De Westerse wereld heeft al zijn vroegere waarden losgelaten

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #045


Laten we eerlijk zijn en het onder ogen zien. De Westerse landen zijn niet langer democratieën met vrijheid van meningsuiting, een rechtsstaat en verantwoordelijke regeringen. Het zijn tirannieën.


Waar je ook kijkt, zie je dat het vrije woord wordt gesmoord. Je ziet het recht gebruikt worden als wapen tegen journalisten als Julian Assance en een Amerikaanse president als Donald Trump en zijn aanhangers. Het Biden-regime heeft duizend Amerikanen in de gevangenis gestopt omdat zij een bijeenkomst voor Trump hadden bijgewoond door zonder enig bewijs te beweren dat de bijeenkomst een opstand was. De Westerse media zijn een propagandaministerie. Het buitenlands beleid van het Westen bestaat uit oorlog, schrijft Paul Craig Roberts.

Rechten professor Jonathan Turley verwoordt het als volgt:

“Nadat Musk besloot Twitter te kopen, riep Hillary Clinton Europese landen op om sociale mediabedrijven te dwingen Amerikanen te censureren. De Europese Unie reageerde snel door Musk en andere leidinggevenden te bedreigen. Nu heeft de Britse minister van Technologie en Wetenschap, Michelle Donelan, plannen aangekondigd om leidinggevenden van sociale media gevangen te zetten als zij er niet in slagen zogenaamde “schadelijke” inhoud op hun websites te censureren. De regering bepaalt uiteraard wat te schadelijk wordt geacht voor burgers om te zien of te horen.” 

Democraten willen Matt Taibbi gevangen zetten omdat hij de door Elon Musk vrijgegeven Twitterbestanden heeft onderzocht en heeft aangetoond dat Twitter door de Amerikaanse overheid werd gedwongen om de waarheid over veel onderwerpen te censureren. Met andere woorden, zoals ik waarschuwde dat zou gebeuren, is het de facto al een strafbaar feit om de waarheid te spreken en zal dat binnenkort de norm zijn. 

Facebook censureert kardinaal die “New World Order” veroordeelt.

Steeds vaker gedragen leiders die zich voordoen als democraten zich als dictators. De Franse president negeerde onlangs het gekozen parlement en kondigde een wijziging van de pensioenleeftijd af waartegen het Franse volk zich verzette.

De Canadese president verordende verplichte injecties van een ongeteste stof in strijd met de wetten van Neurenberg en strafte de truckers voor hun protest.

De Amerikaanse presidenten Bush en Obama vaardigden ongrondwettelijke vonnissen uit door habeas corpus op te schorten en executies te bevelen op basis van verdenking alleen, zonder behoorlijk proces. En nu zien we dat de Britse regering van plan is Elon Musk te arresteren omdat hij vrije meningsuiting op Twitter toestaat.

Zelfs misdaden worden gelegaliseerd: steden die door Democraten worden gecontroleerd, weigeren eigendom delicten te handhaven als ze door zwarten worden gepleegd.

En alleen de Fransen protesteren.

Amerikanen komen over als schapen, net als de rest van de westerse bevolkingen. Uit de laatste peiling, mogelijk een verzonnen stuk desinformatie zoals peilingen vaak zijn, blijkt dat de meeste Amerikanen niet willen dat Biden of Trump zich kandidaat stelt voor het presidentschap. Men kan begrip opbrengen over Biden, wiens belangrijkste verwezenlijkingen erin bestaan seksuele perversie te normaliseren en de het Westen op een oorlogskoers met Rusland en China te zetten. Maar Trump kwam op voor het Amerikaanse volk tegen de heersende oligarchie. Als het waar is dat Amerikanen de enige leider die voor hen spreekt in de steek willen laten, dan heeft het Amerikaanse volk zich neergelegd bij tirannie.

©Paul Craig Roberts.


Te veel mensen hebben nog steeds niet door wat er werkelijk gebeurt in en met de westerse wereld. Dit komt deels omdat de media meewerkt aan de leugens die politici verspreiden waardoor de bevolkingen van westerse landen geen eerlijke informatie krijgen maar opgescheept worden met leugens.

De bevolkingen van westerse landen en landen die aangesloten zijn bij de NAVO moeten grotendeels verdwijnen. En hoe kan je mensen laten verdwijnen? Wel dan moet je een manier vinden waardoor ze dat niet door hebben! En deels is die manier gevonden door een gevaar te veroorzaken wat eigenlijk geen gevaar is! 

Juist Covid! 

Maar op zich is Covid niet gevaarlijk! Daarom moet je het gevaarlijk maken, zo gevaarlijk dat ieder normaal mens zo in angst geraakt dat hij elke redding accepteert! En dat is gebeurt. De redding was het vaccin! Dus, met de grootste angsthazen voorop kreeg het grootste deel van de bevolkingen de vaqsinazi’s! We werden opgesloten, moesten mondkapjes dragen en de verantwoordelijke minister werd zelfs vijf keer gevaqsinazi’ed in de eerste ronde, wel zonder dat het de massa opviel! 

Maar dit is slechts een inleiding!

Het was ook de inleiding tot het verkrachten van de grondwet, het beperken van vrijheid, het censureren van het vrije woord, het neerknuppelen van het recht op demonstratie, het kromspreken van alles dat recht is en zelfs de rechtspraak was van het rechte pad afgedwaald!

En niemand die zich de vraag stelde: hoe is het mogelijk dat we in zo’n korte tijd in deze mangel gestopt zijn? Waar toe leidt dit? Het waren slechts enkelen die konden zien wat er gebeurde omdat de rest blind en doof hun denkvermogen verloren door angst. En die enkelen werden weggezet als complotdenkers en Wappies. Maar het waren geen complotdenkers, het zijn complot onderzoekers en mensen die nog gevoel hebben en hun zintuigen gebruiken! Mensen die een poging doen om de werkelijkheid te laten zien aan hen die blind en doof zijn voor de zeer duidelijke beelden die hen bedreigen!

Er blijven slechts twee mogelijkheden over voor de mensheid wanneer de valse profeten als de wetenschappers en valse politici hun plannen kunnen doorzetten wanneer de bevolkingen niet voldoende verzet gaan plegen tegen de plannen van deze psychopaten.

Dat is de dood of slavernij! Dat zijn de keuzes die er overblijven, en zelfs dat is geen keuze maar gedwongen!

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk