Macron regeert zonder het volk over het volk !


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #056


Macron, alleen op 8 mei, wandelend over de Champs-Élysées, die verboden is voor het publiek, is een perfecte samenvatting van Frankrijk in 2023. De oligarchie wil het zonder en tegen het volk doen.


Door: Florian Philippot, Président des Patriotes France

Het is de heerschappij van het anonieme grootkapitaal, van de Europese Unie, van narcistische marionetten in de regering… Maar het is ook een Frankrijk dat dondert, dat Macron en de ministers geen moment respijt geeft op de grond, dat hen dwingt zich te verstoppen, te vluchten!

In Lyon stond Macron op 8 mei weer alleen, maar een paar straten verderop stonden duizenden demonstranten, voor een andere toekomst, ver van de oligarchische hel!

Ze kunnen dus leraren die kritiek hebben op de regering schorsen, illegale dossiers aanleggen van tegenstanders die onrechtmatig worden vastgehouden door de politie of demonstraties verbieden, niets zal helpen: je kunt niet voorkomen dat het water overkookt!

Het is aan ons, patriotten en verzetsstrijders, om dit bewustzijn en deze legitieme woede om te zetten in een project voor de toekomst van de mensheid en ons Frankrijk! Buiten de EU, de NAVO en het Macronisme

Op maandag onthulde Les Echos dat het ministerie van Economie in 2022 130 strategische Franse bedrijven liet opkopen door buitenlandse spelers, terwijl de wet het toestond deze te blokkeren.

Hoogverraad is een regeringswijze geworden!

Laten we terugkeren naar eenvoudige principes: het algemeen welzijn moet Frankrijk regeren, niet de leugens. Het Franse volk moet soeverein zijn in zijn eigen land, en niet langer veracht worden. Daarom moeten we meer dan ooit tot de bodem gaan: weg met alle globalistische structuren die bezuinigingen, corruptie en oorlog creëren. Bouw een nationaal project, voor scholen, echte lonen, het Mooie, dat hoop brengt voor alle generaties! Creëer de ICR. Om vertrouwen in onszelf te hebben, om te vechten voor een vrije mensheid!

Onze strijd gaat verder dan ons eenvoudige leven!

De strijd is moeilijk, maar zoveel waarheden komen naar buiten en versterken het! Zelfs France 2 was verplicht een programma te maken over de sms-berichten van Ursula en Pfizer: 6 maanden geleden ondenkbaar! Het debat over de bijwerkingen van covide “vaccins” bestaat nu in vele landen! Wij willen dezelfde waarheid in Frankrijk, zodat de schuldigen betalen en er recht wordt gedaan! Nooit meer!

Binnenkort hebben we de 1e nationale demonstratie gewijd aan dit onderwerp! Gerechtigheid en waarheid!

Sluit u nu aan bij deze strijd! Gisteren stemde de Nationale Assemblee in 1e lezing voor het verplicht stellen van de EU-vlag op gemeentehuizen: schandalig! 35 RN en 35 LFI parlementsleden waren afwezig, wat deze stemming mogelijk maakte! We hebben geen onbetrouwbare of uitverkochte valse “oppositie” nodig, maar totaal verzet! Als het definitief wordt aangenomen, zal het symbool zwaar zijn en zullen we ongehoorzaam moeten zijn, zowel burgemeesters als burgers! De Patriotten leidden op 9 mei een “stoot” actie voor het Parijse hoofdkwartier van de Europese Commissie tegen deze EU “vlag” en om onze echte vlag, onze rechten en onze vrijheden opnieuw te bevestigen! Bravo, dit is nog maar het begin!Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk