The ‘N’ War of the Worlds 2023 scare event !!

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #045


Het boek; “The War of the Worlds“, van H.G. Wells uit 1897 dat voor een drama zorgde in een radioprogramma uit 1938 wat naar verluidt paniek veroorzaakte onder de luisteraars die niet wisten dat de gebeurtenissen in het boek fictief waren. Gaat dit zelfde script opnieuw voor wereld chaos zorgdragen dit jaar met als toevoeging “N”, The Nuclear War of the Worlds


Als je te maken hebt met een vijand die de controle is kwijtgeraakt over hun draaiboek, het veroveren van totale wereld dictatuur dan zijn die tot alles in staat, …

We duiken weer even in “The Rabbit Hole”, bekijk deze video vanaf de 29 ste minuut

Het gaat dus over “The sum of all fears” De optelsom van alle angsten, in dit geval de kans op een alles vernietigende nucleaire wereldoorlog. [valse vlag]

Voor de mensen die nooit de Q movement hebben gevolgd klinkt het allemaal als abracadabra, of nog erger, als een complot. Nou je hebt niets meer te verliezen, totaal niets, dus volg diegene maar die er alle vertrouwen in hebben dat het uiteindelijk goed komt!

Het belangrijkste (oude) nieuws staat hier te lezen. Zoek op Trump & Devolution
Vooral deze aflevering van het X22 report is belangrijk omdat Mike het hele Engelstalige script heeft uitgeschreven.

Als je wat meer gelezen hebt en op de hoogte bent van de gebeurtenissen dan valt onderstaande puzzelstukje ook op zijn plaats. Joe ‘B’ kan helemaal geen ‘N’ oorlog ontketenen. Hij heeft de codes niet en ook nooit gehad. Allemaal fake, een fake president, een valse vlag event.

LET OP, … we schrijven hier over een valse vlag aanslag die mogelijk in 2023, mogelijk in 2024 kan gaan plaatsvinden. Maar, … je kan maar beter voorbereid zijn en op de hoogte zijn van wat zaken die zich in de afgelopen jaren hebben afgespeeld.Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk