DE WAARHEID IS BIJZAAK EN WEGKIJKEN HOOFDZAAK‼️


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #054


Een overlevende van Westerbork verteld in een podcast dat het ergste van alle ellende was dat niemand het geloofde en de massa wegkeek …. dit maakte het voor de Duitsers erg makkelijk om door te gaan met Joden uit hun huizen halen om er miljoenen te doden …. dat wegkijken, het niet willen weten zie ik nu weer gebeuren en voor velen zullen deze woorden zwaar overtrokken klinken …. hoe overtrokken dat zal de tijd ons leren.


Zelf stuit ik ook keer op keer op die ontkenning en probeer ik een uitleg te geven over het vaccin, krijg ik steevast dezelfde antwoorden …. Ik moest wel want ik wilde uit eten en reizen en had geen zin in gedoe ….. punt! Adviezen van mijn kant zijn niet nodig want “ik heb niets mijn omgeving ook niet dus waar heb je het over?”

Terwijl ik, ondanks de bizarre tijd waarin we leven, ook zeker de nodige lichtpuntjes kan brengen doet er niet toe. Ik sta (nog wel) aan de verkeerde kant. Ook nog is aan de kant van Poetin, dus fouter dan fout kan niet. Zo jammer.

Poetin is wel gevaarlijk bezig hè … maar hé ooit gehoord van Operation Northwoods of kijk is naar de recente geschiedenis ….. hoeveel oorlogen startte de NAVO en hoeveel landen lieten ze in pure chaos achter na een afgedwongen regime change … Amerika wil de wereldmacht een unipolaire wereld ….  de BRICS landen willen geen wereldmacht maar een multipolaire wereld waar elk land zijn eigen cultuur en wetten kan behouden.

Ja maar toch die Poetin, ik vertrouw hem niet met een blik erbij van “mens in welke wereld leef jij?“.

Het haat zaaien richting Trump werkte zo goed dat het er niet toe doet dat Trump geen enkele oorlog startte in tegenstelling tot andere presidenten. Zo ook Obama en nu Biden ….. maar ja Trump zijn haar zit zo gek en hij praat zo raar ….. bewijzen en keiharde feiten over corruptie van Obama en de hele familie Biden …. Who cares!

Hoor en wederhoor is niet meer.

Zet je nou is over die eeuwig aangewakkerde haat tegen Rusland en Trump heen, het is een zelfvernietigende haat die je weghoudt van het werkelijke kwaad en je verblindt voor de waarheid. Vraag jezelf af hoe die haat is ontstaan en waarom die haat zo sterk aanwezig blijft. Waarschijnlijk omdat de werkelijkheid zo bizar is dat de meesten het niet aan kunnen en dan maar liever geloven in de leugens die al jaren 24/7 onze huiskamers binnenkomen!

Het blijkt er niet toe te doen dat in de regeerperiode van Trump hij geen enkele oorlog is gestart en dat Trump in staat was om landen te verbinden. Hij bezocht China en mocht met Xi mee naar de verboden stad. Die eer kreeg niet eerder een president. Waren de verkiezingen eerlijk verlopen, hadden we nu Trump gehad en waren we nu zeker niet in oorlog.

Na veel zoeken is er iets gevonden om Trump voor de rechter te slepen, hoewel flinterdun bewijs de Democraten gaan ervoor want koste wat kost Trump mag geen president meer worden. Biden spreekt dit ook openlijk uit. Deze aantijgingen zullen net als de Russia Gate, u weet wel de invloed van de Russen om Trump de verkiezingen te laten winnen in 2016 op niets uitdraaien. Ook dat was een verzinsel van de Democraten maar wat de Amerikaanse belastingbetaler miljoenen heeft gekost. Killery Clinton, een vrouw met een zeer zieke geest, was het brein achter dit onderzoek.

De Amerikanen beginnen het door te krijgen en voelen nu hoe Amerika steeds meer wegzakt naar een derdewereldland. Drugsverslaving neemt extreme vormen aan en dakloze zwervers overspoelen de Amerikaanse straten. De staatsschuld is bizar hoog en zal tot een giga inflatie leiden en het vertrouwen in de banken neemt in rap tempo af want de Amerikanen zijn al even bezig met een bankrun en staan er ondertussen duizend Amerikaanse banken op het randje van instorten.

Maar de Europeanen laten zich nog steeds wijs maken dat Trump het kwaad is en gaan totaal voorbij aan het schandaal wat de Hunter Biden laptop laat zien. Dat de Bidens gelinkt zijn aan corruptie in Oekraïne en China. Puur voor zelfverrijking. Dat deze familie gelinkt is aan pedofilie, kinder/orgaanhandel. Maar who cares ….. het zijn toch Democraten en dat woord staat voor vrijheid en gelijkheid en het zijn de Democraten die de Russen willen vernietigen want Poetin is de gevaarlijke gek ….. de gek die tot vorig jaar geen enkele oorlog is gestart maar zo werd dwarsgezeten door het provocerende gedrag van de westerse wereld dat hij Oekraïne wel moest binnenvallen. En nu doet Amerika er alles aan om een oorlog met China uit te lokken. Een oorlog net als tegen de Russen het westen niet zal winnen!

Het westen heeft zich laten zien als een zeer onbetrouwbare bondgenoot wat de ene belofte naar de andere verbrak. De belofte aan Gorbatsjov niet verder uit te breiden richting Rusland dan de val van de muur. Het Minsk akkoord was op leugens gesloten en toegegeven door Merkel en de Franse oud-premier Hollande. Het weigeren Rusland toe te laten tot de NAVO op herhaaldelijk verzoek van Poetin.

Niets hierover in de MSM ….. helemaal niets over de enorme verliezen aan mannen en steeds meer jonge jongens die de vleesmolen ingaan aan het Oekraïense front. Niets in de MSM over de door het westen gestuurde wapens die massaal terechtkomen op de zwarte markt. Niets in de MSM over de zelfverrijking van Zelensky die zijn zakken volpropt met geld wat het westen onuitputtelijk in zijn zakken laat verdwijnen….. belastinggeld van de burger die zijn bek moet houden en braaf de MSM de spreekpop van de overheid moet volgen en heb je een andere mening ben je tegenwoordig een gevaar!

De AIVD heeft namelijk geconcludeerd dat de wakkere mens die anti overheid is de democratie ondermijnt en zich nu dus openlijk heeft aangesloten bij de regering en de MSM om de wakkere mens weg te zetten als extreem rechts en dus een gevaar voor de samenleving, en nog gevaarlijker is dan ISIS.

Besef dat wanneer we geen kritiek meer mogen hebben op de overheid en een andere mening niet langer getolereerd wordt, we niet meer leven in vrijheid en vrijheid is het hoogste goed!

Voor iedereen die nu denkt dat juist wij westerlingen leven in een democratie wacht niet tot die schok komt maar lees je in en luister ook naar het andere verhaal.

Want stel dat het wel waar is dat de westerse leiders schreeuwen de democratie te beschermen maar die ondertussen onder onze ogen afbreekt. Die een wet hebben afgestoft onder de naam verplaatsing bevolking want de grenzen staan wagenwijd open zodat we ook dit jaar weer een paar honderdduizend gelukszoekers erbij krijgen geeft deze wet de regering het recht om uw omaatje uit haar huis te zetten want die drie slaapkamers die omaatje niet gebruikt daar kunnen zeker 6 gelukszoekers geplaatst. En omaatje mag in haar huis blijven hoor ….. dan moet ze wel de kosten dragen voor deze kansparels en anders gaat omaatje maar op een zolderkamertje bij haar kinderen. Koffertje met kleding mee en de rest blijft mooi achter voor de arme kanspareltjes.

Wie niet op de hoogte is van deze wet denkt dat ik nu echt staatsgevaarlijk ben, maar besef goed deze wet is niet voor de leuk afgestoft.

We hebben ook nog de wet uit 1978 die bepaalt dat in tijden van oorlog een overheid al uw bezittingen mag inpikken ….. dus denkt deze “staatsgevaarlijke gek” dat ze daarom deze oorlog zo graag willen. Want Europa heeft keihard geld nodig, ook Nederland en halen dat zonder enige twijfel weg bij de bevolking en daar hoeven ze alleen maar een oorlog voor te beginnen …. 

Snap ie.

Wie de MSM volgt leeft met de gedachte dat het economisch geweldig gaat en het met de natuur enorm slecht gesteld is. Nou, de economie gaat ruk en het klimaat gaat best goed. Tis maar wie je gelooft en de laatste jaren hebben mij geleerd om juist niet te geloven en te doen wat de overheid zegt!

Laat tot je doordringen dat Lagarde hoofd ECB als minister in Frankrijk schuldig werd bevonden van corruptie maar nooit is vervolgd. En von der Leyen betrokken was bij een corruptieschandaal in Duitsland en als minister van Defensie zeer slecht functioneerde en nu als beloning de onverkozen voorzitter van de EU is geworden. En Schulz van Duitsland  betrokken is bij frauduleuze stinkende zaakjes maar niemand ermee zit. Dat Tedros nu directeur van de WHO in eigen land vervolgd wordt voor genocide en ook rijkelijk beloond wordt in zijn functie.  Alle jonge wereldleiders uit het klasje van Herr Schwab komen. Kijk naar Trudeau, de man heeft een zeer gestoorde blik in zijn ogen en er komt geen zinnig woord uit. Maar hé Poetin, dat is het gevaar…..

Epsteins agenda’s en logboeken zijn in beslag genomen waardoor zoveel bewijs dat er vele elites het eiland bezochten voor seks met jonge meisjes maar nu jaren later nog steeds geen enkele elite opgepakt en berecht is. Het moge duidelijk zijn dat het rechtssysteem van het westen door en door corrupt is en in dienst van de elite!

Dit falende systeem zien we ook terug in onze eigen tweede kamer.

Rutte en Ollongren breed lachend, duidelijk maling hebben aan alle dodelijke slachtoffers nu, met Nazi Zelensky op de foto … bewust  uitgenodigd op 4 mei, dodenherdenking de schande, de schoffering kan niet groter‼️ Geen minister zit met kennis van zaken op zijn/haar post. Kaag krijgt het voor elkaar om het ene na het andere gat in haar begroting te krijgen ….. maar hé economisch gaat het ons goed hoor …… ze blijft geld naar de Oekraïne pompen zodat er nog meer zeer jonge Oekraïners de vleesmolen in kunnen en voor de opvang van gelukszoekers wordt dit jaar het bedrag verdubbeld naar 15 miljard euro om de gelukszoekers levenslang te voorzien van gratis geld en gratis zorg en daarvoor zal de Nederlander uitgeknepen worden tot zijn laatste cent!

De EU heeft vanaf 2008 een schuldenberg gecreëerd die is meer dan gigantische en zal generaties lang duren om ooit deze schuld in te lossen. De geldprinter draait overuren en geeft ons niet bestaand geld!

En dan nu Máxima …. die de Nederlanders volledig inpakte met haar mooie uiterlijk en het uit haar oog geperste traantje tijdens haar huwelijk. Niet omdat ze zo verliefd was op de prins der Nederlanden …. nee ze had nu de macht en we zien Máxima steeds machtiger en gelukkiger en Willem ziet er steeds meer uit als een zwerver. Nederland ging plat en dat haar vader een zeer fout regime diende deed niet ter zake en dat nu steeds meer naar buiten komt dat Máxima betrokken was bij witwaspraktijken samen met haar pa daar praten we niet over want ons wereldbeeld moet een sprookje blijven. Dat Máxima ver buiten haar koninklijke boekje gaat door ons die CBDC door de strot te proppen en zich dus politiek actief opstelt is onwettig.  Ze mag lintjes doorknippen, zwaaien en glimlachen en verder haar bek houden om maar even met de woorden van Rutte te spreken. But who cares ……

Wil jij serieus geregeerd worden door idioten die zeggen dat een man een vrouw kan zijn en een vrouw een man….echt?

Sluit jij je ogen ook voor het feit dat ze steeds meer aan onze kinderen komen, dat de VN en WHO pedofilie willen legaliseren. We zeer jonge kinderen al confronteren met seksuele handelingen. En nee, het valt niet mee en gaat niet vanzelf over. Er zijn enorme krachten bezig die onze kinderen willen ontmenselijken en omvormen tot geslachtsloze robots! Dat de NPO kinderen adviseert waar ze illegale puber remmers kunnen bestellen is geen enkel probleem. Deze puber remmers tasten de botten aan en veroorzaken onvruchtbaarheid en nog veel meer ellende wat onomkeerbaar is. Dat kinderen makkelijk te beïnvloeden zijn laten de statistieken zien. Tot 2006 waren er 60 geslachtsveranderende operaties per jaar en nu al 700 operaties per jaar. Een gigantische stijging die ik schokkend vind. Meisjes van 15 mogen hun borsten laten verwijderen en steeds meer ouderlijk gezag willen ze overhevelen naar de overheid.

DE NIEUWE MENS ….. NIET MIJN MENS‼️Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk