: een verdachte zonder naam. Het onderzoek werd abrupt stopgezet toen het team een verzoek indiende om Demmink en een van de andere verdachten te observeren. Broersma stelde zelfs dat één van de verdachten op de hoogte was gebracht van het feit dat zijn naam werd genoemd.

Minderjarige jongens

Demmink (nu 68) was tot 1 november 2012 de hoogste ambtenaar van het ministerie van Veiligheid en Justitie. Hij is de afgelopen jaren verschillende malen genoemd in verband met ontucht met minderjarige jongens in de jaren tachtig en negentig.

De voormalige topman van justitie ontkende onder ede ooit contact te hebben gehad met de pooier of seks te hebben gehad met minderjarige jongens. Het AD meldde dat hij op de meeste vragen met het woord ‘nee’ antwoordde. Hij erkende wel enige relatie te hebben onderhouden met een meerderjarige Hongaarse porno-acteur.

Google is op de naam Baybasin.

Demmink heeft Rutte in het MP zadel geholpen ……

Waarom denk je dat er nu met nul kennis van recht een Turkse kakelende kip als minister van justitie deze functie bekleed…..

Roelie Post, een klokkenluider die al jaren enorm opkomt voor de kansloze kinderen, zit momenteel ondergedoken want weet te veel.

Zij weet dat er kinderen verkocht worden voor 50,000 euro en het geen hond kan schelen waar het kind terechtkomt ….. een pedofiel of orgaanhandel, de seksindustrie who cares, het is een giga verdienmodel en jeugdzorg is allang uit handen van de overheid en in bezit van enorm rijke bedrijven. Voor mij is duidelijk hoe de toeslagen kinderen konden verdwijnen en dat er in de top van de politiek en justitie ambtenaren zitten die hiervan afweten en er bij betrokken zijn. En dat het niet alleen om deze kinderen gaat maar er zijn duizenden kinderen meer verdwenen en de top is zo rot het dekt elkaar allemaal in!


Ik heb het nu alleen over de verdwenen kinderen in Nederland, de aantallen wereldwijd zijn vele malen groter.

En zo sluiten we onze ogen voor kinderhandel en laten we ons wederom misleiden door de opgedrongen haat tegen Poetin wat de afleiding moet zijn van wat er werkelijk in het westen gaande is. Want Poetin zet Oekraïense kinderen op transport naar Rusland om ze in heropvoedingskampen te plaatsen. Dat is wat groots in het nieuws komt. Het kan maar verbaasd mij dan wel dat de meeste Oekraïense vluchtelingen naar Rusland gaan.

De keiharde werkelijkheid hoe diep het westen in kinderhandel zit wil niemand weten, het komt niet op tv dus is het niet waar. Kijk het gesprek van Roelie Post bij de Nieuwe Wereld.

IEDER MENS IS VERPLICHT ZICH BEWUST TE WORDEN VAN DEZE SMERIGE WERKELIJKHEID WANT WEGKIJKEN IS GOED KEUREN!

Helaas is dat niet het enige gevaar waar kinderen aan bloot gesteld worden. De VN en WHO pleiten voor het legaliseren van pedofilie en als je goed oplet zie je dat seks met kinderen ons door de strot gepropt wordt als normaal en onze kinderen al op zeer jonge leeftijd worden voorbereid op seks met volwassenen door ze onder andere te leren wat pijpen is of de week van de lentekriebels. Een week die mislukte want het verzet van ouders was godzijdank groot.

Hoe kan een kind van 12 beslissen om puber remmers te slikken of een gender transitie te ondergaan. Seksuele gevoelens verdwijnen want een nepvagina of penis geeft geen orgasme, beseft een puber dat …. nee natuurlijk niet. Kinderen krijgen gaat nooit meer lukken. 

Propaganda en misleiding

https://nos.nl/l/2474510

Broedmachines daar wordt al hard aan gewerkt om baby’s te ontwikkelen buiten de baarmoeder om. Doodeng.

Ondertussen veroordelen we Hongarije en Rusland als een dictatuur omdat Orban en Poetin het per wet verboden hebben dat kinderen op jonge leeftijd geconfronteerd worden met seks of transgender ideologie. En schande dat Orban pleit voor vredesonderhandelingen ….. nee dan Rutte die nu zelfs onze kinderen naar het slachtveld van Oekraïne wil sturen. Wie is hier nu de dictator ??

Het westen wordt serieus geregeerd door gevaarlijke idioten en die idioten zien hun agenda 2030 in gevaar komen en daarom wordt ook deze krankzinnigheid in rap tempo erdoor gedrukt.

En nog steeds vertrouw ik op een betere wereld maar elke dag dat de massa dit laat gebeuren vallen er slachtoffers. Op het Oekraïense front, schade door gender transitie, het onzinnige angst zaaien om klimaat en het om zeep helpen van onze eigen welvaart.

KINDEREN HEBBEN RECHT OP ZORGELOOSHEID, WIJSHEID EN VEILIGHEID EN DAT IS WAT WE ZE NU ALS SCHAPEN LATEN AFNEMEN. ZE WORDEN GEK GEMAAKT OVER KLIMAAT EN HET VERGAAN VAN DE WERELD. ZE WORDEN GEK GEMAAKT OVER HUN GENDER IDENTITEIT EN VEEL TE JONG GECONFRONTEERD MET SEKS EN DIT MOET STOPPEN. — NU —

OUDERS, ARTSEN EN DOCENTEN GEBRUIK JE VERSTAND EN WERK NIET MEE AAN DE IDIOTIE DIE ONS DOOR DE STROT GEPROPT WORDT!

En overleven de kinderen de indoctrinatie van gender identiteit en kinderhandel hebben we nog het klimaat waar onze kinderen totaal mee gek gemaakt worden.

Diep triest wat hun wordt aangedaan.

Klimaat: Zure regen en de gaten in de ozonlaag zouden al 30 jaar terug de wereld vernietigen ….. not!

T’is zo simpel ik hoor en zie Biden ( DEEP STATE ) en de EU leiders niets anders roepen dan dat de Russen en niets te gek ook de Chinezen aangepakt moeten worden want die zijn zo gevaarlijk en willen ons aanvallen en bezetten en in verval storten. Wat ik hoor en zie dat Xi en Poetin zich nog steeds niet hebben laten verleiden om een tegenaanval te doen richting het Westen. Geen bom of aanslag heeft plaatsgevonden hoe erg het westen zijn best doet om het uit te lokken, ze trappen er niet in.

Bij WNL hoor ik een mij onbekende artiest zeggen dat Poetin zich enorm aan het isoleren is. Oh ….. ik lees dat er behoorlijk wat landen zich willen aansluiten bij de BRICS landen en zich afkeren van de petrodollar, afkeren dus het westen. En de onderlinge verhoudingen van de NAVO landen steeds meer verdeeld raakt.

Juist het westen isoleert zich door elk land dat niet voor Amerika op zijn knieën gaat gebombardeerd wordt met sancties en de gevolgen van de sancties dragen de Europese inwoners. Ook deze verzwakking en de weg naar armoede wens ik mijn kinderen en kleinkinderen niet toe!

En daarom verzet ik mij tegen de westerse elite die de regeringen aansturen en daarom groeit mijn sympathie voor de BRICS landen want die spreken uit dat elk land zijn eigen wetten en cultuur moet behouden. Dat is niet wat de westerse elite wil, laat dat duidelijk zijn!

Dus wat mij betreft gaan we een aantal jaren terug in de tijd. Veel minder internet, geen chemicaliën in ons voedsel maar seizoensgebonden fruit en groenten. Minder welvaart, maar meer verbondenheid met gelukkige kinderen in een veilig gezin met een vader en een moeder. Simpel maar goed.

En weet je wat ….. dat gaat gebeuren want de aanhouder wint en eerlijk duurt het langst.

Bovenstaande tweet bericht scoorde binnen 12 uur 2.298 vertoningen voordat hij onzichtbaar werd gemaakt vanwege het overtreden van de Twitter regels. Getoond werd een dood gemarteld kindje waarvan de huid over de gehele romp gevild werd.


Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk