Hét Kabinet: Geen enkele zelfreflectie!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #049


Het kabinet heeft moeite met het duiden van de verkiezingsuitslag van de Provinciale Statenverkiezing 2023. Het volk heeft gesproken, maar het kabinet begrijpt dat niet. 


Provinciale Statenverkiezing 2023 – De Verkiezingsuitslag Duiden

Is dat niet gewoon een keiharde bevestiging van de gigantische leegte tussen het kabinet en het volk. Mensen die in een eigen bubbel leven vinden het natuurlijk moeilijk zich te verplaatsen in anderen, schrijft gastauteur Niccos.

Is dit nu iets van deze laatste verkiezingen? Nee hoor, het speelt al zo lang. Het volk wordt stelselmatig genegeerd als de mening van het volk niet wenselijk is voor het dan zittende kabinet. Het maakt in feite niet zoveel uit welke kabinetsformatie aan de macht is. Degenen met de macht weten het altijd beter. En aan de ene kant kan dat soms ook wel zo zijn.

Alles valt en staat met de informatie/kennis en intelligentie/niveau die het volk tot zijn beschikking heeft. Natuurlijk schort het daar ernstig aan, maar dat is tegelijk iets waar de politiek de grootste steken laat vallen. Iedereen met macht – of dat nu een politicus is, een manager of een priester – is gebaat bij onwetenden onder hen. Dat werkt ook prima in een democratie.

De Overheid is altijd al de grootste leverancier geweest van propaganda en desinformatie. Dat zullen ze nooit toegeven en eigenlijk ook zelf nooit zo zien. Want ze denken het beter te weten. Beter te weten wat ‘goed’ is voor het volk. Maakt niet uit hoeveel volk demonstreert. Maakt niet uit hoeveel volk een petitie ondertekent. Maakt niet uit hoeveel volk anders stemt bij een referendum.

En het maakt niet uit hoeveel volk een andere keuze maakt bij een ‘democratische’ verkiezing. De zittende macht heeft tijd nodig zodat het volk kan vergeten en een inlegvelletje of een ander naampje ervoor zorgt dat ‘we’ door kunnen gaan met waar zij gebleven zijn. Zij weten heel goed hoe dat spelletje werkt. Al heel lang. Maar het volk wordt toch wijzer.

De wereld wordt kleiner, mensen worden slimmer en beter geïnformeerd. Het gaat soms langzaam, maar het bewustzijn gaat alleen vooruit. Er is geen andere keuze. We kunnen alleen in een tijdsfase zitten waarin het lijkt dat we stilstaan of zelfs een stap terug doen. Dan kan het erop lijken dat ‘ze’ hun zin krijgen en wij moeten lijden. Dat hebben we echter altijd zelf in de hand.

Goed, het duiden van de verkiezingsuitslag. Van welke verkiezingen? Ook al die voorgaande verkiezingen waar al jarenlang meer dan een miljoen mensen op de PVV stemmen? Ook die uitslag van de LPF zelfs ná de moord op Pim Fortuyn? Meenemend hoe de politieke macht daarmee is omgegaan en nog steeds doet? Meenemend hoe de Overheid beschreven wordt in de schandaal rapporten?

Wat is nu eigenlijk de lange termijnvisie voor Nederland? En dan bedoel ik ‘onze’ eigen visie, niet die van de VS, niet die van het WEF, niet die van de Bilderberg groep enzovoort. Dat vond ik het mooie aan Pim Fortuyn, hij had een visie en wist die over te brengen aan het gewone volk. Degenen die hem demoniseerde konden alleen iets brabbelen dat ze erop tegen waren.

Dat demoniseren hebben ze niet afgeleerd, nooit spijt betuigd. Je ziet die misselijke koppen tegenwoordig gewoon weer terug met hun arrogante opgeheven vingertjes. Het blijkt dat deze monsters dus werkelijk geen geweten hebben. De kogel komt altijd van degenen die moord en brand schreeuwen als ze hun verwende zin niet krijgen. Het zijn de gevaarlijkste mensen die zichzelf verheven voelen boven anderen.

En we zien dat soort lieden nog iedere dag acteren. Ja, ze gaan de tijd nemen om eens goed na te denken over de verkiezingsuitslag. Nou, ze gaan nadenken over hoe ze het zo kunnen draaien dat het geen consequenties heeft. Want het beleid is natuurlijk al bepaald. Heel misschien valt er te praten over een detail. De inhoud hoeft niet verandert te worden, alleen de uitvoering ietsjes anders vorm te geven.

Wanneer ze lef zouden hebben, dan zouden ze aftreden en nieuwe verkiezingen uitschrijven. Dan kan het volk de verkiezingen duiden, want zo werkt dat in een echte democratie. Maar ze hebben veel te verliezen en zullen dat niet doen. Tenzij één van de coalitiepartijen denkt dat ze met nieuwe verkiezingen er wel beter uit kunnen komen. Het gaat niet om de inhoud, het gaat alleen om de macht.

Als het om de wil van het volk zou gaan, dan zouden ze wel wat referenda organiseren. Een onafhankelijke partij vragen zich te bemannen vanuit verschillende onafhankelijke kenniscentra en die dan onafhankelijk onderzoek te laten doen en het volk onafhankelijk informeren. Volledig transparant en op het scherpst van de snede met open onafhankelijke onderzoeksjournalistiek vol in beeld.

Maar ja, als je vindt dat het volk te dom is daarvoor en je zelf zo geschikt bent, dan krijg je wat we nu hebben aan Ministers en Staatssecretarissen. Mensen die beter zijn in politiek bedrijven dan inhoudelijk een goede visie hebben voor Nederland en daar praktisch, open en eerlijk invulling aan geven. Ik vind het stuk voor stuk mislukkelingen, geen één uitgezonderd.

Er werd in de reguliere media lang gesproken over of de coalitie een meerderheid zou kunnen behouden met hulp van GL en de PvdA. Zo ver zijn ‘ze’ dus afgedreven van het volk. Dat het normaal is, dat koste wat kost er vast kan worden gehouden aan de koers die het volk overduidelijk niet wil. Nu komen ze waarschijnlijk ook daarvoor een zetel tekort in de Eerste Kamer. 

Hoezo duiden?

Nou ja, de PvdD is tegenwoordig ook van de partij als het gaat om zichzelf omhoog te likken naar de macht. Zolang ze hun zin krijgen op enkele hardcore punten, lenen zij zich wel voor alle andere afbraakmaatregelen. Ze zijn voor dierenwelzijn, maar wapens sturen naar Oekraïne is geen probleem. Ik vind dat echt kansloos, maar ze zijn niet de enige die geen wezenlijke visie hebben.

Achter de schermen wordt natuurlijk druk gelobbyd. Hoe kunnen ‘we’ doorgaan?! Wat zeggen we voor de bühne? Wanneer lekken we welke informatie naar de presstituees? Hoe leiden we de aandacht van het volk af? Ja, ‘we’ gaan nu echt ons best doen en luisteren naar het volk. De bestuurscultuur moet nu echt gaan veranderen. Bla bla bla, het wordt steeds doorzichtiger voor iedereen.

De gapende leegte tussen het kabinet en het volk wordt alleen maar groter. Ik zou haast zeggen tegen de bewindslieden ‘Ga lekker zonder beveiliging eens buurten in wat wijken in de grote steden en bij AZC’s.’ Stel jezelf voor als politiek kopstuk die het beleid bepaald. Ik weet zeker dat je wat mensen zal tegenkomen die een heel aparte duiding zullen geven. Zit je dan met je wijntje in je dure woning en goede wijk.

Hoewel we maar moeten afwachten wat BBB gaat brengen de komende tijd, hebben zij wel ‘gewone’ boeren op de lijst gezet. Gewone mensen die met hun poten in de samenleving staan. Dat zijn geen kakkertjes die hebben doorgestudeerd tot hun dertigste en dan zonder enige werkervaring een carrière zijn begonnen in de politiek. Ik gun die ‘normale’ boeren het voordeel van de twijfel. Afwachten.

Het duiden van de verkiezingsuitslag. 

Goh, nooit gedacht dat het een verrassing kon zijn. Al die verrassingen tegenwoordig. Toeslagen affaire ook zo plotseling. Gedoe gaswinning in Groningen ook zo uit de lucht komen vallen. Polarisatie in de samenleving, waar komt dat toch vandaan. Terwijl ‘we’ toch menen zo goed op de hoogte te zijn, want we maken toch beleid dat nodig is.

Nee, je maakt beleid dat je wil dat nodig is. Je geeft geen zier om het volk. Je luistert helemaal nooit naar het volk, want je doet ook helemaal niets met de mening van het volk. Je gaat gewoon je eigen gang. Al had je alleen maar een geweten in je pink, dan zou je nog direct stoppen met wat je doet. Maar waarschijnlijk ben je zelf ook helemaal niet goed geïnformeerd en niet in staat om helder te denken.

Het is een ziekte. Net als psychopaten en narcisten niet door hebben wat ze zijn in de wereld tussen normale mensen. Maar ik zal jullie niet verder in het nauw drijven, want ‘we’ weten uit welke hoek de kogel kan komen. Jullie ‘achterban’ praat al openlijk over de mogelijkheden om geweld toe te passen nu dat volgens hen nodig wordt. Misschien kun je iemand inhuren daarvoor, ik ken wel iemand die nu vrij is.

Dit is wat er geduid moet worden. Dat jullie inmiddels zover zijn afgedreven van het volk dat het volk helemaal klaar is met jullie. Dat wil en zal je niet zien zolang je in de eigen bubbel blijft. Totdat we een paar honderd jaar terug gaan in de tijd en de hooivorken niet aan te slepen zijn. Succes met je duiding, je doet het voor jezelf want het volk weet het allang.

© Niccos.


Niccos heeft geduid en daarmee dit kabinet scherp veroordeeld!

Maar wat gebeurt er verder? De burger die dit heeft gelezen gaat nu de straat op naar Den Haag om dit kabinet af te zetten? Denk het niet! Hoe kan dit? Waarom zijn er demonstraties in Frankrijk en gebeurt er in Nederland niets! Ach ja, we hebben ons best gedaan toen de boeren protesteerden. Dat vonden we wel leuk. Vooral die omgekeerde vlaggen was wel om te lachen. Daar hebben we nu de BBB aan overgehouden! Die hebben nu heel wat in de melk te brokkelen nu ze zo groot zijn geworden.

Maar wat veranderd er werkelijk? Hat kabinet zit er nog en gaat door op de door hen ingeslagen weg! En die weg leidt naar een put en voor die put staat een kalf en dat kalf valt straks in die put. Maar weet het volk dat? Nee, ze zien dat kalf niet en ook de put is verborgen achter de leugens en misinformatie die dit kabinet en de media de wereld in storten! 

Maar we hebben toch heel veel mensen die dit allemaal uitzoeken! Die uitzoeken wat misinformatie is en die mensen op b.v. Facebook die deze misinformatie verspreiden uitsluiten van verdere communicatie? Nee, dat is een vergissing. De mensen die een andere waarheid weergeven na veel onderzoek, je weet wel, die complotterroristen, complotdenkers of Wappies, dat zijn de mensen die buitengesloten worden. De regering kan liegen wat ze willen, daar wordt niets tegen gedaan! En juist dat zorgt ervoor dan de Nederlandse burgers de andere werkelijkheid niet horen of zien. Willen ze dat wel zien en horen dan is het misschien verstandig om andere kanalen te vinden. En hier kan ik wel enige hulp bieden.

De andere Krant, Gedachtenvoer, Ongehoord Nederland, Want to Know, MeWe, Frontnieuws, Mike Donkers Forum en kijk vooral ook naar Forum voor Democratie, omdat dat volgens mij de enige partij is die ziet dat het kalf aan het verdrinken is.

Dit kabinet staat niet ten dienste van de Nederlandse bevolking, maar is in dienst van een particulier bedrijf! En dat particulier bedrijf wil de hele wereld overnemen! Wees gewaarschuwd! Want dan tel je voor twee!           

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk