dotcom.radio aflevering 362 van 07-05-2023


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #051


Jaargang 2016 — 2017 — 2018 — 2019 – 2020 – 2021 – 2022 – 2023
(podcast 2016 t/m 2019 zijn alleen in te zien / niet meer te beluisteren}

dotcom.radio

Deze week in aflevering 362: Guardians of the Pedophiles – Oekraïne voorjaar offensief – Luchtvaart vluchten uitval – SV40 in vaccins – Medische moorden – De wapens opnemen voor vrijheid – Opwarming YES, maar, – Parijs mayday, mayday, – Zelensky bij dodenherdenking – Opwarming aarde – en meer, veel meer, … [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag podcast online 14.00 uur of eerder
Podcast & Uitzending middengolf radio Aktief 828 zondag 19.00 uur

medeplichtig

Nederlands Nieuws* Ongehoord Nederland: Eerst waren het de boeren, toen de visserij en nu jij !!
– de auto en het eigen huis zijn de melkkoeien. agenda 2030
Wereld Nieuws* Parijs en de rest van Frankrijk op 1 Mayday, Mayday, Mayday. SOS. Een prachtige meme de politie tegen het volk: een nadenkertje. Slaven tegen slaven. Ommuurd door het oude Rome

* RT De aartsbisschop van Canterbury zal oproepen tot een “koor van miljoenen” om een belofte van trouw aan de Britse monarchie te reciteren.
– Noot: Wordt dit een uitnodiging aan het publiek om het tegenover gestelde te bereiken. De koning afzweren?

* Gateway Pundit: First Republic Bank Taken Over by FDIC and Sold to JPMorgan – Largest Lender to Collapse Since 2008

* Gateway Pundit: Luchtvaart: Uit een rapport blijkt wat de meeste schuld heeft aan het uitvallen van vluchten – en dat is niet “het weer” – “De belangrijkste oorzaak van annuleringen van oktober ’21 tot april ’22 waren factoren die de luchtvaartmaatschappijen zelf in de hand hadden, onderhoud van vliegtuigen of gebrek aan bemanning.
noot: Ra ra wat daar nu aan ten grondslag zou kunnen liggen, dat personeel tekort ?

[Mike] Tread: Guardians of the Pedophiles: Epstein, James Gunn, Disney, Mossad, CIA, Balenciaga, Former Presidents, Globalists

[Medusa] Toen Epstein in de gevangenis werd vermoord (het was GEEN zelfmoord) dacht men dat de enig overgebleven persoon die buiten Epstein alle namen van de smeerlappen kende, namelijk Ghislaine Maxwell, ergens ver weg in het buitenland zat ondergedoken. Maar het bleek dat ze gewoon in de Verenigde Staten woonde in een huis ergens in de bergen en vooraan de oprit van dat huis stond een bord met daarop de naam van het optrekje: ‘Tuckedaway’ (weggestopt). Waarom was er een advocaat van het Nutter McLennen & Fish kantoor betrokken om voor Ghislaine Maxwell een huis te kopen waarin ze zich kon verstoppen en om haar locatie geheim te houden?

* Redacted: #Epstein wasn’t just a wealthy & connected predator but according to the @WSJ‘s shocking report on his calendar, he was quite the wiley host to some of the world’s most known people, like Noam #Chomsky & current CIA director William Burns.

[Mike] Tread 1) Judge Napolitano had Colonel Douglas MacGregor on to talk about the “spring offensive”, to which MacGregor reports that his sources indicate “90%” of the “Over 6,000 heavy weapons systems” are currently being destroyed, and Ukraine lacks missile defense capabilities.

* Redacted: Putin launches PRE-EMPTIVE attack, protests erupt in Ukraine against Zelensky

* Twitter: Oorlogsmisdadiger Zelensky, die meer dan honderdduizend Oekraïense soldaten de dood in heeft gejaagd, krijgt op de dag van de dodenherdenking een staande ovatie van leden van de eerste en tweede kamer.

* Kasja Ollongren D66; “Als het er op aan komt zijn de Nderlanders wel bereid om de wapens op te nemen”. DAAR, … heeft Kasja helemaal gelijk in. We zijn bereid wapens op te nemen tegen het WEF kartel in Nederland !!

[Mike] Even Fake President Biden can no longer deny the border crisis. artikel 42 stopt. Hij stuurt troepen naar de grens

[Mike] Woensdag: Assassination Attempt on Putin? Ukraine’s Drone Strike at Kremlin Shocks the World! grote woorden voor een voorlopig klein event

[Mike] Mail online: Tierende Moskouse veiligheidschefs, waaronder oud-president Medvedev, roepen op tot moord op Zelensky en vernietiging van Kiev als wraak voor drone-aanvallen op het Kremlin… terwijl Oekraïne ontkent Poetin te willen opblazen…

[Mike] Time for me to come out with some original content. What with all the talk about UFO’s entering US airspace, we need to talk about aliens.

[Mike] Breaking: Federal Indictment against Hunter Biden is “imminent” according to Fox News.

[Mike] Important thread about rigged elections and which (WEF) parties are involved.

[Mike] No recession for Lockheed, Northrop and Raytheon.
500 miljoen wapen leveranties voor Taiwan

[Pim] According to Robert Kennedy Jr., climate sceptics should be put in jail.
Media* Redacted: op +/- 1.05 min YouTube verwijderd oude interviews met Robert Rennedy jr als hij spreekt over vaccinatie
(on)Gezondheid* Twitter: De Japanse professor Murakami van de Tokyo University of Science doet een verbazingwekkende bevinding. De prik van Pfizer bevat de SV40-sequentie die bekend staat als een promotor van het kankervirus. De SV40-sequentie is helemaal niet nodig om de mRNA-prik te produceren.

* Twitter: “Er zijn situaties die we hebben gezien [tijdens de COVID-crisis] die volgens mij vervolging wegens moord verdienen“, aldus advocaat Warner Mendenhall. Noot en er wordt in dit geval niet over vaccins gesproken

* Twitter België: Waar gaat dit eindigen? Mensen van 70+ worden “overbodig”? Artsen wordt een quotum opgelegd. Beperkt aantal knie operaties boven 50 jaar !!

[Mike] As promised, here’s my thread on spike proteins and anthelmintic drugs, among which are hydroxychloroquine (HCQ) and ivermectin (IVM). Strap yourselves in for the ride, ’cause this will be a long one! 
– dotcom radio op herhaling
Gedachtenvoer[Mike] Het Chinese woord voor crisis is slechts 2 karakters. Gevaar & Opportunity, dat laatste is altijd aanwezig

* Opwarming Yes, maar die opwarming werd gemeten vanaf het laagste punt in de laatste 10.000 jaar This is the most important climate change clip you will ever watch – and only 4mins long.

* NOS radio: Bomen nemen geen CO2 meer op

* GV Er ontstaat een -andere- nieuwe wereldorde
* GV Hét Kabinet: Geen enkele zelfreflectie!
* GV Europa: Begin van de politieke ommekeer? 
* GV ALS KIND LEER JE DAT JE DE WAARHEID MOET ZEGGEN!
* GV MACHTSVERSCHUIVINGEN VOOR VREDE!
* GV The ‘N’ War of the Worlds 2023 scare event !!
* GV De Westerse wereld heeft al zijn vroegere waarden losgelaten

Wat ons al vanaf eind 2017 motiveert zijn de stroom [Q] berichten en de wereldwijde samenwerking tussen de anons die ons veel kennis, wijsheid, vertrouwen en rust opleverde. Onderstaande song gaat hierover, …

Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten