dotcom.radio aflevering 361 van 30-04-2023


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #044


Jaargang 2016 — 2017 — 2018 — 2019 – 2020 – 2021 – 2022 – 2023
(podcast 2016 t/m 2019 zijn alleen in te zien / niet meer te beluisteren}

dotcom.radio

Deze week in aflevering 361: Stevenen we af op een ‘N’ wereldoorlog? – .. of wordt het een valse vlag? – Naderen we de afgrond? – Is dit het hoorspel War of the World, all over again? – Meer sociale media censuur? – ON opnieuw bij af? – Energie bedrijven fiasco – NAVO naar een uitweg uit Oekraïne? – Olietanker IJsbrekers – Volksbrand in Frankrijk – Tucker Carlson eruit gegooid – en veel meer, …[Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag podcast online 14.00 uur of eerder
Podcast & Uitzending middengolf radio Aktief 828 zondag 19.00 uur

medeplichtig

Niets is zo veilig als meegaan in het groepsdenken
Ik zie een afwijkende mening echter, als meedenken
Pas in het dialoog ga je vooruitgang bedenken
Hét grootste gemis in deze tijd; “zelfstandig nadenken”


Nederlands Nieuws* We moeten bij dotcom.radio maar afstappen van het idee dat we in een uurtje al het top nieuws kunnen laten passeren zodat mensen met weinig tijd in grote lijnen weer bij de les zijn met het nieuws. Dat lukt met het huidige aanbod niet meer.

* Meer sociale media censuur komt er aan hier in de EU. Wetgeving wordt al aan gewerkt om facebook en twitter te blokkeren als ze niet aan de regels voldoen. FB betekend nog strengere regels. Twitter gaat niet mee in de censuur dus alleen nog bereikbaar via VPN

* Twitter: Energiebedrijven schikken: klanten Essent en Eneco krijgen forse compensatie aangeboden vanwege onwettige prijsverhogingen. Maar consumenten hebben mogelijk recht op…

* Nederland bestaat niet na de oorlog en de vlucht van het koningshuis is er nooit een grondwettelijke basis gelegd, … zie de uitleg
Wereld Nieuws* Redacted Zondag: Volgens recente rapporten zoekt de NAVO naar een uitweg uit Oekraïne. Deze beweringen komen voort uit het op mysterieuze wijze lekken van tijddocumenten waaruit blijkt dat de oorlog in Oekraïne niet te winnen is voor de NAVO, tenzij het WW III wil lanceren. Het nieuws volgt ook op recente onafhankelijke rapporten waaruit blijkt dat Rusland zojuist een zwaar versterkte ondergrondse bunker heeft vernietigd die meer dan 300 topleiders van de NAVO en Oekraïne huisvestte.

* Maandag Redacted; Hier komt het, waarom de VS actief is in de Oekraïne? Olie !! – Ijsbreker olie tankers brengen Rusland via the artic bereikbaar

[Mike] Hunter Biden woont misschien in het Witte Huis om juridische papieren van zijn baby mama te ontlopen schrijft de New York Post

[Mike] Kari Lake War Room @TrueTheVote was put through legal hell after alleging the Konnech Corporation was transmitting election data through Chinese networks Konnech just abandoned their suit after True the Vote published their findings A huge victory for election integrity!

[Mike] Susan Rice to step down as Biden’s domestic policy chief

* Twitter: Maandag lawaai met potten en pannen protest in heel Frankrijk
* GV Volksbrand in Frankrijk

[Mike] New X22 Report – Sum Of All Fears: now if you can’t watch the whole thing, make sure you watch from around the 29 minute mark all the way to the end, this is HUGE!
– Is dit het hoorspel War of the World, all over again?
Media[Mike] Breaking: Tucker Carlson has left Fox News.
– Blackrock is 59 M eigenaar van Dominion, Blackrock is 45.7 M eigenaar van FOX zie je het conflict na de rechtszaak aangaande Tucker

* CNN Don Lemon ontslag, de domste man op MSM TV, Donald Trump. “Waardoor duurde dat zo lang?”

* Woensdag het eerste Tucker journaal via Twitter

[Mike] Twitter: Vanaf 1 mei kost het gebruik van de Oekraïne vlag emoij $ 3,99 stelt Elon Musk

[Mike] This is a massive economic warning. Money Supply contraction hasn’t happened in 90 years.

[Geert] Ze zijn bang voor jullie Lang voordat Justitie probeerde ‘desinformatie’ officieel te rechtvaardigen om de vrije meningsuiting te gaan monitoren, gebruikte ze al de zogenaamde ‘Global Disinformation Index’ om conservatieve meningen onder censuur te brengen. Het was toen al duidelijk dat de oorlog voor vrije meningsuiting begonnen was. Door ‘shadowbans‘ en het op een zwarte lijst zetten, kwamen deze sites al laag in de zoekresultaten en werden advertentie-inkomsten verminderd. Trollen infiltreerden commentaren met vuile inhoud die weer kon worden gebruikt als rechtvaardiging om sites juridisch of anderszins te straffen. Nu is de kat echter helemaal uit de zak, en noch overheden, noch hun handlangers in het bedrijfsleven verbergen nu dat
ze dit soort discriminatie omarmen. Het ligt compleet open en bloot en iedereen ziet het: er kan geen misverstand meer over bestaan: de grootste zorg van de overheid ben jij.

* Twitter: Knetter! Omroep ON! krijgt een ‘boete’ van 132.00 euro

* Twitter: Dus jij hebt 5G, telefoon reparateur, er zit niet eens een 5G chip in de telefoons in Canada, hier in de EU zal het niet anders zijn

[Mike] Disclose TV Court bans Telegram messaging app in Brazil, phone operators and app stores must remove the app immediately
(on)Gezondheid* TWITTER Clif High: We hebben nog nooit zoveel ton van één product vervoerd. Ik heb zelf 5 keer een volle lading vervoerd met een 757. Het is een medicijn tegen het vogelgriepvirus H5N1. Blijkbaar is de enige vogelgriep die onlangs is aangekondigd overgebracht op mensen.

[Mike] A Chinese woman is smashing a robot in the hospital. Because now in China’s hospitals, make the doctor and all medical examination appointments are all done on the robots, very few nurses left to help the patients. Many find it a frustrating process.

[Mike] Reuters report (1 minute, 30 seconds) on World Hoax Organization’s Sudan biohazard warning: Fighters have seized the lab in Khartoum housing cholera and measles pathogens.
Gedachtenvoer[Geert] Frontnieuws Gast op Franse tv-programma zei dat Celine Dion en andere beroemdheden Adrenochrome nemen … Hij schokte het panel door te beweren dat grote beroemdheden adrenochroom gebruiken om jong te blijven. Toen Fauré de naam van de Franse president Emmanuel Macron noemde, werd het interview afgebroken. Men kan zich alleen maar afvragen wat hij wilde gaan zeggen. …. sommige overheidsfunctionarissen lieten doorschemeren de licentie van C8, die in 2025 afloopt, niet te zullen verlengen. Dat betekent dat de zender volledig uit de lucht wordt gehaald. Dat is een extreme vorm van censuur.

[Mike] Texas Highway Patrol officers, known as troopers, made 8,721 traffic stops that involved a vehicle suspected of transporting illegal immigrants from the border deeper into the United States between Jan. 1, 2021, and Dec. 31, 2022,

* Twitter: Vele landen, waaronder Rusland, Groenland en Canada zijn lang niet zo groot als wij denken. Dit wordt veroorzaakt door het fenomeen vertekening van de wereldkaart

* Twitter. HÉT, … vangnet van onze moderne maatschappij
zelfmoord vangnetten rond een apple fabrieksgebouw in China

* NASA Possibly the greatest short compilation clip complete with commentary exposing NASA Lies on the internet

[Mike] A Comprehensive Look Into The Sins of the @RedCross – Humanitarian Relief Efforts or Human Right Violations and Money Laundering?

[Mike] The whistleblower is Tara Lee Rodas and she told Project Veritas that Health and Human Services (HHS) is knowingly putting migrant children in the custody of criminals and sex traffickers in a video released late last year.

[Mike] Watergate Was Pedogate The Watergate break-in was strictly based on one thing – the pedophile records that were being kept at the Democratic National Headquarters – Det. James Rothstein, NYPD, Retired

[Mike] de CIA: “The mainstream media has long documented the CIA’s involvement in drugs & weapons trafficking. Is it so hard to imagine they are also involved in trafficking children – which is far more lucrative than guns & drugs?

[Mike] Okay, here we go. If you don’t follow Q you will never get it. Wanna know about fake psyops perpetrated on Christians? 200 years of Dispensationalist propaganda.

* GV WIL JE VOORGELOGEN BLIJVEN WORDEN?
* GV Vaccin sceptici – De moderne martelaren
* GV Zelensky, een grote of een gedwongen mislukking?
* GV In het konijnenhol van ‘the White Rabbit’,
* GV Hebben politici wel gezond verstand en empathie?
* GV Wat wel gebeurt maar wij niet zouden moeten willen!
* GV Is Bill Gates een mensenredder?

Wat ons al vanaf eind 2017 motiveert zijn de stroom [Q] berichten en de wereldwijde samenwerking tussen de anons die ons veel kennis, wijsheid, vertrouwen en rust opleverde. Onderstaande song gaat hierover, …

Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten