Informatie blackout: Leven in #2 werelden


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #053


Onder een blackout wordt verstaan de totale uitval van de elektriciteit. Het kan ook gebruikt worden als informatie blackout. Het totale uitschakelen van alle informatie. Dat gaat dus een stap verder als censuur waar men de stroom van vrije informatie beperkt / frustreert.


Persoonlijk heb ik al 22 jaar te maken met intensieve censuur. Het Amerikaanse voedingssupplementen bedrijf dat ik vertegenwoordigde eiste op last van de FDA dat ik op elke pagina een waarschuwing plaatste. Indertijd met beperkte mogelijkheden op internet programmatuur een hele klus die twee weken in beslag nam. Daarna kwam de Codex Alimentarius wetgeving die heel wat hoofdbrekens en censuur opleverde en leidde tot het dumpen van het Google Adwords programma en dito inkomstenderving. Meer als duizend artikelen werden gedumpt omdat editen op soms vage regels niet mogelijk was met de beperkte tijd naast je werk. Mijn Twitter en Linkedin account werden al geblokkeerd en met dank aan Elon Musk is Twitter weer mogelijk. Nu ontdekte ik sinds enkele weken dat mijn website op Google een zogenaamde soft / shadow ban heeft. Je vindt de resultaten pas na pagina 4 of lager waarvan men weet dat niemand zover doorzoekt.

De nieuwe manier van censuur is de totale blackout. Sinds februari 2022 al toegepast op alle Russische nieuwskanalen zoals RT.com. In Frankrijk is er een totale blackout van de video dienst Rumble.com YouTube is al jaren besmet terrein.

Deze kanalen zijn nog wel bereikbaar via de zogenaamde VPN Virtuele Private Netwerken. Maar je begrijpt dat met het mogelijk verbieden van deze netwerken de blackout totaal zal zijn. En wat wil men nog meer gaan blokkeren in de zeer nabije toekomst?

Alleen met medewerking van de RSS feed nieuws startpagina’s zoals er een afgebeeld is in de rechter kolom is het bereiken van lezers nog mogelijk. Maar hoelang dit zo nog blijft functioneren is onduidelijk.

ELKE DAG KAN DE LAATSTE ZIJN VOOR ALTERNATIEVE NIEUWSBRONNEN

Of een sociale media site als Twitter nog bereikbaar is in de loop van DIT jaar is zelfs onduidelijk. De droom van de EU dictatuur is een internet paspoort zodat ik en mijn medestrijders het zwijgen opgelegd kan worden. Gaat dit niet dan worden andere wegen gezocht zoals je hier kan horen in onderstaande tweet.

Met de censuur en de blackout mogelijkheden leven we nu al in twee werelden, dat merk ik elke dag. De geïnformeerd en niet geïnformeerd wereldburgers !!

Ik hoor en zie wat mensen denken. Dat was vooral gemakkelijk in de C19 maskers periode. Alleen niet geïnformeerde mensen liepen vrijwillig met zo’n, wat we noemden; ‘slavenmasker’ op. Zover mijn ogen reikten kon ik de gedachten lezen.

DAT, … is de reden dat ik [wij] denken dat de ontknoping nooit lang meer op zich zal laten wachten. Zonder de alternatieve media zal er geen informatiekanaal meer bestaan om tegenwicht te geven aan de aanstaande komende angst golf. “The ‘N’ War of the Worlds 2023 scare event !!

Need To Keep Masses Afraid Is Behind Elite Embrace Of Wokeism And CensorshipBericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk