Daklozen kampen worden steeds groter in heel Amerika terwijl de huren stijgen en uitzettingen toenemen.


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #052


Overal in de Verenigde Staten worden wijken overgenomen door gigantische kampementen van daklozen, maar wij worden geacht te geloven dat dit volkomen normaal is. [noot: is het WEF beleid in de EU een voorportaal van wat we zien in de VS?]


Bron artikel the Activist Post: Homeless Encampments Are Exploding In Size All Over America As Rents Soar And Evictions Surge
Door: Michael Snyder

De regering-Biden doet haar uiterste best om ons allen ervan te overtuigen dat het goed gaat met de economie, ook al zijn veel van onze meest vooraanstaande bedrijven momenteel bezig met massaontslagen en ook al vertelt Challenger, Gray & Christmas ons dat het aantal ontslagen in de eerste drie maanden van dit jaar 396 procent hoger lag dan in dezelfde periode vorig jaar. Net als in 2008 en 2009 belanden grote aantallen mensen die hun baan of hun bedrijf hebben verloren op straat, met als gevolg dat de daklozen kampementen van kust tot kust exploderen.

In Marin County, Californië, is de gemiddelde prijs van een huis 1,4 miljoen dollar, en het is een van de meest welvarende gebieden van het hele land.

Maar het is ook de thuisbasis van enorme hordes daklozen. In feite is een van de grootste daklozen kampementen in Marin County nu meer dan twee mijl lang…

Honderden inwoners van een van de rijkste districten van San Francisco zijn gedwongen hun leven in te pakken in campers en aanhangwagens nadat ze uit de woningmarkt zijn gedrukt. Schokkende foto’s tonen de steeds groter wordende rij vrachtwagens en andere voertuigen langs de 101 Highway – die zich nu over twee mijl uitstrekt in een van de grootste kampementen van het land.

De Federal Reserve wist dat het pompen van grote hoeveelheden geld in het systeem de rijken nog rijker zou maken, maar ze hoopten ook dat een deel van die rijkdom uiteindelijk zou doorsijpelen naar de armen.

Helaas is dat niet echt gebeurd.

In plaats daarvan is de kloof tussen de rijken en de armen groter geworden dan ooit tevoren, en nu zijn we overal in het land getuige van taferelen als deze…

Degenen die de touwtjes in handen hebben kunnen dit niet oplossen.

In de komende maanden zullen veel meer Amerikanen hun baan verliezen, en veel meer Amerikanen zullen uit hun huis gezet worden.

Dat betekent dat veel meer mensen zich bij de daklozen zullen voegen, en daklozenkampen zullen snel blijven groeien in het hele land.

Kijk alsjeblieft niet neer op degenen die in de daklozen kampen terechtkomen, want met een paar tegenslagen kun jij er ook bij horen.


Noot: In bovenstaande artikel op de site van de Activist Post kun je ook ervaringsverhalen lezen van mensen die getroffen werden door deze economisch tegenwind en nooit hadden kunnen bedenken op straat te moeten leven. Deze trend is al vele jaren zichtbaar met tentenkampen maar zo als je ziet is nu de middenklasse aan de beurt, die met hun dure motorhomes op straat gezet worden en nog enigzinds “in luxe” kunnen leven, maar wel als dakloos.

Hoe gaan deze mensen zich voelen als deze maand de grenzen weer open gaan voor de vluchtelingen instroom om de economie nog verder te verstoren?

Waarom dit trieste doom verhaal?

Omdat je hoort te leren van wat je rond om je heen ziet gebeuren en de TV, radio en andere media hier geen verslag van doen. Mensen die voorheen deze luxe motorhomes konden kopen hebben echt nooit bedacht dat ze hun huis niet meer zouden kunnen betalen, echt nooit !! En het begon allemaal met de verkiezingsfraude in 2020, de nep C 19 crisis en het linkse Democraten beleid. Het apathisch niet opkomen voor je eigen rechten, alert reageren op de misstanden en je ziet de gevolgen. – HMBericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk